|
CsevegőRe: CsevegőHúgi engem akkor is zavart!
Naarazair: azért mert megtetted a változtatást, ezer köszönet! "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőBip-Bip, még élek
Kinézete: 186 cm, délceg arany sidhe. Lapockájáig dúsan leomló aranyló haj. Szemei: Meleg arany-zöldes és hűvös topáz-kék(Sárkányszem). Járásán látszik nemesi sidhe vére.
Sárkányszem: 1.Tekinteted néha eltéved, ilyenkor meglepetésszerűen átlátsz egy-egy tárgyon. Türelem: 2p Amíg nem érsz hozzá, fizikailag nem okoz gondot a vas, a levegő már csak órák után mérgező a számodra. Bestia uralom: 2p Nagyobbacska rémek is hallgatnak rád, kreatívan is segíthetnek. (pl a rangban alattad álló sidhek, esetleg házikedvenc mumusok, stb) Elementaritás: 1p Apró elementálokat hívhatsz, akik szórakoztatnak.
Re: Csevegő"Nem vagy egyedülsenki se menekül."
Na mit idéztem? "– Lehetett esetleg egy ártatlan járókelő, uram. [...]
– Hát akkor még inkább nyakon kellett volna csípjük, már csak értékes ritkasága miatt is."
Re: CsevegőQuuu...
Re: CsevegőHa már ennyien ácsingózunk reagra bedobok egy kérdést: Ki mivel tölti a szabadidejét, amikor épp nem ő a soros reagírásban?
Én visszatértem rég elhanyagolt blogomhoz, lelkesen kötögetem a kardigánom és levettem a polcról egy MAGIC regényt, mert a Félix és Gotrek antológiában sikerült kifognom egy olyan színvonaltalan novellát, ami elvette a kedvem a maradék 3 elolvasásától. Ritka az a történet, aminek az utolsó másfél oldalát nem olvasom el.
Re: Csevegő
Őőőőő Zair nem tudom, akkor úgy nézem nem jött le a dolog... oda írtam a mesélői aljába, hogy az mindhármótoknak szól, párhuzamos időben mesélek, hogy ne tartson annyi ideig, tehát amire Aurnia válaszolt, arra kell neked is, meg Rielnek is. egymás után mentek be, de párhuzamosan mesélem. Tehát nem lesz mesélői, te jössz vagy Riel, aki hamarabb ráér.
Leginkább tanulok most éppen, illetve van egy stratégiai játék, a Travian, amivel játszom. Amikor meg nagyon sokat tanultam, és ügyes voltam, megengedem magamnak, hogy megnézzek egy részt a Shieldről szóló sorozatból. Érettségi vizsga után pedig megnézhetek egy Marvel filmet is, mivelhogy elölről nézem őket. Reagok meg majd jönnek, amikor végérvényesen visszahuppanhatok a jelenbe. (Illetve a jövőbe.) Szerdán lemegy az utolsó írásbeli, utána már csak június 10-én lesz vizsgám. Ami még messze van. ![]()
Ez igaz, ezt tudomásul vettem. Voltam annyira ügyes, hogy utánad írtam egyet, vagyis másképp Aurnia előtt Én könyveket olvasok, meg most speciális edzésben vagyok. Fát pakolok, de jó súlyosokat. Néha megnézek egy-egy animét. Kinézete: 186 cm, délceg arany sidhe. Lapockájáig dúsan leomló aranyló haj. Szemei: Meleg arany-zöldes és hűvös topáz-kék(Sárkányszem). Járásán látszik nemesi sidhe vére.
Sárkányszem: 1.Tekinteted néha eltéved, ilyenkor meglepetésszerűen átlátsz egy-egy tárgyon. Türelem: 2p Amíg nem érsz hozzá, fizikailag nem okoz gondot a vas, a levegő már csak órák után mérgező a számodra. Bestia uralom: 2p Nagyobbacska rémek is hallgatnak rád, kreatívan is segíthetnek. (pl a rangban alattad álló sidhek, esetleg házikedvenc mumusok, stb) Elementaritás: 1p Apró elementálokat hívhatsz, akik szórakoztatnak.
