Jessie Ellwood írta:Akkor most mi játszhatunk külön, igaz Vera? Mert folytatnám
Szavadon foglak
|
CsevegőRe: Csevegő
Szavadon foglak Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: Csevegő
Nekem is írhatsz jessievel ha lesz időd. Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: CsevegőHa már kívánságműsor van.... Meglesné a karakterlapom valamelyik aranyos staffocska? *angyalian néz körbe*
![]()
Re: CsevegőAmint befejezem a kis sidhémet (most épp orbitális ihlet nehezedik rám), máris szaladok.
![]()
Nem tudom milyen az orbitális ihlet, de rémisztően hangzik, szóval oké, várok. ![]()
Re: CsevegőŐőőőő izzééé szóval... Én most írjak Alya házához, vagy lépjek le valahogy hagyva békében azokat, akik kalandon vesznek részt??
Nos oks, akkor egyenlőre még kontárkodok picit.
Re: CsevegőÍrjatok nyugodtan, téblábolj csak nyugodtan. Attól hogy nekik szól a kaland, epizódszereped még bőven lehet. Ja, és ha van egy pillanatod Lynike drága, írj rám, szeretnék váltani veled pár szót. Oh, és legújabb frissítésötleteimet holnap beadom
- Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Én mindig itt vagyok, életem az interneten élem.
* egyelőre Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Hmmm vajon valami globális moderátor javítás kitaláltak arra, hogy minden egyelőrét egyenlőrére írjak át?
Re: CsevegőMiért írnád át?
Re: CsevegőNem vagyok egy vérmes jószág, de belőlem is kihoz némi egyenlőre szeletelési ingert, amikor becsúszik az a fránya N. De egyelőre még tűrtőztetem magam.
A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Sub pondere crescit palma!
Nos pont azért... illetve már csak azért is. De azt hiszem le lettem szavazva, szóval marad helyesen.... ![]()
Igazából Lyn-t már napok óta próbálom átszoktatni, de eddig nem ment. (De ha már itt tartunk: * türtőztetem - jajj, mit fogok kapni ezekért
Írd le százszor jól. Én is ezt csináltam, amikor szólva lett, és azóta sikeresen jól írom. Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Jogos a két pont. Majd igyekszek odafigyelni. A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Sub pondere crescit palma!
Re: CsevegőTévedés én már csak azért is helytelenül akarom írni, csak hogy legyen egy kis örömöd, hogy javíthatsz.
Ha örömöt akarsz nekem okozni (khm... Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Szórakozzak inkább a Diplomatikussal? Végül is... szóval mikor kapok reagot? Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőAmint Lailával írtam, Te jössz, utána pedig megpróbálom férfias hangulatba rángatni magamat, hogy szeretett Hirigem is kapjon választ a kis hercegétől.
Etium ille est fur, qui fidutiam hominum rapit.
Soha nem mndtam, hogy ilyesmiket akarnék... Majd a javítási mániád okoz.
Csak nekem tűnik ez a férfias hangulatba rángatni magam, egy nagyon fura beszólásnak, vagy más is észrevette? ![]()
Várom Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).