Csevegő

Beszélgessünk bármiről (kulturált keretek közt)!

Re: Csevegő

HozzászólásSzerző: Laki » 2013.01.06. 15:39

Hát na, nálam jegyzetekkel együtt, szépen, sok soros helykihagyásokkal 2 oldal :D
- Imádkoztál ma már?

A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember.

M.A.G.U.S. utolsó szavak:
"Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai."

"Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni."

Frags: Vera Rider
Laki
Kalandmester
Kalandmester

További karakterek: Fenrir, Legion, Himura Kaoru, Murgen

HozzászólásSzerző: Alyara Nirois » 2013.01.06. 15:40

Akkor lesz az egy év is. :P

No, de ha már itt tartunk: a jegyzetek alapján mennyit játszottunk már le a kalandból? 1/3 már megvolt? :D
Kép
Alyara Nirois
Arany céhvezér, Mágikus diplomata

Karakterlap: [link]
Adatlap: [link]
További karakterek: Mira, Laila, Eoryann, Neferadynee

HozzászólásSzerző: Laki » 2013.01.06. 15:46

Hát öhm... a történetből az összemesélés megvolt és az első szakaszban jártok. Még két szakasz lesz, az egyik elvileg viszonylag hosszabb lenne, de a csapat összeállítása miatt ha okosak vagytok akkor 5-10 kör alatt megcsináljátok. Az utolsó szakasz pedig tényleg rövid. Konkrétan 5kör alatt megoldható és onnan akár külön (de a történettel összefüggő) szálon el tud indulni szinte mindenki.
- Imádkoztál ma már?

A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember.

M.A.G.U.S. utolsó szavak:
"Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai."

"Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni."

Frags: Vera Rider
Laki
Kalandmester
Kalandmester

További karakterek: Fenrir, Legion, Himura Kaoru, Murgen

HozzászólásSzerző: Alyara Nirois » 2013.01.06. 15:56

Nah, akkor az még két hónap legalább így elmondásod szerint. xD
Kép
Alyara Nirois

HozzászólásSzerző: Vera Rider » 2013.01.06. 16:30

Alyara Nirois írta:
Laki írta:
Alyara Nirois írta:Áááá, Raven (illetve Ranaviel) megint zseniális posztot írtáááál. :D Imádom ezt a kalandot! ^^

Megjegyezném, hogy mindketten kiakasztóan jók vagytok! Csak az egy hónaposra tervezett kaland megy nagyon lassan. Szoknom kell még a fórum-mesélést és hogy az NJK ne oldja meg helyettetek. Minden esetre, kész élmény a csipetcsapatnak mesélni, nálatok sose tudni, hogy mire hogyan reagáltok.

Köszönjük a dicséretet. Csak azért vagyok "kiakasztóan jó", mert egyrészt ki tudom élni szónoki vágyaimat a reagokban, másrészt minden hsz megírását iszonyatosan élvezem. :D (Remélem, a többiek is így vannak ezzel.)

És a lassúságra én csak azzal tudok válaszolni, hogy a Wordben egy oldalon leírt mesét én 6 hónapig meséltem a társaságnak (MET I. címszó alatt), szóval ne aggódj. :P (Megjegyzem, én sem voltam valami aktív, no de azért 6 hónap mégiscsak 6 hónap. xD)

Örülök, hogy ismét aktívan írsz Alya.
Én élveztem, de a karakterem szerintem kevésbé XD. De nyugi, a jó kalandba kell némi akció is. Lásd még Riggs eltört keze.
A két hónap jónak igérkezik, csak napok szintjén kicsit le vagyunk maradva. Van aki már két héttel előttünk jár. :D
Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Vera Rider
Fiatal
Fiatal

Speciális: Halott karakter

HozzászólásSzerző: Alyara Nirois » 2013.01.06. 16:32

Vera Rider írta:Örülök, hogy ismét aktívan írsz Alya.
Én élveztem, de a karakterem szerintem kevésbé XD. De nyugi, a jó kalandba kell némi akció is. Lásd még Riggs eltört keze.
A két hónap jónak igérkezik, csak napok szintjén kicsit le vagyunk maradva. Van aki már két héttel előttünk jár. :D

Ó, Vera, a dátum miatt ne aggódj. Majd időt ugrasz egy kapuban. :D
Kép
Alyara Nirois

