Karakter régi neve: Heves Lilla (Lil)
Karakter új neve: Vera Rider
Kora: 17
Nem: Nő
Születési hely: Magyarország, Budapest
Születési időpont: 1995. február 14.
Fátyolos város: Budapest
Faj: Alakváltó
Szint: 1. szint; Fiatal
Nem volt átlagos az életem. Egy keményen dolgozó családba születtem két testvéremmel együtt. A szüleim nagyon sokat dolgoztak ezért csak este voltak otthon. A házimunka ránk nehezedett, de mind azt csináltuk, amihez legjobban értettünk. A húgom főzött, az ikeröcsém meg én pedig takarítottunk, meg egyéb feladatokat láttuk el.
Nagyon sok hobbim van és szerettem az állatokat, habár tartani sose tarthattam. Még alsóban szerettem barkácsolni, még saját hangszereket is készítettünk magunknak a tesóimmal. Bár a zenélés nem tarthatott sokáig, mert az alattunk lakó szomszéd folyton felkopogott.(Pedig nem voltunk hangosak)
Miután a zene csökkent az életemben a barkácsoláshoz tértem vissza, és a tesóimmal együtt rengeteg makettet készítettünk és ajándékoztunk el. Persze minden barátunknak személyre szabottan készítettük. Ez a hobbi is háttérbe szorult, mikor már minden barátunknak ajándékoztunk makettet.
Minden nyáron Leutaztunk a nagyszülőkhöz(anyai ágon), akik mindig örömmel vártak minket. Voltak földjeik és egy családi házuk. Az a ház olyan volt mintha a múltba léptél volna. A falban a kövek olyan hatást keltettek akárcsak egy mozaik. Nem volt olyan szoba hol ne találkoztál volna valamilyen régiséggel. Az emeleten a nagymamám szobájában találtam a legtöbb régiséget. Volt ott néhány kerámia edény, egy baldachinos ágy és egy orsó is. Mikor még alsósok voltunk, imádtunk történeteket eljátszani ebben a szobában. A Csipkerózsika persze mindig benne volt a műsorban.
De teltek az évek és az anyai nagyszüleim meghaltak. A kis ház pedig a nagybátyámhoz került. Így mi már alig látogattuk meg azt a helyet. Újabb fejezet zárult le az életünkben.
Eljöttek a gimis éveim is. Az osztályban a lányok nagy része ... volt ezért inkább a fiúkkal barátkoztam. Akik úgy kezeltek mint egy barátot és nem úgy mint a többi csajt.
A fiúkkal töltött idő alatt rám találtak a sportok is, amiket hihetetlenül élveztem.
Volt egy időszak mikor táncolni tanultunk a húgommal, volt mikor karatéra jártam az öcsémmel, máskor pedig úszni jártam az osztálytársaimmal suli után.
A sok sport ellenére továbbra sem lettem túlzottan vékony, pedig nagyon szerettem volna, ha hordhatnék bikinit anélkül, hogy a lányok cikiznének.
A szekálások ellenére az úszás órákat nagyon szerettem, mivel kevés volt a lány, de rengeteg volt a csinos és izmos fiú. Az egyik edzésen ismerkedtem meg Robival is, mikor otthon felejtette az úszószemüvegét és véletlenül nekem úszott. Képzelhetitek mennyire boldog voltam mikor járni kezdtünk.
Később kiderült, hogy ő is szereti az állatokat, meg hogy apja állatkereskedésében dolgozik. Beszervezett engem is, így mindig mellette dolgozhattam. Elhatároztuk, hogy majd nyitunk egy boltot közösen.
Azt hittem az életem ennél jobb már nem lehet, de amikor a szüleim bejelentették, hogy előléptették őket és ezentúl egyre korábban jöhettek haza, ugrándozni kezdtem örömömben. Az életem teljes harmónia volt, egészen addig a bizonyos napig.
"Belépés a fátyolba"
Egyik nap az öcsémmel, Mátéval és a barátommal, Robival együtt jártuk a könyves boltokat, hogy az irodalom házi dolgozatunkhoz anyagot gyűjtsünk.
Csalódottak voltunk mikor már két boltból jöttünk ki eredménytelenül. De Máté észrevett egy régiség boltot a túloldalon. „Anna néni boltja” állt a táblán, úgy döntöttünk benézünk, köszönésünkre azonban nem jött felelet, ugyanis a bolt teljesen üres volt. Szétváltunk a polcok közt, majd egy fura fátyolra lettem figyelmes.
- Fiúk nézzétek, ezt a fátylat van mögötte valami.
De amint átnyúltam a fátylon elájultam.
Külső tulajdonságok:
Mielőtt átlépte volna a fátylat tömzsi volt és 160 cm. Fehér bőréhez illő rövid vörös hajjal és zöld szemekkel. Miután pedig átkerült 170 centire nőtt, a haja hosszú lett és barna, a szeme pedig sötétkék. Az alkata és a bőrszíne is megváltozott. Megnyúlt és kissé latinos bőre lett.
Belső tulajdonságok:
Szereti a kalandokat, és azok is valahogy mindig megtalálják. Kellő ravaszsággal húzza ki magát a szorult helyzetekből. Barátságos, de azért figyel arra, hogy kiben bízhat. Nem kenyere az erőszak, de ha veszélyt érez, akkor támad, vagy (ritkán) ha nagyon szorul a hurok, akkor elmenekül. Nem gyáva, de azért nem is h*e. Elvégre senki se állna ki egymaga egy tucat vámpír vagy épp vérfarkas ellen.
Kedvencek: Szeretem az élénk színeket, az úszást és a táncot, ha felhúzom magam valamin akkor ez a két megnyugtat.
Életcélja:
Átkerülés előtt: Állatkereskedést nyitni, egy motor és jogsit szerezni rá, Hosszú távú tervek Robival ha átkerül egyáltalán.(Nem kell részletezni)
Átkerülés után: Megtalálni a helyét ebben az időben. Kideríteni, hogy mi történt a családjával és a barátaival miután ő átlépett a fátylon. Megtanulni irányítani az erejét. (+átkerülés előttiek)
Egyéb: Egy nyaklánc amit Robitól kaptam
1p macska
2p sólyom (1+1(repülő állat))
2p fekete párduc(300kg alatt)
0p Herbalizmus
1p Multi transzformáció 1.szint
Elosztható: 6p (5p+1p(szintlépés))
Maradék: 0p
Rólam: Csak egy átlagos csaj vagyok.
Meghívott: -