Fenrir írta:Én meg lógathatom a lompost egyedül?
*nagy kegyesen begyűjti a másik kisfarkast is.*
|
CsevegőRe: Csevegő
*nagy kegyesen begyűjti a másik kisfarkast is.*
Re: CsevegőAkkor most jól megcsóválom.
"May you be in heaven half an hour before the Devil knows your dead. This all goes sideways and we both end up dead, meet me at the bar, I'm buying!" - Garrus Vakarian, ME3
Re: Csevegő*Rámorog Fenrirre.*
- Keress más gazdit!
Re: CsevegőUgyan ugyan, elférünk ott ketten is.
"May you be in heaven half an hour before the Devil knows your dead. This all goes sideways and we both end up dead, meet me at the bar, I'm buying!" - Garrus Vakarian, ME3
Re: Csevegő*csendre inti a farkaskákat, egyik megy az egyik oldalra, másik a másikra*
- Nah ennyi.
Re: Csevegő*Felhúzza az orrát, aztán felpattan és elkullog. Ő aztán nem közösködik, hisz ő az első és megismételhetetlen plüss vérfarkas.*
Re: Csevegő
*Egy árnyékcsáp utánanyúl és visszahúzza* - Nincs apelláta, ül, fekszik, kulturáltan szórakozik! *nagy gonosz vámpír morran egyet és alszik tovább*
Re: CsevegőKészülőben az eladó karakter előtörténete. Így ha valamelyik Staffnak tetszik és elvinné majd szóljon.
Majd a Történetek alatt lesz megtalálható a karakterlap. Sosem tudhatod, hány pofont ad az élet, de mindig fel kell állnod egy vereség után. Tudd, ami nem öl meg, az megerősít.
![]() ![]() ![]() ![]()
Látom Vera, nagyon unatkozol. ![]()
Valamikor ki kell élni a kreatív énünket is. Sosem tudhatod, hány pofont ad az élet, de mindig fel kell állnod egy vereség után. Tudd, ami nem öl meg, az megerősít.
![]() ![]() ![]() ![]()
Csak a játékba majd ne ezzel a színnel írjon, mert szó szerinti értelemben fáj a szemem ettől a kéktől, ránézésre is, olvasni meg sem próbáltam. (Tudom, ki lehet jelölni, de nemár.) Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Ne aggódj, én se bírtam elolvasni, még az alapadatokat sem. Tényleg durva a szín. - Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Közkívánatra átírtam a színt. Sosem tudhatod, hány pofont ad az élet, de mindig fel kell állnod egy vereség után. Tudd, ami nem öl meg, az megerősít.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőEj-ej, hova tűnt mindenki ma?
- Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Hülye szallagavatós királylányruha próbákra kell járnom és ez kikezdi a sátáni lelkem, szóval érezz együtt. ![]()
Re: CsevegőSzóval bájos és csini voltál?
- Imádkoztál ma már?
Olyan mint a Jégkirálynő és egy hülye hercegnő keveréke, szóval inkább szokatlan. ![]()
Re: CsevegőÁh, mint a jégbe hűtött pezsgő. Először hideg és rideg, de amint a nyelvedhez ér.....
- Imádkoztál ma már?
Re: CsevegőEgy kis szösszenet a napjaimból:
Anyum bejön, épp jegyzetet írok ppt-ből, állatszervezettan, idegszövet, nem myelinizáló Schwann-sejtek. Anyum ránéz, elolvassa: -Édes lányom, hogy te milyen hülyeségeket tanulsz! Lapozok, következő dia, hasonló szépségek, angol-latin kevert szakkifejezésekkel. Anyum ezt is elolvassa: -Hú, ebből csak a kötőszavakat értettem... - Mire én: -Az a rossz, hogy én is! Aki nem számol
mások elmebajával, az elmebeteg. (Fodor Ákos) ![]()
Nos igen, néha nagyon értelmes dolgokat kell tanulnia az embernek. Amúgy tök jó az új képed Kat!
Ez még az értelmesebb, mert biosz, az integrálásnál kezdtem el kitépni a hajam És köszi Aki nem számol
Még egy egyszerű diffúziót sem tudsz leírni integrálás nélkül... sőt, egy adott populáció bizonyos tulajdonságának eloszlásához is kell, ami nem árt néhanapján. És akkor még nem említettem kismillió természeti folyamatot. (A fentiekhez hozzátenném, magamhoz képest sík hülye vagyok biológiából és kémiából.) Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Az a probléma, hogy olyan próbál tanítani, aki ugyan ért hozzá, de megértetni másokkal nem tudja, így aztán igen nehezen tudtam csak megtanulni mit és hogyan. A vicc, hogy ha bejárunk előadásra, fel nem fogjuk miről beszél a tanár, gyakorlatok a második példa után :"Jhaaaa, ezt éérteeem!", és 45perc alatt többet tudunk felfogni, mint a másfél órás előadáson, holott ugyanazt mondja el. Éljen az egyetem ^^ Aki nem számol
Ez viszont sajnos nem csak az egyetemen van így, hanem mindenhol a világon, az életben, szóval ideje lesz megszokni. (Amúgy, én teljesen megértem, de a fentiektől még nem lesz az integrálás hülyeség, mert használni fogod. És egy olyan művelet, amit viszonylag sokszor nem lehet számítógéppel megoldani, mert nem mindig lehet csak szabályszerűségek alapján menni.) Szóval ja... Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőMiért nincs itt senki?