Csevegő

Beszélgessünk bármiről (kulturált keretek közt)!

Re: Csevegő

HozzászólásSzerző: Renata Rebel Wood » 2013.09.10. 15:51

A vérfarkasok sosem halnak ki, pusztán evolúciós(?) ugrásra készülnek... vagy meghentergetik egymást a hóban... esetleg kicakkozzák egymás puha szőrös, kis hegyes füleit... majd meglátom mit ír Jóindulat búcsúzóul, addig meg csendben a sarokban zabot hegyezek és reménykedem, hogy lesz kivel játszanom. :) (Ugye Fenrir, te nem tűnsz el, ugye? Ugye? Ugye? *naaagy, bánatos farkasszemek* -> Hmmm.... nézzünk farkasszemet, jó? )
Kép
Renata Rebel Wood
Kölyök
Kölyök

Karakterlap: [link]
Adatlap: [link]

HozzászólásSzerző: Laki » 2013.09.10. 19:27

Nyugi én itt leszek, csak 100 felé áll most a fejem. PRóbálok írni majd amint tudok mindenkinek. De én is várom Jóindulat kivezető post-ját. Nem szeretnék Fenrirrel fél évre befagyni. Mint ahogy senki sem, szóval megemberelem magam és írok én is azoknak akik miattam fagyoskodnak.
- Imádkoztál ma már?

A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember.

M.A.G.U.S. utolsó szavak:
"Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai."

"Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni."

Frags: Vera Rider
Laki
Kalandmester
Kalandmester

További karakterek: Fenrir, Legion, Himura Kaoru, Murgen

HozzászólásSzerző: Kryon Vorm » 2013.09.10. 19:49

Én is a kivezető posztomra várok a folyosókon. :)
De a nagyobbik gond az, hogy akkor kivel fogok én játszani?
Biológia: 0p, Karate: 1p, Ébredő faj: 2p

Föld alapképesség: I/1p Port tudsz teremteni, felkavarni. Plusz egy szint a türelem képességre.
Természet specializáció: II/0p. Megérteted magad az állatokkal, növényekkel. Veszélytelen, hétköznapi növényeket növesztesz, állatokat hívhatsz magadhoz.
Türelem: III/3p+ Föld alapképesség Minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő egyáltalán nem mérgező a számodra.
Kryon Vorm
Varázstalan
Varázstalan

További karakterek: Zoax

HozzászólásSzerző: Drun » 2013.09.10. 21:52

Nem tudom, hogy KK mikor fog írni, és azt sem, hogy a lányok (inkább Lyn) is mikor járnak erre... elkezdődött a suli. Oda kell figyelniük, most az elején főleg.
Lyn egyetemen, Klárinak meg az utolsó éve, és érett lesz... :P
Én meg latszámhiány miatt többet kell, hogy dolgozzak. Emiatt nem voltam eddig. Igyekszem írni a játékosaimnak, amit tudok!

Zoax-ról tud valaki valamit?
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen?
A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké."

"I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity."

"Flectere si nequeo superos, Acheront movebo."

"Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!"

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

További karakterek: Niqecanuwa
Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzászólásSzerző: Kryon Vorm » 2013.09.11. 19:20

Drun írta:Zoax-ról tud valaki valamit?

Már hogy ne tudna! :)
Még annó írtam a nagy zöld közönnyel a H'Sekirati teleportkapuhoz miután kijött a kórházból. Mert írtad, hogy oda írjak ha szeretnék. Én meg írtam oda. Azóta ott vagyok. :)

Föld alapképesség: I/1p Port tudsz teremteni, felkavarni. Plusz egy szint a türelem képességre.
Természet specializáció: II/0p. Megérteted magad az állatokkal, növényekkel. Veszélytelen, hétköznapi növényeket növesztesz, állatokat hívhatsz magadhoz.
Türelem: III/3p+ Föld alapképesség Minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő egyáltalán nem mérgező a számodra.
Kryon Vorm
Varázstalan
Varázstalan

HozzászólásSzerző: Drun » 2013.09.11. 20:57

Kryon Vorm írta:
Drun írta:Zoax-ról tud valaki valamit?

