|
CsevegőRe: CsevegőHát na, nálam jegyzetekkel együtt, szépen, sok soros helykihagyásokkal 2 oldal
- Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Re: CsevegőAkkor lesz az egy év is.
No, de ha már itt tartunk: a jegyzetek alapján mennyit játszottunk már le a kalandból? 1/3 már megvolt? ![]()
Re: CsevegőHát öhm... a történetből az összemesélés megvolt és az első szakaszban jártok. Még két szakasz lesz, az egyik elvileg viszonylag hosszabb lenne, de a csapat összeállítása miatt ha okosak vagytok akkor 5-10 kör alatt megcsináljátok. Az utolsó szakasz pedig tényleg rövid. Konkrétan 5kör alatt megoldható és onnan akár külön (de a történettel összefüggő) szálon el tud indulni szinte mindenki.
- Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Re: Csevegő
Örülök, hogy ismét aktívan írsz Alya. Én élveztem, de a karakterem szerintem kevésbé XD. De nyugi, a jó kalandba kell némi akció is. Lásd még Riggs eltört keze. A két hónap jónak igérkezik, csak napok szintjén kicsit le vagyunk maradva. Van aki már két héttel előttünk jár. Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Ó, Vera, a dátum miatt ne aggódj. Majd időt ugrasz egy kapuban. ![]()
Re: Csevegővagy ha életben maradok, megtalálom a barlangot amiről szó volt és berendezem kicsit, hogy otthonosabb legyen. (+- pár nap megoldva.)
Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: CsevegőNa babák, este mindenhova írok, ahova kell, végigmegyek az admini teendőkön is, reszkessetek.
A vizsgám jól sikerült, bár egyedül nagyon para volt, ugyebár a kórushoz vagyok szokva. Duetteztem egy volt osztálytársammal, azt már nagyon élveztük, nagyon jó volt! ![]()
Gratula! Ééééééééééééééss viszaaaaaaaaaaaaaatééééééértem!! Reskessetek!!!
*Reszket, de nem a félelemtől, hanem hogy Lyni örüljön. ^^ * Biológia: 0p, Karate: 1p, Ébredő faj: 2p
Föld alapképesség: I/1p Port tudsz teremteni, felkavarni. Plusz egy szint a türelem képességre. Természet specializáció: II/0p. Megérteted magad az állatokkal, növényekkel. Veszélytelen, hétköznapi növényeket növesztesz, állatokat hívhatsz magadhoz. Türelem: III/3p+ Föld alapképesség Minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő egyáltalán nem mérgező a számodra.
Re: CsevegőEh babák... Mi ez a hihetetlen kihaltság??
Re: Csevegő*örül az internet földje, és hajlandó többet is csepegtetni hatalmából*
részemről dolgoztam... azért nem voltam itt. "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jójó... csöndben vagyok már, csak muszáj volt idefirkálnom.
Részemről bármikor szívesen olvasom soraid... csak nyugodtan írogass! A többiek meg véleménye/nem tetszése nem érdekelnek "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőNichen Forhana aktivitása utáni +1 pontocskámra igényt tartanék.
[Aztán remélem, hamarosan megjön a kedv arra is, hogy el is költsem a pontokat.] Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Parancsolj bubikám, ezen ne múljon a boldogságod, odaírtam.
Köszönöm, Főkegyetlenségessége! Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Szívesen. Csak szóljatok és megoldom ami kell. ![]()
Re: CsevegőHa már így felajánlottad, jól jönne egy szoftvertechnológia kettes.
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Én megadom... de mire eljutok odáig hogy én adhassam te lehet már megöregszel.
Re: CsevegőSzép jó reggelt Magyarország!
Re: CsevegőIdepofátlankodom egy kisebb reklám erejéig.
http://frpg.hu/forumok Megújult az frpg.hu gyűjtemény. Új értékelési rendszert kapott, bökdössetek hát MF-nél a kis zöld képecskére, mert az Nektek jó. Hogy egyszerűbb legyen megtalálni: http://frpg.hu/forumok/Mystical_Future_FRPG (amúgy 22. a toplistában, szóval bele lehetne húzni, pl. ha erre a linkre kattint valaki: FRPG.hu toplista!, akkor kap "aktivitási pontot"). Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: Csevegő24 óránként egy kattintás / felhasználó. Toljátok, hogy feljebb kerüljetek, bár most hozzászólásból is több van, kövi frissítésnél kap egy kis bónuszt emiatt az oldal.
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.