HozzászólásSzerző: Vera Rider » 2013.01.06. 16:42

vagy ha életben maradok, megtalálom a barlangot amiről szó volt és berendezem kicsit, hogy otthonosabb legyen. (+- pár nap megoldva.)
Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Vera Rider
Fiatal
Fiatal

Speciális: Halott karakter

HozzászólásSzerző: Alyara Nirois » 2013.01.06. 16:43

Hát sok sikert. :D :D
Kép
Alyara Nirois

HozzászólásSzerző: Alyara Nirois » 2013.01.11. 15:39

Na babák, este mindenhova írok, ahova kell, végigmegyek az admini teendőkön is, reszkessetek. :D Ellenben most repülök, énekórám lesz még.

A vizsgám jól sikerült, bár egyedül nagyon para volt, ugyebár a kórushoz vagyok szokva. Duetteztem egy volt osztálytársammal, azt már nagyon élveztük, nagyon jó volt! :)
Kép
Alyara Nirois

HozzászólásSzerző: Lynarin Seeragic » 2013.01.11. 16:51

Alyara Nirois írta:Na babák, este mindenhova írok, ahova kell, végigmegyek az admini teendőkön is, reszkessetek. :D Ellenben most repülök, énekórám lesz még.

A vizsgám jól sikerült, bár egyedül nagyon para volt, ugyebár a kórushoz vagyok szokva. Duetteztem egy volt osztálytársammal, azt már nagyon élveztük, nagyon jó volt! :)

Gratula!

Ééééééééééééééss viszaaaaaaaaaaaaaatééééééértem!! Reskessetek!!! :twisted: *hálásan lerogy és megcsókolja az internet földjét*
“Come on, say it again. I’m a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!”
- Anne Rice, The Queen of the Damned

Kép
Lynarin Seeragic
Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő

További karakterek: Raven, Tessa, Nymloth, Caridwen, Evangeline, Payne

HozzászólásSzerző: Kryon Vorm » 2013.01.11. 17:10

Lynarin Seeragic írta:
Alyara Nirois írta:Na babák, este mindenhova írok, ahova kell, végigmegyek az admini teendőkön is, reszkessetek. :D Ellenben most repülök, énekórám lesz még.

Gratula!

Ééééééééééééééss viszaaaaaaaaaaaaaatééééééértem!! Reskessetek!!! :twisted: *hálásan lerogy és megcsókolja az internet földjét*

*Reszket, de nem a félelemtől, hanem hogy Lyni örüljön. ^^ *
Biológia: 0p, Karate: 1p, Ébredő faj: 2p

Föld alapképesség: I/1p Port tudsz teremteni, felkavarni. Plusz egy szint a türelem képességre.
Természet specializáció: II/0p. Megérteted magad az állatokkal, növényekkel. Veszélytelen, hétköznapi növényeket növesztesz, állatokat hívhatsz magadhoz.
Türelem: III/3p+ Föld alapképesség Minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő egyáltalán nem mérgező a számodra.
Kryon Vorm
Varázstalan
Varázstalan

További karakterek: Zoax

HozzászólásSzerző: Lynarin Seeragic » 2013.01.13. 19:00

Eh babák... Mi ez a hihetetlen kihaltság?? :(
“Come on, say it again. I’m a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!”

Kép
Lynarin Seeragic

HozzászólásSzerző: Drun » 2013.01.13. 19:03

*örül az internet földje, és hajlandó többet is csepegtetni hatalmából* :P

részemről dolgoztam... azért nem voltam itt.
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen?
A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké."

"I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity."

"Flectere si nequeo superos, Acheront movebo."

"Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!"

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

További karakterek: Niqecanuwa
Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzászólásSzerző: Lynarin Seeragic » 2013.01.13. 21:12

Drun írta:*örül az internet földje, és hajlandó többet is csepegtetni hatalmából* :P

Jójó... csöndben vagyok már, csak muszáj volt idefirkálnom. :)

Kép
Lynarin Seeragic

HozzászólásSzerző: Drun » 2013.01.13. 22:02

Lynarin Seeragic írta:
Drun írta:*örül az internet földje, és hajlandó többet is csepegtetni hatalmából* :P

Jójó... csöndben vagyok már, csak muszáj volt idefirkálnom. :)

Részemről bármikor szívesen olvasom soraid... csak nyugodtan írogass! A többiek meg véleménye/nem tetszése nem érdekelnek :P
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen?
A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké."

