Csak egy kis humortalanság így betegen
Amúgy köszöntem.
|
CsevegőRe: CsevegőStaff (angol) = Bot (magyar)
Csak egy kis humortalanság így betegen Amúgy köszöntem. - Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Re: Csevegő
Uh... ezt néztem vagy két percig mire feldolgoztam... Asszem nálam is beállt az agyhalál.
Re: CsevegőNem, NEM! Nem hagyom, hogy egy elkényeztetett kis pudli rámásszon az ÉN szépszerelmemre!
Láttam ám, Lynike, hogy mit műveltek ti ottan. Etium ille est fur, qui fidutiam hominum rapit.
Nekem a bot akkor is a robot, vagy valami hasonlóan önállóan ténykedő keretprogram. Esetleg valami gyógyászati/harcászati segédeszköz. A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Sub pondere crescit palma!
Re: CsevegőSajnálatos módon a tápegységem tönkrement a gépemben, a suliban pedig nem tudok írni, mert ott sosem akarta elküldeni a reagokat. Ezért anyám gépéről írok csak ha nincs itthon, ami elég ritka.(Mert háklis, hogyha az ő gépét használom.)
Szóval, ha késnék a reagommal a vadászidényben előre is bocsi. És ha rám kerül a sor(és nem írnék 2 napig.) akkor nyugodtan hagyjatok ki, vagy kezeljetek njk-ként. Majd írok, ha megoldódott a probléma. Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: CsevegőJóindulat, akkor egy kis gyorstalpaló:
Staff, magyarul bot, általában az 5-6 láb magas (150-180 cm) botot szokás staff-nek nevezni. Ugyanúgy staff a kung-fuban használt fabot, az eskrima bankaw-ja (150centis hosszú rattan bot), sőt, Gandalfnak is staff-je volt. - Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Nekem ezután állt be az agyhalál, mire dekódoltam Bánatomban hagyom magam elcsábítani Laila... "Ki vagy? Á, hagyd, nem érdekes!" - Rabraquat
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
Köfi. És még magát az adatlapot is módosítottad, zsír. Naaz meg mindjárt 2 hónapja itt, szóval az is +1p lesz. Jól tápos leszek a végére. Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Köszönöm, Drága. Már csak egy reag hiányzik. Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Micsoda jó szívem van. MET III. - A medál / NJK karakterek
És hogy én mennyire nagyon hálás vagyok érte! Szerk.: Kösziii. Én meg töröm a fejem, hogy mire is gondolsz, mi a megoldás. Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőNah, drágáim, megyek alukálni. Legyetek jók.
A holnapi napra hogyha küldenétek nekem egy nagy adag szerencsét, azt teljes szívemből megköszönném, ugyanis 14h-tól latin OKTV-t írok. ^^ ![]()
Re: CsevegőNagy kalappal!
Hajrá!
Re: CsevegőEmlékeztető: 16-áig lehet szavazni a Samhain novellákra, versekre. Aki eddig még nem tette meg, itt pótolhatja.
Ne feledjétek, novellák ÉS versek kategória is van, tehát kétszer is szavazhattok, akár ugyanarra is, ha úgy jön ki a lépés! A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Sub pondere crescit palma!
Re: CsevegőKöszi a figyelmeztetést.
Re: CsevegőUtólag is drukk!
Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
Re: CsevegőHahhooooooooooooooooooooo meeeeeeeeeeerreeeeee vaaaaaaaaagytoooooookkk!!?!!
Re: Csevegő*Plüssvérfarkas jelen.* ^^
*megfogja megölelgeti és megnyugszik kicsi szadista lelke* - Jeee a plüssfarkasom legalább megvan! Még nincs veszve minden!
Látod, látod. *Odabújik Lyni mellé, hamarosan pedig békésen szuszog, jelenése úgysincs még egy ideig, ahogy látja.
Re: CsevegőÉn meg lógathatom a lompost egyedül?
"May you be in heaven half an hour before the Devil knows your dead. This all goes sideways and we both end up dead, meet me at the bar, I'm buying!" - Garrus Vakarian, ME3