Már hogy ne tudna! :)
Még annó írtam a nagy zöld közönnyel a H'Sekirati teleportkapuhoz miután kijött a kórházból. Mert írtad, hogy oda írjak ha szeretnék. Én meg írtam oda. Azóta ott vagyok. :)

Hova? :shock:

Kép

Nem találkoztam vele. Ezért nem írtam neked még.

"I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity."

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzászólásSzerző: Kryon Vorm » 2013.09.12. 18:34

Kryon Vorm
Varázstalan
Varázstalan

HozzászólásSzerző: Azeriel » 2013.09.25. 19:24

Ejj, hát hol van mindenki ebben a taknyosító időben? :)
Azeriel
Tipikus XXI. századi
Tipikus XXI. századi

További karakterek: Kathleen Sirett Sahaana Saendar

HozzászólásSzerző: Reagen Weltz » 2013.09.25. 19:35

A leghaloványabb fogalmam sincsen, de nagyon szeretném tudni. Főleg az aktuális játszótársam hiányolom, nyugodtan nevezzetek önzőnek.
- De vannak célok, amiért igenis érdemes meghalni.
- Nem, nincsenek. Mert csak ez az egy életetek van, de bármelyik utcasarkon találhattok öt másik hasonló célt.
- Atyaég, hogy tudsz te ilyen világnézettel élni?
- Folyamatosan.
Reagen Weltz
Kezdő
Kezdő

További karakterek: Matt

HozzászólásSzerző: Laki » 2013.09.25. 20:50

Azeriel írta:Ejj, hát hol van mindenki ebben a taknyosító időben? :)

Bocsánat hölgyeim, de sok a munka, új asszony és minden nap bő 2 órát utazok városok között. Nem tudok sokat itthon lenni, úgyhogy a heti 1-2 HSZ-re vagyok kénytelen ráállni, ezért is tervezem leállítani minden mesélői szálamat a közeljövőben és némi pihenőidő gyanánt csak játszani fogok 1-2 hónapig.
- Imádkoztál ma már?

"Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai."

"Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni."

Laki
Kalandmester
Kalandmester

HozzászólásSzerző: Azeriel » 2013.09.25. 21:25

Laki írta:
Azeriel írta:Ejj, hát hol van mindenki ebben a taknyosító időben? :)

Bocsánat hölgyeim, de sok a munka, új asszony és minden nap bő 2 órát utazok városok között. Nem tudok sokat itthon lenni, úgyhogy a heti 1-2 HSZ-re vagyok kénytelen ráállni, ezért is tervezem leállítani minden mesélői szálamat a közeljövőben és némi pihenőidő gyanánt csak játszani fogok 1-2 hónapig.

Csak kissé lógattam a lábamat unalmamban és a szárnyamat bánatomban :) Várunk! ^^
Azeriel
Tipikus XXI. századi
Tipikus XXI. századi

További karakterek: Kathleen Sirett Sahaana Saendar

HozzászólásSzerző: Lynarin Seeragic » 2013.09.26. 17:22

Reagen Weltz írta:A leghaloványabb fogalmam sincsen, de nagyon szeretném tudni. Főleg az aktuális játszótársam hiányolom, nyugodtan nevezzetek önzőnek.

Elnézést kérek, kicsit el vagyok havazódva, meg Gauss-eliminációval kell mátrixokat megoldanom, és egyéb csupa finomság az enyhén humános gondolkodásom megreálozásához, de amint van egy kis pihi mindig igyekszem írni, csak káosz az élet. De no para, uraljuk a káoszt, vagy ő minket, de a lényeg a lényeg, vagyok, meg majd írok mindenkinek ahogy belefér.
“Come on, say it again. I’m a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!”
- Anne Rice, The Queen of the Damned

Kép
Lynarin Seeragic
Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő

További karakterek: Raven, Tessa, Nymloth, Caridwen, Evangeline, Payne

HozzászólásSzerző: Alyara Nirois » 2013.09.29. 12:15

Ez most csak egy gyors beköszönés. Jaj, srácok, annyira hiányoztok, hogy most konkrétan sírok (nem, komolyan, itt patakzanak a könnyeim). Úgy utálom, amiért nem tudok írni sehova, és teljesen el vagyok keseredve, mert nem tudom, hogy mikor fogok tudni megint aktív lenni. Pedig annyira szeretnék! De az életem most abból áll, hogy felkelek, bemegyek, hallgatom, hogy a tanárok szeptember elsejétől az érettségiről papolnak, aztán hazajövök, tanulok, még mindig tanulok, és jééé, már este tíz van, ma sem tudtam írni. Annyira szeretnék ide visszajönni, leadni a felgyülemlett feszültséget, és újra feltöltődni, de eljutottam odáig, hogy hétköznap gyakorlatilag még a Facebookot se (!) tudom megnézni, pedig rengeteg szervezés és terv zajlik most a háttérben, és nagyon sok mindenről lemaradok. A hétvége pedig most is azzal telik, hogy latin és franciát magolok, meg matekot, mert dejó, hogy faktos vagyok, és már elfogyasztottam egy füzetet az idén. (Viszont infófakton programozunk, és iszonyatosan élvezem.)

Jaj, bocsánat, amiért ilyen panaszkodásba ment át ez az életjel, de most tényleg nem tudom, hogy mit csináljak, mert úgy érzem, hogy cserbenhagylak Titeket is, és magamat is, amiért egy hónapja nem tudtam felnézni. Pedig most kedvem lenne írni, tele vagyok ötletekkel, vinném tovább a kalandomat, dolgoznám ki folyamatosan a még fel nem tűnt njk-kat, írnék mindenkinek mindenhova, de nem tudok mikor. (Arról meg ne is beszéljünk, hogy az új kinézettel sem haladtam egy karaktert se.)

Egyszóval (najó, kettő): nagyon hiányoztok!

Most, hogy letelt ez az egy hónap, igyekszem áttekinteni, és újragondolni az időbeosztásomat, illetve előretekinteni is, hogy mindent megfelelően tudjak időzíteni.

Még gyorsan válaszolok arra a két pm-re, amit kaptam, de utána vissza kell mennem, mert vár az ebéd, meg egy francia emelt feladatlapbeli fogalmazás, amit yeah, le is osztályoznak nekem hétfőn.

Kép
Alyara Nirois
Arany céhvezér, Mágikus diplomata
Arany céhvezér, Mágikus diplomata

További karakterek: Mira, Laila, Eoryann, Neferadynee

HozzászólásSzerző: Naarozair » 2013.10.01. 10:16

Hellosztok!

Ki szeretne játszani, feltöltődni egy kicsit? Igen, előkerültem.
Kinézete: 186 cm, délceg arany sidhe. Lapockájáig dúsan leomló aranyló haj. Szemei: Meleg arany-zöldes és hűvös topáz-kék(Sárkányszem). Járásán látszik nemesi sidhe vére.

Sárkányszem: 1.Tekinteted néha eltéved, ilyenkor meglepetésszerűen átlátsz egy-egy tárgyon.
Türelem: 2p Amíg nem érsz hozzá, fizikailag nem okoz gondot a vas, a levegő már csak órák után mérgező a számodra.
Bestia uralom: 2p Nagyobbacska rémek is hallgatnak rád, kreatívan is segíthetnek. (pl a rangban alattad álló sidhek, esetleg házikedvenc mumusok, stb)
Elementaritás: 1p Apró elementálokat hívhatsz, akik szórakoztatnak.
Naarozair
Tipikus XXI. századi
Tipikus XXI. századi

HozzászólásSzerző: Drun » 2013.10.01. 13:27

Drága népem!

Az eddigi feltartó erő (ami a munkám volt) már nem okoz problémát, hogy ne írjak nektek!
Amint össze szedtem az agyam-helyén lévő levegős katyvaszt, írok mindenkinek, akinek lógok, és annak aki esetleg akarja, hogy kicsit előrébb billenjen a jelenlegi pozíciójából.

Addig is kis türelmeteket kérem.

Hirig Drun

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzászólásSzerző: Drun » 2013.10.07. 20:11

Kedves Kalandozóik és Mesélő társak!

Siralmas helyen állunk a toplistákon!
Az FRPG.hu-n a 31.helyen, míg a FRPG Top Sites - Magyarország-on a 41. helyen vagyunk.

Kérek mindenkit, hogy aktivizálja magát az oldalon. Tudom, hogy mindenkinek van egyéb dolga a játékon kívül. Ott az iskola meg a munka, a családról nem is beszélve. Viszont ha ez így halad tovább, nem csak a frpg-gyűjteményeken fogunk rossz helyen szerepelni, hanem megfog halni az oldal.

