|
Bálterem
6 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
BálteremUszonyok szikrázása, pikkelyek csillogása, tengermĂ©lyi forgatag. A sellĹ‘k hĂrhedtek gyönyörű báljaikrĂłl, amiket halandĂł csak a legszĂ©lsĹ‘sĂ©gesebb esetekben láthat, de ettĹ‘l mĂ©g páratlanok.
Előzmények, korábbi hozzászólások
Re: Bálterem*Tereusnak előzmény*
- Nos jĂłl van fiacskám, akkor majd Ă©n festek rá neked piros keresztet! /ĂĽzeni gondolatban, majd megĂ©rinti a homlokod. Enyhe mentális nyomást Ă©rzel, majd a változást is Ă©szre veszed, ám nem tudod elsĹ‘re mi változott./ - Most pedig irány befelĂ©, ott lesz egy piros kereszt azon, akit keresel! Pontosabban, majd a fĂĽledbe ordibálom, melyik az. /Mondja ingerĂĽlten Ă©s a terem irányába int. Ha visszatĂ©rsz oda, a sok fĂłkát ahogy elnĂ©zed elsĹ‘re egyiken sem látsz semmi kĂĽlönöset, azonban amikor egy bizonyos irányba nĂ©zel, akkor az egyik körĂĽl felvillan a levegĹ‘ Ă©s egy piros kereszt izzik fel a bĹ‘rĂ©n./ - Nah Ăgy megfelel kölyök? Most pedig siess, Ă©s remĂ©nykedj, hogy a király nem vette Ă©szre a jelenlĂ©tem! És kĂĽlönben is sietnĂĽnk kell, ha oda akarunk Ă©rni a vĂ©gjátĂ©kra... Jah meg ha nem akarsz örökre habfiĂş maradni, akkor is kapkodd az uszonyod... /morogja a fejedben./ //Mea culpa, mea maxima culpa, de Ă©szre sem vettem, hogy Ă©n jövök. //
Re: Bálterem/Magamba zsörtölĹ‘döm, miközben vissza Ăşszok a bálterembe. Bármennyire is prĂłbálok lehiggadni, egyáltalán nem vagyok nyugodt! SĹ‘t! LegszĂvesebben Ramielre aggatnám ezt a pikkelybugyit Ă©s Ă©n továbbszállnĂ©k itt hagyva Ĺ‘t ezzel az egĂ©sz ostobasággal! És a nagy kĂ©rdĂ©s, hogy miĂ©rt nem teszem meg mĂ©gsem, az nagyon egyszerű. Nem tudom megtenni vele, fogalmam sincs mennyi ideig marad fent ez rajtam, Ă©s a legfontosabb, ha nem teszem meg, elpusztul a világ Ă©s ezzel Ă©n Ă©s a hĂşgom is./ + Hilary, sokba fog ez neked kerĂĽlni! + /Figyelmem a cĂ©lkeresztre, vagyis inkább azzal megjelölt fĂłkára szegezĹ‘dik./ + Legalább már tudom az irányt! + /Határozott uszonycsapásokkal közeledek felĂ©, enyhe gondterhes arccal./ {153+20=173} Tereus, Taamael
"A bizalom olyan luxus, amiĂ©rt mindig tĂşl drágán kell fizetni!" "PrĂłbálni nem látni, ami láthatĂł. Igyekezni látni, ami nem láthatĂł. Hogy mi ez? Egy álom." GyĂłgyĂtás 1p: Kisebb Ă©s közepes sebek. Fegyver 2p: Már nem kell fizikai fegyver, a tiszta energiábĂłl tudsz fegyvert alkotni, ami eltűnik, ha elengeded. Mennyek hangja 2p: BeszĂ©d a fajtársakkal: Telepatikus kommunikáciĂł, ami bármekkora távolságot átĂvel. Igaztudás 3p: Látod a valĂłt. Az illĂşziĂłk, láthatatlanságok nem hatnak rád, viszont egy ĂĽgyesen kivitelezett bűvĂ©sztrĂĽkk (amit nem támogat mágia) továbbra is becsaphat.
Re: Bálterem/A fóka nem tér ki előled, sőt amikor odaérsz hozzá érdeklődve emeli rád hatalmas sötét szemeit, amikben állatinál sokkal több intelligencia csillog.
