|
Beszélgessünk bármiről (kulturált keretek közt)!
Szerző: Caridwen » 2014.01.02. 15:46
Noh nem akarok mindent összetrollkodni, szóval ide az alábbiak: Renata Rebel Wood írta:Remélem a zsizsegős évkezdés kitart és aktív marad a fórum.  Mert játszani jó.
Noos én szerintem maradok, már most elegem van a tanulásból, és játszani valóban jó, szóval szerintem én majd szépen igyekszem beosztani úgy az időmet, hogy naponta két naponta azért jusson időm betérni ide.  Drun írta:Van egy vadóc és agresszív Alva és egy haláli arisztokrata Lyen karakterem, akik játszópartnert szeretnének maguk mellé.
Nos amúgy Alva nem velem játszik? Csak amúgy tudom befagytunk, de akkor szólj, kimeséllek onnan, ha mennél.
-

Caridwen
- Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderátora

-
Szerző: Reagen Weltz » 2014.01.04. 16:11
Aurina augusztus 30.-án jár jelenleg, áttettük, hogy tudjon csatlakozni Rielhez és hozzám.
- De vannak célok, amiért igenis érdemes meghalni. - Nem, nincsenek. Mert csak ez az egy életetek van, de bármelyik utcasarkon találhattok öt másik hasonló célt. - Atyaég, hogy tudsz te ilyen világnézettel élni? - Folyamatosan.
-

Reagen Weltz
- Kezdő

-
- Karakterlap: [link]
- Adatlap: [link]
- További karakterek: Matt
Szerző: Drun » 2014.01.04. 18:19
Caridwen írta:Drun írta:Van egy vadóc és agresszív Alva és egy haláli arisztokrata Lyen karakterem, akik játszópartnert szeretnének maguk mellé.
Nos amúgy Alva nem velem játszik? Csak amúgy tudom befagytunk, de akkor szólj, kimeséllek onnan, ha mennél.
De igen, csak nagyon befagytunk oda. Ezért gondolta -az eddigi ilyen befagyások miatt-, hogy kiírom magam, hogy mid kát játékos tudjon mozogni (mert a tapasztalatok alapján eddig az volt, hogy nem ment tovább a két kari, aki tudott volna játszani).
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát. Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké."
"I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity."
"Flectere si nequeo superos, Acheront movebo."
"Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!"     NJK 
-

Drun
- Kalandmester

-
- További karakterek: Niqecanuwa
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Renata Rebel Wood » 2014.01.22. 23:28
Sziasztok! Örömmel jelentem, hogy január 16. napján megszületett a kisfiam. Erős, ügyes és szép is.  Épp igyekszem utolérni magam és valami napirendet felállítani, de remélem a hétvégén vagy a jövőhét elején ide is vissza tudok térni.
-

Renata Rebel Wood
- Kölyök

-
Szerző: Alyara Nirois » 2014.01.22. 23:30
Gratulálunk!! <3
-

Alyara Nirois
- Arany céhvezér, Mágikus diplomata

-
- További karakterek: Mira, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
Szerző: Drun » 2014.01.23. 10:38
Renata Rebel Wood írta:Sziasztok! Örömmel jelentem, hogy január 16. napján megszületett a kisfiam. Erős, ügyes és szép is.  Épp igyekszem utolérni magam és valami napirendet felállítani, de remélem a hétvégén vagy a jövőhét elején ide is vissza tudok térni.
Sok kitartást az előreláthatólag sok éjszakázáshoz! Várunk vissza, de első a baba!  Ha tudsz készíts fényképet a csöppségről, hadd olvadjunk el az új herceg láttán... 
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát. Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké."
"I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity."
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Fenrir » 2014.01.23. 19:59
Gratulálok!!!!!!
Mikor mehetünk babázni?
"May you be in heaven half an hour before the Devil knows your dead. This all goes sideways and we both end up dead, meet me at the bar, I'm buying!" - Garrus Vakarian, ME3
-

Fenrir
- Suhanc

-
- További karakterek: Laki, Legion, Draechen, Murgen
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Lynarin Seeragic » 2014.02.05. 12:25
Drun írta:Húgiiii!!! Azt hiszem mielőtt beteszünk egy-egy képet NJKnak, egyeztetnünk kell! Már megint elhappoltad előlem az egyiket... XD
Pedig direkt megnéztem van-e ilyened...  De ez van mindig, szóval én már meg se lepődök. 
“Come on, say it again. I’m a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!” - Anne Rice, The Queen of the Damned
-

