|
Csevegő
Re: Csevegő
:* egy letudva! Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
Re: CsevegőMegölök egy pillangót, Óh, áldott isteni perc, Szent kéje az ölésnek: Minden gyűlöletemért Hal meg e színes féreg. Ki várja a holnapot: Így várja azt a holnap. Vágjon elé a halál Minden boldog mosolynak, Szakadjon meg az erő, Kezdetén nagy vívásnak, Ne legyen víg lakoma Az élet mindig másnak. Tűz legyen minden arany, Minden boldog csók méreg. Szárnyad van, csapkodsz, örülsz? Hát ezért öllek én meg. S boldog vagyok, mert öltem. "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nem. Legrosszabb esetben is Murgent... "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőHali mindenki, tudom kicsit ritkán írok, de kérlek nézzétek el, sajnos dolgozom és nem is a legjobb helyen, de majd erről mesélek szeptember-október táján ha feljutok kicsit hozzátok. Viszont vagyok, élek, lélegzem és amikor csak tudok írok, de kérlek ne kövezzetek meg, ha egy héten esetleg kimarad.
I am what I am. Someone has to be.
Si vis pacem para bellum! Quod sumus, hoc ecitis ![]()
Munka többeknél adott, a nyári kirándulások, és felkészülésék a következő évre többeknél folynak. Sulikezdéskor, többeknek újra bele kell majd rázódniuk az új környezetbe, vagy a megszokottat újra felvenni. Megkövezni nem kövezünk... legfeljebb nem te leszel az egyetlen Mesélő aki eddig JK-t ölt... "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Re: CsevegőBetegség miatt itthon vagyok, szóval, amint össze kaparom a takonyból az agyam, amit kiköhögtem, akkor írok akinek lógok még!
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Re: CsevegőJobbulást
"A szeretet az egyetlen, ami téren és időn átível." /Csillagok között/
''Semmihez sem kell nagyobb bátorság, mint hogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat.'' /Naruto/ "Vannak olyan emberek ezen a világon, akik előnyben részesítik a magányt. De nincs senki, aki sokáig kibírná." Fairy Tail/ "A stílus az egyetlen, ami állandó az életben." /Red 2/
Re: CsevegőIgyatok kávét, a kávé éltet.
...és hozzatok nekem is! üres a bögrém c\_/ - Hogyan válhatsz profi ugrómesterré? - ??? - Csinálj pirítóst kora reggel! "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Re: Csevegő"A szeretet az egyetlen, ami téren és időn átível." /Csillagok között/
''Semmihez sem kell nagyobb bátorság, mint hogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat.'' /Naruto/ "Vannak olyan emberek ezen a világon, akik előnyben részesítik a magányt. De nincs senki, aki sokáig kibírná." Fairy Tail/ "A stílus az egyetlen, ami állandó az életben." /Red 2/
Re: CsevegőJah... Még talán jó fej is leszek tőle...
Re: CsevegőKözben én is megint vagyok, hazatértem a gólyatáboromból. Amint a takony távozik a tüdőmből és az arcomból, esetleg az agyamból, törlesztem az elmaradásaimat. (Mert ugyebár a hangomnak nem kell visszajönnie ahhoz, hogy reagolhassak.
![]()
Re: CsevegőAz asztalon (vagy a földön) keresd az agyad, a takony tenger-paca között... én is ott kutatom...
Legalább egy pozitívum akkor akad a problémáid között. Soha többet nem néz vissza már- csendben, halkan jár
... Járhatsz mindig feketében, a szívedben hiszel a színekben.
Re: CsevegőNem feledkeztem meg rólatok, sőt, csak mint kiderült, az egyetem nem olyan könnyű, mint a középiskola.
![]()
Life is hard! Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
Re: CsevegőDélután/este megy a többi játékba is a válaszom <3
"Ki vagy? Á, hagyd, nem érdekes!" - Rabraquat
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
Délután van már Köszönöm Hirig
Re: CsevegőHáh, Gariennel nem is én jövök... Fiona de lusta...
Mindig csak a csajokra kell várni... Tereus, Taamael
"A bizalom olyan luxus, amiért mindig túl drágán kell fizetni!" "Próbálni nem látni, ami látható. Igyekezni látni, ami nem látható. Hogy mi ez? Egy álom." ![]() Gyógyítás 1p: Kisebb és közepes sebek. Fegyver 2p: Már nem kell fizikai fegyver, a tiszta energiából tudsz fegyvert alkotni, ami eltűnik, ha elengeded. Mennyek hangja 2p: Beszéd a fajtársakkal: Telepatikus kommunikáció, ami bármekkora távolságot átível. Igaztudás 3p: Látod a valót. Az illúziók, láthatatlanságok nem hatnak rád, viszont egy ügyesen kivitelezett bűvésztrükk (amit nem támogat mágia) továbbra is becsaphat.
Re: CsevegőJessie kész :3
Re: CsevegőKöszönöm, hogy ilyen sokan (és sokat) írtatok nekem! ^^ A mai nap folyamán igyekszem mindenkinek válaszolni.
MET III. - A medál / NJK karakterek
Akkor izzítom Rabot ismét :3 "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Módosítanám holnapra. Éljenek a zh-k. MET III. - A medál / NJK karakterek