Félrebiccenti a fejét, majd körbeúszkál téged néhányszor, láthatóan érdeklődve, hogy mit szeretnél tőle. Kaffant néhányat, de amúgy csak várakozóan figyel. A király most nem vesz észre és a bálozó népség többi része is a saját dolgával van elfoglalva, rátok nem nagyon néz senki./
Re: Bálterem/Megfordul a fejemben, hogy megint hĂĽlyĂ©t csinálok magambĂłl, hiszen elsĹ‘ alkalommal sem működött a kommunikáciĂł mikor a lánnyal prĂłbáltam szĂłt váltani, mĂ©gsem tudom megakadályozni a berögzĂĽlt szokást. ĂŤgy hát tátogok, hiszen hang nem terjed a vĂzben, legalábbis nem emberi hang, Ă©s nem Ăşgy mint a felszĂnen!/ - Tudnál segĂteni nekem? A lány akivel az elĹ‘bb táncoltam... /Eddig jutok el a tátogásba, mire Ă©szbe kapok Ă©s lemondĂłan megereszkedik a vállam. Elfintorodom saját tehetetlensĂ©gemen, remĂ©lve, hogy Ăşj-fiĂşnak vĂ©l, aki a mĂşltbĂłl Ă©rkezett. Legalábbis nagyon remĂ©lem, hogy ide is eljutott a hĂr rĂłlunk. BeszĂ©d helyett intek a kezemmel, hogy kövessen./ + Az egyszerűsĂ©g nĂ©ha csodákra kĂ©pes! + {174} Tereus, Taamael
"A bizalom olyan luxus, amiĂ©rt mindig tĂşl drágán kell fizetni!" "PrĂłbálni nem látni, ami láthatĂł. Igyekezni látni, ami nem láthatĂł. Hogy mi ez? Egy álom." GyĂłgyĂtás 1p: Kisebb Ă©s közepes sebek. Fegyver 2p: Már nem kell fizikai fegyver, a tiszta energiábĂłl tudsz fegyvert alkotni, ami eltűnik, ha elengeded. Mennyek hangja 2p: BeszĂ©d a fajtársakkal: Telepatikus kommunikáciĂł, ami bármekkora távolságot átĂvel. Igaztudás 3p: Látod a valĂłt. Az illĂşziĂłk, láthatatlanságok nem hatnak rád, viszont egy ĂĽgyesen kivitelezett bűvĂ©sztrĂĽkk (amit nem támogat mágia) továbbra is becsaphat.
Re: Bálterem/DGY/
/A fĂłka kissĂ© csodálkozva nĂ©z rád, tesz nĂ©hány kört körötted, de vĂ©gĂĽl a nyomodba szegĹ‘dik, akár egy jĂł kiskutya. Ha kifelĂ© indulsz vele, oda is követ, elĂ©gedett köröket rĂłva körĂĽlötted, akár egy helytelen pályára állt bolygĂł. EgĂ©szen kikĂsĂ©r, ahol azonnal elájul, amit elĂ©rtek oda, ahol Ramiel várakozik a másik kettĹ‘vel. / - Remek fiĂş, ĂĽgyes voltál! Akkor indulhatunk is! /Most Ĺ‘szinte örömöt látsz rajta, egĂ©szen meglepĹ‘ a folyton unott, cinikus arcán. ElĹ‘ször megĂ©rinti mind a három ájult alakot, aztán felĂ©d nyĂşjtja a másik kezĂ©t. Ha megfogod, akkor Ă©rzed a rántást, ahogy a fĂ©ny elnyel titeket, hogy darabjaitokra tĂ©pjen Ă©s kĂ©sĹ‘bb rakjon össze ismĂ©t.... Egy kĹ‘körhöz Ă©rkeztek meg. ElĹ‘tte a felhĹ‘mezĹ‘n Ă©rtek földet. Te nem igazán tudsz felállni, mert az uszonyod egy picit Ăştban van.... Ramiel hamarosan odalĂ©p hozzád, Ă©s egy röpke Ă©rintĂ©s után Ă©rzed, hogy ismĂ©t a rĂ©gi vagy, habár a tĂĽdĹ‘t tele van vĂzzel, amit ki kĂ©ne öklendezned, de amĂşgy teljesen visszaváltoztál a rĂ©gi alakodba. Ha kissĂ© magadhoz tĂ©rsz, látod, hogy Ramiel összehĂşzott szemmel figyel egy másik Ă©rdekes csapatot. Egy nĹ‘i angyalt, aki egy másik angyalt rángat, mögöttĂĽk egy pici zöld goblin Ă©s egy fĂ©rfi aki egy fiĂşt visz a nyakában..../ *következĹ‘t te is a szentĂ©lyhez Ărd.*
6 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1