"I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity."

"Flectere si nequeo superos, Acheront movebo."

"Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!"

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

További karakterek: Niqecanuwa
Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzászólásSzerző: Lisim » 2013.01.15. 22:13

Nichen Forhana aktivitása utáni +1 pontocskámra igényt tartanék. :D Én már felvéstem az adatlapra, de egy admin vagy mod. legyen oly jószívű, kedves és drága, ezt ottan egy kis hozzászólásocska formájában tessen megemlíteni. Köszöntem szépen előre is. :)

[Aztán remélem, hamarosan megjön a kedv arra is, hogy el is költsem a pontokat.]
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Lisim
Csúfság
Csúfság

HozzászólásSzerző: Caridwen » 2013.01.15. 22:54

Lisim írta:Nichen Forhana aktivitása utáni +1 pontocskámra igényt tartanék. :D Én már felvéstem az adatlapra, de egy admin vagy mod. legyen oly jószívű, kedves és drága, ezt ottan egy kis hozzászólásocska formájában tessen megemlíteni. Köszöntem szépen előre is. :)

[Aztán remélem, hamarosan megjön a kedv arra is, hogy el is költsem a pontokat.]

Parancsolj bubikám, ezen ne múljon a boldogságod, odaírtam. :P
Kép
Caridwen
Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderátora

HozzászólásSzerző: Lisim » 2013.01.16. 01:38

Caridwen írta:Parancsolj bubikám, ezen ne múljon a boldogságod, odaírtam. :P

Köszönöm, Főkegyetlenségessége!
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Lisim
Csúfság
Csúfság

HozzászólásSzerző: Evangeline Stockbauer » 2013.01.16. 17:09

Lisim írta:
Caridwen írta:Parancsolj bubikám, ezen ne múljon a boldogságod, odaírtam. :P

Köszönöm, Főkegyetlenségessége!

Szívesen. Csak szóljatok és megoldom ami kell. :P
Kép
Evangeline Stockbauer
Kölyök
Kölyök

Speciális: Jelenkori karakter

HozzászólásSzerző: Lisim » 2013.01.16. 19:24

Ha már így felajánlottad, jól jönne egy szoftvertechnológia kettes. :D
Lisim
Csúfság
Csúfság

HozzászólásSzerző: Caridwen » 2013.01.16. 19:32

Lisim írta:Ha már így felajánlottad, jól jönne egy szoftvertechnológia kettes. :D

Én megadom... de mire eljutok odáig hogy én adhassam te lehet már megöregszel.
Kép
Caridwen

HozzászólásSzerző: Caridwen » 2013.01.19. 11:24

Szép jó reggelt Magyarország! :P Mindjárt írok mindenkinek... :) És hogy ezt miért kell bejelenteni? Nos csak úgy... :mrgreen:
Kép
Caridwen

HozzászólásSzerző: Lisim » 2013.01.19. 23:31

Idepofátlankodom egy kisebb reklám erejéig. :D
http://frpg.hu/forumok

Megújult az frpg.hu gyűjtemény. Új értékelési rendszert kapott, bökdössetek hát MF-nél a kis zöld képecskére, mert az Nektek jó.
Hogy egyszerűbb legyen megtalálni: http://frpg.hu/forumok/Mystical_Future_FRPG (amúgy 22. a toplistában, szóval bele lehetne húzni, pl. ha erre a linkre kattint valaki: FRPG.hu toplista!, akkor kap "aktivitási pontot").
Lisim
Csúfság
Csúfság

HozzászólásSzerző: Alyara Nirois » 2013.01.20. 10:41

Tessék csak kattintgatni, babák, oldalra hamarosan kikerül valami normális link is. :D
Kép
Alyara Nirois

HozzászólásSzerző: Lisim » 2013.01.20. 21:15

24 óránként egy kattintás / felhasználó. Toljátok, hogy feljebb kerüljetek, bár most hozzászólásból is több van, kövi frissítésnél kap egy kis bónuszt emiatt az oldal.
Lisim
Csúfság
Csúfság

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó