|
BeszĂ©lgessĂŒnk bĂĄrmirĆl (kulturĂĄlt keretek közt)!
SzerzĆ: Mira » 2012.10.10. 18:50
Evangeline Stockbauer Ărta:Laila Finisse Ărta:Amint LailĂĄval Ărtam, Te jössz, utĂĄna pedig megprĂłbĂĄlom fĂ©rfias hangulatba rĂĄngatni magamat, hogy szeretett Hirigem is kapjon vĂĄlaszt a kis hercegĂ©tĆl. 
Csak nekem tƱnik ez a férfias hangulatba rångatni magam, egy nagyon fura beszólåsnak, vagy mås is észrevette? 
JĂłl van, na, elĂ©ggĂ© szenvedek ezekkel a pĂĄrkapcsolati dolgokkal.  Hirig Ărta:VĂĄrom  <3
MĂĄris Ărom! ^^
-

Mira
- Kalandmester - Polimetron és Vhinudrat moderåtora

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 580
- TartĂłzkodĂĄsi hely: A LebegĆ-hegysĂ©g sziklĂĄi között
- TovĂĄbbi karakterek: Alyara, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
SzerzĆ: Faerman Niqecanuwa Mikomi » 2012.10.10. 18:51
Ăn is Ă©szrevettem, hogy "szenved", de ha valĂłban Ăgy van akkor nem kell 
Hirig Az Ă©letrĆl tudom, hogy vĂ©ges, de akadnak pillanatai, melyek felĂ©rnek az örökkĂ©valĂłsĂĄggal. Ne keverd össze a szemĂ©lyisĂ©gemet a viselkedĂ©semmel, mert a szemĂ©lyisĂ©gem Ăn vagyok, a viselkedĂ©sem pedig attĂłl fĂŒgg, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lĂ©lek, aminek van egy lĂĄthatĂł rĂ©sze, amit testnek hĂvnak.
 ĂtvĂĄltozĂĄs 4p; SzĂĄrnyaid nem többek szĂ©pen rajzolt tetovĂĄlĂĄsnĂĄl, mikor megnĆsz, csak hozzĂĄĂ©rtĆ mondja meg, hogy tĂŒndĂ©r vagy. VĂ©rnektĂĄr 1p; Ha megharapsz valakit, a vĂ©rĂ©bĆl meg tudod mondani, milyen fajĂș. ZöldbeszĂ©d 1p; Ezzel a kĂ©pessĂ©ggel megĂ©rteted magadat az Ă©lĆ növĂ©nyekkel, kĂ©rheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (GombĂĄk, virĂĄgok).
-

Faerman Niqecanuwa Mikomi
- Arisztokrata

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 334
- TartĂłzkodĂĄsi hely: Negapan
- Karakterlap: [link]
- Adatlap: [link]
- TovĂĄbbi karakterek: Tereus
Lyendryana Daimon Drun Alva Lamya
SzerzĆ: Faerman Niqecanuwa Mikomi » 2012.10.10. 18:58
vårom a pm-et róla és igen, szeretném ha rendesen le lenne jåtszva 
Hirig Az Ă©letrĆl tudom, hogy vĂ©ges, de akadnak pillanatai, melyek felĂ©rnek az örökkĂ©valĂłsĂĄggal. Ne keverd össze a szemĂ©lyisĂ©gemet a viselkedĂ©semmel, mert a szemĂ©lyisĂ©gem Ăn vagyok, a viselkedĂ©sem pedig attĂłl fĂŒgg, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lĂ©lek, aminek van egy lĂĄthatĂł rĂ©sze, amit testnek hĂvnak.
 ĂtvĂĄltozĂĄs 4p; SzĂĄrnyaid nem többek szĂ©pen rajzolt tetovĂĄlĂĄsnĂĄl, mikor megnĆsz, csak hozzĂĄĂ©rtĆ mondja meg, hogy tĂŒndĂ©r vagy. VĂ©rnektĂĄr 1p; Ha megharapsz valakit, a vĂ©rĂ©bĆl meg tudod mondani, milyen fajĂș. ZöldbeszĂ©d 1p; Ezzel a kĂ©pessĂ©ggel megĂ©rteted magadat az Ă©lĆ növĂ©nyekkel, kĂ©rheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (GombĂĄk, virĂĄgok).
-

- Arisztokrata

-
SzerzĆ: Faerman Niqecanuwa Mikomi » 2012.10.10. 19:54
Hirig mĂ©g mindig makacs, Ă©s a halottnak vĂ©lt Raphalebe szerelmes, amit persze nem vallana be soha senkinek  viszont jĂł Ășton halad a srĂĄc, hogy akĂĄr bele szeressen 
-

- Arisztokrata

-
SzerzĆ: Karilian Brams » 2012.10.11. 19:05
Ădv mindenkinek! JĂł Ășjra itt:) Akik ismernek csak Kira Johnson nĂ©ven, akik nem azoknak ĂŒdvözlet Ă©s Ă©s drakulĂĄciĂł, hogy rĂĄ talĂĄltak eme szĂłrakoztatĂł honlapra  D
-

Karilian Brams
- Tipikus XXI. szĂĄzadi

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 7
SzerzĆ: Vera Rider » 2012.10.11. 19:10
Karilian Brams Ărta:Ădv mindenkinek! JĂł Ășjra itt:) Akik ismernek csak Kira Johnson nĂ©ven, akik nem azoknak ĂŒdvözlet Ă©s Ă©s drakulĂĄciĂł, hogy rĂĄ talĂĄltak eme szĂłrakoztatĂł honlapra  D
Köszöntlek "idegen".  Jó hallani rólad.
Ălvezz ki minden egyes napot, mert nem tĂ©rnek vissza a kedvedĂ©rt, csakhogy megvĂĄltoztathasd Ćket.
-

Vera Rider
- Fiatal

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 211
- SpeciĂĄlis: Halott karakter
SzerzĆ: Vera Rider » 2012.10.11. 19:28
Alyara Nirois Ărta:Kira Smith. 
Az eredeti és utånozhatatlan.  Aki bevezetett a jåtékosfórumok vilågåba. 
Ălvezz ki minden egyes napot, mert nem tĂ©rnek vissza a kedvedĂ©rt, csakhogy megvĂĄltoztathasd Ćket.
-

Vera Rider
- Fiatal

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 211
- SpeciĂĄlis: Halott karakter
SzerzĆ: Karilian Brams » 2012.10.11. 19:44
Hupsz  Sorry!! Igazad van Alya!!  Nem baj! ilyet is csak én tudok! XD
-

Karilian Brams
- Tipikus XXI. szĂĄzadi

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 7
SzerzĆ: Alyara Nirois » 2012.10.11. 20:35
No problemo! ^^
-

Alyara Nirois
- Arany céhvezér, Mågikus diplomata

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 1096
- TartĂłzkodĂĄsi hely: Budapest
- TovĂĄbbi karakterek: Mira, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
SzerzĆ: Faerman Niqecanuwa Mikomi » 2012.10.12. 16:32
ĂrĂŒlök, hogy itt vagy megint, Ă©pp nemrĂ©g emlĂtettelek meg a csevegĆben 
-

- Arisztokrata

-
SzerzĆ: Lisim » 2012.10.12. 19:20
Lynarin Seeragic Ărta:Nos most Ăgy egyenlĆre ennyit talĂĄltam, szĂłlj ha javĂtottad.
* egyelĆre 
Savas nyĂĄl, 2. szint: bĆrre jutva könnyebb Ă©gĂ©si sebet okoz, szembe kerĂŒlve sĂșlyos hatĂĄsĂș, bĂĄr nem maradandĂł. VasbĆr, 4. szint: Tested, mint az acĂ©l, a szĂł szoros Ă©rtelmĂ©ben. FĂ©m fegyver is csak megkarcolni kĂ©pes, puszta kĂ©zzel vagy fogakkal, karmokkal pedig kĂ©ptelensĂ©g tĂ©ged megsebezni. Csontjaid is kemĂ©nyek, eltörni csak satuba szorĂtva lehet bĂĄrmidet is. Elemi mĂĄgia, 3. szint + 1 tĂĄmadĂĄsnĂĄl, mert levegĆ: kĂłrhĂĄzi segĂtsĂ©g nĂ©lkĂŒl halĂĄlos lehet. TelekinĂ©zis, 1. szint: egy 1 kilĂłs tĂĄrgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
-

Lisim
- CsĂșfsĂĄg

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 281
SzerzĆ: Lisim » 2012.10.12. 23:15
Csak, hogy kicsit csesztethessem LynikĂ©t: Lynarin Seeragic Ărta:- Keresnek mĂ©g kertĂ©szt a Sakura parkban, ehhez azonban nĂ©mi szaktudĂĄs is ĂĄrt, [...]
MĂĄris megyek Lisimmel. 
Savas nyĂĄl, 2. szint: bĆrre jutva könnyebb Ă©gĂ©si sebet okoz, szembe kerĂŒlve sĂșlyos hatĂĄsĂș, bĂĄr nem maradandĂł. VasbĆr, 4. szint: Tested, mint az acĂ©l, a szĂł szoros Ă©rtelmĂ©ben. FĂ©m fegyver is csak megkarcolni kĂ©pes, puszta kĂ©zzel vagy fogakkal, karmokkal pedig kĂ©ptelensĂ©g tĂ©ged megsebezni. Csontjaid is kemĂ©nyek, eltörni csak satuba szorĂtva lehet bĂĄrmidet is. Elemi mĂĄgia, 3. szint + 1 tĂĄmadĂĄsnĂĄl, mert levegĆ: kĂłrhĂĄzi segĂtsĂ©g nĂ©lkĂŒl halĂĄlos lehet. TelekinĂ©zis, 1. szint: egy 1 kilĂłs tĂĄrgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
-

Lisim
- CsĂșfsĂĄg

-
SzerzĆ: Caridwen » 2012.10.12. 23:21
Lisim Ărta:Csak, hogy kicsit csesztethessem LynikĂ©t: Lynarin Seeragic Ărta:- Keresnek mĂ©g kertĂ©szt a Sakura parkban, ehhez azonban nĂ©mi szaktudĂĄs is ĂĄrt, [...]
MĂĄris megyek Lisimmel. 
EgyszerƱen hihetetlen, hogy ez az oldal nyelvzsenikkel van tele! Te nem magyartanĂĄrnak kĂ©szĂŒlsz egĂ©szen vĂ©letlenĂŒl Lisim?!? AmĂșgy mĂ©g nem vagyok ideges, nem ĂĄm... de szĂ©pen lassan azĂ©rt egy kicsit kezd irritĂĄlni a dolog, Ă©s lehet hogy egyszer leverem rajtad a piszkĂĄlĂłdĂĄst. MostansĂĄg felettĂ©bb agresszĂv ember vagyok. (Igen, tisztĂĄban vagyok vele, hogy Ă©n Ărok rosszul, de ennek ellenĂ©re a hĂŒlyĂ©k öntudatĂĄval nem vagyok hajlandĂł tudomĂĄst venni rĂłla.) Csak elĆre szĂłltam, hogy lehet egyszer eldĆl bennem a tehĂ©n, de jĂĄtsszĂĄl csak, egyenlĆre mĂ©g lehet... *angyali mosoly dĂ©moni elme*
-

Caridwen
- Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderåtora

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 816
- TartĂłzkodĂĄsi hely: Abyss
SzerzĆ: Legion » 2012.10.12. 23:26
Ne legyĂ©l agresszĂv Lynike... vagy ha igen, akkor tarts ki. 3-4 nap Ă©s elmĂșlik...
I am what I am. Someone has to be. Si vis pacem para bellum! Quod sumus, hoc ecitis 
-

Legion
- DeviĂĄns

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 174
- TovĂĄbbi karakterek: Fenrir,Murgen
SzerzĆ: Caridwen » 2012.10.12. 23:28
Ăadrom Ărta:Ne legyĂ©l agresszĂv Lynike... vagy ha igen, akkor tarts ki. 3-4 nap Ă©s elmĂșlik...
*angyalkĂĄra is nagyon csĂșnyĂĄn nĂ©z* Te is el leszel verve, szĂĄrnyak miatt nincs kĂŒlönleges bĂĄnĂĄsmĂłd!
-

Caridwen
- Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderåtora

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 816
- TartĂłzkodĂĄsi hely: Abyss
SzerzĆ: Legion » 2012.10.12. 23:29
Soha nem a "szårnyaim" miatt érdemeltem ki a hölgyek figyelmét...
I am what I am. Someone has to be. Si vis pacem para bellum! Quod sumus, hoc ecitis 
-

Legion
- DeviĂĄns

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 174
- TovĂĄbbi karakterek: Fenrir,Murgen
SzerzĆ: Lisim » 2012.10.13. 09:22
Caridwen Ărta:EgyszerƱen hihetetlen, hogy ez az oldal nyelvzsenikkel van tele! Te nem magyartanĂĄrnak kĂ©szĂŒlsz egĂ©szen vĂ©letlenĂŒl Lisim?!? AmĂșgy mĂ©g nem vagyok ideges, nem ĂĄm... de szĂ©pen lassan azĂ©rt egy kicsit kezd irritĂĄlni a dolog, Ă©s lehet hogy egyszer leverem rajtad a piszkĂĄlĂłdĂĄst. MostansĂĄg felettĂ©bb agresszĂv ember vagyok. (Igen, tisztĂĄban vagyok vele, hogy Ă©n Ărok rosszul, de ennek ellenĂ©re a hĂŒlyĂ©k öntudatĂĄval nem vagyok hajlandĂł tudomĂĄst venni rĂłla.) Csak elĆre szĂłltam, hogy lehet egyszer eldĆl bennem a tehĂ©n, de jĂĄtsszĂĄl csak, egyenlĆre mĂ©g lehet... *angyali mosoly dĂ©moni elme*
HĂŒmm. * egyelĆre  (Mi köze a magyartanĂĄrnak a helyesĂrĂĄshoz? Szerintem semmi.) Ărdekes, hogy ennyire magadra vetted, mert rĂĄadĂĄsul egy elĂrĂĄsrĂłl volt szĂł. De hĂĄt Te tudod.
-

Lisim
- CsĂșfsĂĄg

-
SzerzĆ: JĂłindulat » 2012.10.13. 09:31
Caridwen Ărta:EgyszerƱen hihetetlen, hogy ez az oldal nyelvzsenikkel van tele!
FĂłrumos jĂĄtĂ©k, igĂ©nyel nĂ©mi hozzĂĄĂ©rtĂ©st  Lisim Ărta:Mi köze a magyartanĂĄrnak a helyesĂrĂĄshoz? Szerintem semmi.
Mondd ezt lĂ©gyszĂves a magyar tanszĂ©kĂŒnknek.  ValamiĂ©rt a magyar nyelv- Ă©s irodalom szakon kötelezĆvĂ© tettĂ©k a tantĂĄrgyat. EgyĂ©bkĂ©nt igen, nekem valamikor szerepelt a cĂ©ljaim között ez a pĂĄlya (is). AzĂłta mĂĄr lazĂĄbban kezelem Ă©n is a helyesĂrĂĄst, csak nĂ©ha hördĂŒlök fel, de olyankor meg egy vĂĄllrĂĄndĂtĂĄssal elintĂ©zem: nyilvĂĄn ez is olyan az adott illetĆnĂ©l, mint az Ă©n hibĂĄim. Tudok rĂłluk, csak nem foglalkozok velĂŒk. 
A jósåg nem azonos a jóhiszemƱ årtatlansåggal.
Sub pondere crescit palma!
-

JĂłindulat
- MesĂ©lĆ - ĂltalĂĄnos moderĂĄtor

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 839
- TartĂłzkodĂĄsi hely: Budapest
- TovĂĄbbi karakterek:
Arich Ry Fomor Fiona Freefall Yllion
-
SzerzĆ: Lynarin Seeragic » 2012.10.13. 14:17
Lisim Ărta:HĂŒmm. * egyelĆre  (Mi köze a magyartanĂĄrnak a helyesĂrĂĄshoz? Szerintem semmi.) Ărdekes, hogy ennyire magadra vetted, mert rĂĄadĂĄsul egy elĂrĂĄsrĂłl volt szĂł. De hĂĄt Te tudod.
Nem vettem magamra, Ă©ppen kifejtettem csak hogy lehet harapni fogok, ennyi. Mellesleg szeretek vitatkozni, ennyi az egĂ©sz.  JĂłindulat Ărta:Caridwen Ărta:EgyszerƱen hihetetlen, hogy ez az oldal nyelvzsenikkel van tele!
FĂłrumos jĂĄtĂ©k, igĂ©nyel nĂ©mi hozzĂĄĂ©rtĂ©st  Lisim Ărta:Mi köze a magyartanĂĄrnak a helyesĂrĂĄshoz? Szerintem semmi.
Mondd ezt lĂ©gyszĂves a magyar tanszĂ©kĂŒnknek.  ValamiĂ©rt a magyar nyelv- Ă©s irodalom szakon kötelezĆvĂ© tettĂ©k a tantĂĄrgyat. EgyĂ©bkĂ©nt igen, nekem valamikor szerepelt a cĂ©ljaim között ez a pĂĄlya (is). AzĂłta mĂĄr lazĂĄbban kezelem Ă©n is a helyesĂrĂĄst, csak nĂ©ha hördĂŒlök fel, de olyankor meg egy vĂĄllrĂĄndĂtĂĄssal elintĂ©zem: nyilvĂĄn ez is olyan az adott illetĆnĂ©l, mint az Ă©n hibĂĄim. Tudok rĂłluk, csak nem foglalkozok velĂŒk. 
Nos szerintem is van nĂ©mi... vagy ha nem lenne, akkor hagynĂĄnak bĂ©kĂ©n vele.  Ăn többnyire csak javĂtom, ha lĂĄtok valamit. Csak nĂ©ha lusta vagyok a sajĂĄtjaimat is mĂ©g egyszer vĂ©gigolvasni, Ă©s ilyenkor becsĂșszik nĂ©hĂĄny hiba. (LeszĂĄmĂtva az egyenlĆre, amit mĂĄr csak azĂ©rt is Ășgy Ărok.  )
âCome on, say it again. Iâm a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!â - Anne Rice, The Queen of the Damned
-

Lynarin Seeragic
- Ărnyak Ă©s Vizek kirĂĄlynĆje, vĂĄmpĂr hercegnĆ

-
- HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 493
- TovĂĄbbi karakterek: Raven, Tessa, Nymloth, Caridwen, Evangeline, Payne
Vissza: TĂĄrsalgĂł