Lynarin Seeragic írta:Miért nincs itt senki?
Hajnalban ne csodálkozz rajta.
|
CsevegőRe: Csevegő
Hajnalban ne csodálkozz rajta. A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Sub pondere crescit palma!
Re: Csevegő
Pedig ilyenkor kéne itt ülni és gépelni... Érthetetlen.
Re: CsevegőAz oldal jobb felső sarkába kikerült egy pici linkecske. Használjátok egészséggel. Hátha valakinek jó kis hangulata lesz tőle, bár nem egy nagy durranás.
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Uh tök király! Nekem nagyon bejön!
Re: CsevegőSzerintem is szupi!
Re: CsevegőNa, örülök neki.
(Csak reagírás közben ne nyomkodjátok, mert lefrissíti az oldalt, ha rányomtok, és hopp, eltűnik az eddig beírt szöveg. Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőKirály lett.
Sosem tudhatod, hány pofont ad az élet, de mindig fel kell állnod egy vereség után. Tudd, ami nem öl meg, az megerősít.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőAhoy! Cseréltem képem, s ez a végleges. Én többet nem fogok pakolni. Tudom a szemei egyformák, így képzeljétek el a felemás szemet
Kinézete: 186 cm, délceg arany sidhe. Lapockájáig dúsan leomló aranyló haj. Szemei: Meleg arany-zöldes és hűvös topáz-kék(Sárkányszem). Járásán látszik nemesi sidhe vére.
Sárkányszem: 1.Tekinteted néha eltéved, ilyenkor meglepetésszerűen átlátsz egy-egy tárgyon. Türelem: 2p Amíg nem érsz hozzá, fizikailag nem okoz gondot a vas, a levegő már csak órák után mérgező a számodra. Bestia uralom: 2p Nagyobbacska rémek is hallgatnak rád, kreatívan is segíthetnek. (pl a rangban alattad álló sidhek, esetleg házikedvenc mumusok, stb) Elementaritás: 1p Apró elementálokat hívhatsz, akik szórakoztatnak.
Re: CsevegőAdj Lynikének 2 percet és átszínezi neked.
I am what I am. Someone has to be.
Si vis pacem para bellum! Quod sumus, hoc ecitis ![]()
Re: CsevegőEbből egy perc, amíg lementi a képet, meg betölt a PS, fél perc a fájl felkutatása, megnyitása, kb 20 mp maga a színezés, újabb 10 mp meg a feltöltés.
A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Sub pondere crescit palma!
Itt van színezve, ha kell.
Re: CsevegőKöszönöm
Kinézete: 186 cm, délceg arany sidhe. Lapockájáig dúsan leomló aranyló haj. Szemei: Meleg arany-zöldes és hűvös topáz-kék(Sárkányszem). Járásán látszik nemesi sidhe vére.
Sárkányszem: 1.Tekinteted néha eltéved, ilyenkor meglepetésszerűen átlátsz egy-egy tárgyon. Türelem: 2p Amíg nem érsz hozzá, fizikailag nem okoz gondot a vas, a levegő már csak órák után mérgező a számodra. Bestia uralom: 2p Nagyobbacska rémek is hallgatnak rád, kreatívan is segíthetnek. (pl a rangban alattad álló sidhek, esetleg házikedvenc mumusok, stb) Elementaritás: 1p Apró elementálokat hívhatsz, akik szórakoztatnak.
Re: CsevegőEste leszek...
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
*elégedetten ujjongva táncol a tűz körül*
Hol, hol? - Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Hát a tűz körül...
Már meg is érkeztem "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Üdv itt a mi kis holdvilágos áldozati tüzünknél, drága! ^^ Tiéd a megtiszteltetés, hogy kiválaszd feláldozandó egyént. ![]()
Re: Csevegő*Azon gondolkodik, hogy vajon futni kezdjen-e, törődjön bele, vagy észre sem veszik.*
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Gyere te is chetre. De ha írsz Alyarának szerintem észrevesz majd. Sosem tudhatod, hány pofont ad az élet, de mindig fel kell állnod egy vereség után. Tudd, ami nem öl meg, az megerősít.
![]() ![]() ![]() ![]()
Hm? MET III. - A medál / NJK karakterek
Hé! Itt egyedül nekem van jogom feláldozni a kis szerencsétleneket...
Re: CsevegőFiona neked a pénzed nem kMŁ, hanem MŁ
"Ki vagy? Á, hagyd, nem érdekes!" - Rabraquat
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
Ez tetszik! Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
Csak utánam Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).