Lynarin Seeragic
- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő

-
- További karakterek: Raven, Tessa, Nymloth, Caridwen, Evangeline, Payne
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Reagen Weltz » 2014.02.09. 22:30
Várható a jövőben egy fórumost találkozó? Csak mert bennem már érlelődik egy olyan igény, hogy ne csak klaviatúrán keresztül érintkezzek az itteniekkel.
- De vannak célok, amiért igenis érdemes meghalni. - Nem, nincsenek. Mert csak ez az egy életetek van, de bármelyik utcasarkon találhattok öt másik hasonló célt. - Atyaég, hogy tudsz te ilyen világnézettel élni? - Folyamatosan.
-

Reagen Weltz
- Kezdő

-
Szerző: Caridwen » 2014.02.10. 01:10
Reagen Weltz írta:Várható a jövőben egy fórumost találkozó? Csak mert bennem már érlelődik egy olyan igény, hogy ne csak klaviatúrán keresztül érintkezzek az itteniekkel.
Szerintem mindenképpen lesz mostanság egy, szerintem februárban nem, de március-áprilisban esélyes, ha a jónépnek megfelel. 
-

Caridwen
- Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderátora

-
Szerző: Reagen Weltz » 2014.02.10. 18:57
Caridwen írta:Reagen Weltz írta:Várható a jövőben egy fórumost találkozó? Csak mert bennem már érlelődik egy olyan igény, hogy ne csak klaviatúrán keresztül érintkezzek az itteniekkel.
Szerintem mindenképpen lesz mostanság egy, szerintem februárban nem, de március-áprilisban esélyes, ha a jónépnek megfelel. 
Remek. Két hét múlva már március van, és mivel nem három napba telik mindenkinek megfelelő időpontot találni....
-

Reagen Weltz
- Kezdő

-
Szerző: Drun » 2014.02.10. 19:05
Reagen Weltz írta:Caridwen írta:Reagen Weltz írta:Várható a jövőben egy fórumost találkozó? Csak mert bennem már érlelődik egy olyan igény, hogy ne csak klaviatúrán keresztül érintkezzek az itteniekkel.
Remek. Két hét múlva már március van, és mivel nem három napba telik mindenkinek megfelelő időpontot találni....
Kezdjünk el vaktában lövöldözni az időben. Vagy akár konkrét dátumot is megadhatunk. Hétköznapok (munkám miatt) Nem jók. Március 1-2-ei hétvége NEM jó. Utána még képlékeny.
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Kryon Vorm » 2014.02.20. 18:00
Drun írta:Caridwen írta:Kryon kép. <3 
^.^ én sulykoltam bele, hogy legyen másik!
Sőt, te is találtad és te is vágtad méretre.  De 100 reagon belül cserélni fogom.
Biológia: 0p, Karate: 1p, Ébredő faj: 2p
Föld alapképesség: I/1p Port tudsz teremteni, felkavarni. Plusz egy szint a türelem képességre. Természet specializáció: II/0p. Megérteted magad az állatokkal, növényekkel. Veszélytelen, hétköznapi növényeket növesztesz, állatokat hívhatsz magadhoz. Türelem: III/3p+ Föld alapképesség Minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő egyáltalán nem mérgező a számodra.
-

Kryon Vorm
- Varázstalan

-
- További karakterek: Zoax
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Mira » 2014.02.20. 21:28
Drun írta:Nem ez az avi, Sidhés!
Ezzel egyetértek, de én akkor is Merliiiint akarom, ha már vége lett a sorozatnak... xD
-

Mira
- Kalandmester - Polimetron és Vhinudrat moderátora

-
- További karakterek: Alyara, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Mira » 2014.02.20. 21:36
Drun írta:Öhm... milyen sorozat? *lemaradt* O.O 
Ez: http://www.imdb.com/title/tt1199099/?ref_=nv_sr_1És nagyon rosszul lett vége, és ezért nagyon mérges vagyok.
-

Mira
- Kalandmester - Polimetron és Vhinudrat moderátora

-
- További karakterek: Alyara, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Kryon Vorm » 2014.02.21. 00:20
Na ezért akarom majd lecserélni. Mert nem Kryonos.  Bár ha valóban bekerülök a kerengőbe akkor Kryon sem lesz a végére annyira Kryonos.  De ez majd még kiforrja magát.
Biológia: 0p, Karate: 1p, Ébredő faj: 2p
Föld alapképesség: I/1p Port tudsz teremteni, felkavarni. Plusz egy szint a türelem képességre. Természet specializáció: II/0p. Megérteted magad az állatokkal, növényekkel. Veszélytelen, hétköznapi növényeket növesztesz, állatokat hívhatsz magadhoz. Türelem: III/3p+ Föld alapképesség Minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő egyáltalán nem mérgező a számodra.
-

Kryon Vorm
- Varázstalan

-
- További karakterek: Zoax
Vissza: Társalgó