Jah igen, csak másik oldalon volt és nem vettem észre. Akkor nem szóltam, Riel jön, nem te.
Re: CsevegőVan az a szint, amikor fáradt vagy és van az a szint, amikor a szexuál-hormon kötő GLOBULIN helyett szexuál-hormon kötő GOBLINT olvasol. Utóbbi egyértelmű jele annak, hogy tedd le szépen az önvédelmi fegyverként is alkalmazható élettan könyved és menj ki a kertbe epret szedni, holnap úgyis menni fog a stand-up a vizsgán. Uff.
Aki nem számol
mások elmebajával, az elmebeteg. (Fodor Ákos) ![]()
Re: CsevegőSziasztok! Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem újra. Most távozom, mert fontosabb dolgok várnak rám az életben.
Naarozair Kinézete: 186 cm, délceg arany sidhe. Lapockájáig dúsan leomló aranyló haj. Szemei: Meleg arany-zöldes és hűvös topáz-kék(Sárkányszem). Járásán látszik nemesi sidhe vére.
Hát, nos oké. Örvendtünk, további minden jót!
Re: CsevegőBaromira érett vagyok (és már ki is pihentem, asszem), és a nyaram nagy részét itthon fogom tölteni, szóval lehet zargatni mindenféle kívánságokkal. Hogyha jól tudom jelen pillanatban két reaggal lógok, egyet Fronak Mirával és egyet Eoval. Mindenki más, akinek ígértem valamit kérem keressen fel, hogy akkor még szeretné-e, stb., stb.
(Aki meg tartozik nekem reaggal, könyörgöm, lassan írjon. <3) ![]()
Nagy gratuláció az érettségihez!
Re: CsevegőFenrir épp tegnap került táppénzre, szóval ma ha a Fehér lovas is úgy akarja akkor írok
"May you be in heaven half an hour before the Devil knows your dead. This all goes sideways and we both end up dead, meet me at the bar, I'm buying!" - Garrus Vakarian, ME3
Re: CsevegőNoh akkor cicukák, ha van egy kis élet, akkor mondom én is mi a helyzet. Tehát mostanság majd én is többet leszek, tehát ha valakinek még lógnék reaggal, esetleg igényt tart valamelyik karakteremre befejezetlen ügyeket intézendő, vagy megígért játékra, az most szóljon, mert most lesz időm, meg kedvem is írni szerintem. Nah ennyi voltam, csók a családnak!
Re: CsevegőUff, én is még megvagyok!
Alya, gratulálok az érettségihez ^^ Ha van kedved, én szeretnék a boszival mágiázni, Ry koma talán szintén csatlakozik, ha előkerül. Feeeenriiiiiir, kérlek, az angyalkáddal/démonoddal is írj a hotelba! Aki nem számol
mások elmebajával, az elmebeteg. (Fodor Ákos) ![]()
Re: CsevegőKath, köszönöm.
Hogyha elkeveredtek Altmyrcába valahogy, akkor onnan átveszem a karaktereiteket. ![]()
Re: CsevegőElérhetőbb közelben, én is vagyok.
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőJövő hét elejétől eléggé esetlegesen leszek, mert lakásfelújítunk és költözünk. A jelenlegi lakásunk szeptember 1-vel kell elhagyni, szóval szerintem legkésőbb szeptember 2. hetétől leszek normálisan is, de azért igyekszem majd idenézni és írni. Esetleg ha nagyon tűkön ültök, akkor írjatok PM-et, max megírom, hogy épp a gyereket próbálom meg kihámozni valamelyik költözős dobozból
Re: CsevegőRúgjatok már fenéken... -.-"
Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).