|
CsevegőRe: Csevegő*Moderálva by Jóindulat*
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőCaridwen, Lisim:
Egy moderátori figyelmeztetés mindkettőtöknek. Személyes jellegű vitát pmben rendezzük, rendben? Az eredeti írásotok pmben elküldve. A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Sub pondere crescit palma!
Re: Csevegő
Miről maradtam le? o.O Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
Re: CsevegőSemmi igazán lényegesről.
A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Re: CsevegőBe akartam szúrni egy képet a legutóbbi reagomhoz, de nem igazán jött össze. XD
Ha valaki tud segíteni megköszönném, ebben ugyanis még béna vagyok. Link:http://browse.deviantart.com/?q=cat&offset=24#/dkfv6x Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: CsevegőSziasztok!
Nem olyan rég érkeztem az oldalra és gondoltam beköszönök. Kíváncsian várom az eljövendő játékot. Az fórum nagyon tetszett, szépen kidolgozott, részletes és van benne lehetőség. Üdv, Dylan.
Üdv itt! Én is mostanság érkeztem.
Re: CsevegőElőre is jó játékot Dylan. Jó, hogy új alakváltó is feltűnt a színen.
Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: CsevegőSziasztok!
Köszönöm az üdvözlést. Nektek jó folytatást kívánok a játékhoz. Vera remélem, hogy valamikor össze tudunk futni mint alakváltók.
Lehet róla szó. Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: CsevegőMegkaptam a PM-ed, és köszönöm a segítségnyújtási ajánlatot.
Nos mivel még nincs elfogadott előtörim, így nem igen tudok mihez kezdeni, de amint meglesz és a bemesélés megtörténik szükség lehet valakire aki bevezet az új világba.
Re: CsevegőÜdv Dylan!
Remélem jól fogod érezni magad közöttünk! "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőÜdv, Drun.
Én is remélem. Remélem hamarosan ki is tudom próbálni milyen az itteni játék.
Amit linkeltél az nem egy kép, hanem egy komplett weboldal. A kép az ez: http://th09.deviantart.net/fs10/PRE/i/2 ... enkini.jpg Fent katt az "Img" feliratra, vagy írd be, hogy [img ] és [/ img] (szóközök nélkül), és írd közé a webcímet (a másodikat, amit én írtam). Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Remélem lesz szerencsém mesélni is Neked. "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőCica!
- Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Re: CsevegőRemélem lesz szerencsém, hogy mesélj nekem.
Megtettem, de még így se akarta kihozni a képet. Azt hiszem, csak én lehetek ennyire béna. Majd kérném egy épp ráérő staff segítségét a szerkesztésben. Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Nem értelek. Ha az a cél, hogy linkeld a macskát, nos, akkor ezt már megtetted, és működik is. Ez volt a cél? Mert akkor készen vagy. Vagy az, hogy beszúrd képként? A kép linkelése és beszúrása mát jelent. A linkelés, amit most csináltál, a beszúrás, amikor megjelenik a kép a hozzászólásban. Beszúrni nem az "url" kóddal kell, hanem az "img"-vel. Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőMár megoldódott. Először csak be akartam szúrni a képet, de amikor nem ment megpróbáltam url-el. Igaz segítettek, így most már kész, csak a két kék szöveg kicsit összeolvadt.
Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: CsevegőMától lehet szavazni a Samhain művekre nem? Nyissak egy új topicot a szavazásoknál, vagy várjam meg amíg egy staff nyit?
Parancsolj, itt van. Mellesleg mindig a staff nyit új témákat, szóval szólunk nekik, de játékos csak úgy nem nyitogat.
Köszi. Már le is adtam a voksomat. Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: CsevegőHölgyeim és Nyulaim!
Kérnék egy kis segítséget! Van egy Magus csapatom idehaza Debrecenben és nemrég összeszedtük és egy csapatba szerveztük legepicebb, legkedvesebb karaktereinket. Az első kaland közepén járunk és lassan rám esik a mesélés köre, úgyhogy kérnék egy nagy szívességet. Először is, a BOT tagjait kérném, hogy ha lehet, egy kis témát nyissanak nekem ehhez, ha lehet. Másodszor pedig minden itt játszó/mesélő emberhez fordulok: Ha valakinek van ötlete hangulatos kalandokhoz. Nem kell részletesen kidolgozni, nem kell statokat se térképeket. Mindössze ötleteket gyűjtenék. Néhány soros koncepciókat. Előre is köszönöm a segítséget. - Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Gondolom Staff segítségét akartad kérni. A bot kicsit más. A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.