Már három éve működik, megéltünk több mélypontot, és egy fórum költözést is. Ezt is megfogjuk tudni oldani, viszont ehhez az kell, hogy írjatok az oldalra.

Hozzatok Játékos Társakat nyugodtan!

Maradok Tisztelettel!

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzászólásSzerző: Renata Rebel Wood » 2013.10.09. 08:03

Üdv-üdv!

Szívesen lennék aktívabb is, szívesen játszanék veled is, Naarozair vagy bárkivel, aki most csak a háttérből figyel és reméli, hogy lesz játszótársa. :)
Hogy ez megtörténhessen szeretnék engedélyt kérni második karakter indításához. A főkarakteremmel még csak 58 hozzászólásnál tartok, de egy ráérő játszótárssal 2-3 naponta előreláthatólag tudok hozzászólást írni.
Kép
Renata Rebel Wood
Kölyök
Kölyök

HozzászólásSzerző: Lynarin Seeragic » 2013.10.09. 09:34

Renata Rebel Wood írta:Üdv-üdv!

Szívesen lennék aktívabb is, szívesen játszanék veled is, Naarozair vagy bárkivel, aki most csak a háttérből figyel és reméli, hogy lesz játszótársa. :)
Hogy ez megtörténhessen szeretnék engedélyt kérni második karakter indításához. A főkarakteremmel még csak 58 hozzászólásnál tartok, de egy ráérő játszótárssal 2-3 naponta előreláthatólag tudok hozzászólást írni.

Nos akkor részemről admini engedélyt adok neked, ha szépen aktívan fogsz játszani, mert egy kis pörgés ráférne az oldalra, szóval ha ráérsz, akkor felőlem mehet a dolog. :) Szóval meg van neked előlegezve a második kari, de azért Rebellel is tessék igyekezni elérni a határt. :)
“Come on, say it again. I’m a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!”
- Anne Rice, The Queen of the Damned

Kép
Lynarin Seeragic

További karakterek: Raven, Tessa, Nymloth, Caridwen, Evangeline, Payne

HozzászólásSzerző: Drun » 2013.10.09. 11:09

Dobd fel a karaktert, hogy eltudjuk fogadni és mehet is a banzáj! ;)

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzászólásSzerző: Laki » 2013.10.09. 12:03

Itt vagyok én is! Még élek! Ellenben teljesen szét vagyok csúszva, szóval ha valaki felé tartozásom van, az szóljon és hétköznapokon próbálok minél többet írni. De heti 1-2 körnél többet ne várjatok.
- Imádkoztál ma már?

Laki
Kalandmester
Kalandmester

HozzászólásSzerző: Aurnia » 2013.10.11. 09:12

Drun írta:Dobd fel a karaktert, hogy eltudjuk fogadni és mehet is a banzáj! ;)

Feldobtam vala, Aurnia lenne az. Remélem elnyeri a tetszéseteket és lesz aki szívesen játszana vele. :)
Aurnia
Tipikus XXI. századi
Tipikus XXI. századi

További karakterek: Renata Rebel Wood

HozzászólásSzerző: Drun » 2013.10.12. 14:55

Aurnia írta:

Feldobtam vala, Aurnia lenne az. Remélem elnyeri a tetszéseteket és lesz aki szívesen játszana vele. :)

Csak annyit fűznék hozzá, hogy eddig egyetlen karaktert sem fogadtam el...

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzászólásSzerző: Aurnia » 2013.10.12. 16:06

Drun írta:
Aurnia írta:

Csak annyit fűznék hozzá, hogy eddig egyetlen karaktert sem fogadtam el...

Ez esetben külön öröm, hogy elnyerte tetszésed a karakterem. :)
Aurnia
Tipikus XXI. századi
Tipikus XXI. századi

További karakterek: Renata Rebel Wood

HozzászólásSzerző: Laki » 2013.10.12. 21:44

Október 26-27 Pesten leszek, ki akar koccanni?
- Imádkoztál ma már?

Laki
Kalandmester
Kalandmester

HozzászólásSzerző: Caridwen » 2013.10.13. 01:19

Laki írta:Október 26-27 Pesten leszek, ki akar koccanni?

Hát nekem egész hónapban pont ez a pár nap nem jó. :P Majd akkor szólj, ha 25.-én, vagy 29.-én leszel. :D
Kép
Caridwen
Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderátora
Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderátora

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó