|
Szerző: Alyara Nirois » 2013.12.31. 16:50
Sziasztok!
Szeretnénk kicsit feléleszteni ezt a "hagyományt", ezért ismét meghirdetünk egy üres posztot, amit bizony be kell tölteni. Keressük azt a játékost, aki a decemberi hónapban a legügyesebb, legkreatívabb esetleg valami más volt. Olvassatok, játszatok, terjesszétek az igét!
Szavazni január 10-ig van lehetőségetek.
(Igen, kicsit újragondoltam a koncepciót. Mindig az adott hónap végén kezdünk szavazni, tíz napon át.)
-
Alyara Nirois
- Arany céhvezér, Mágikus diplomata
-
- Karakterlap: [link]
- Adatlap: [link]
- További karakterek: Mira, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
Szerző: Caridwen » 2013.12.31. 18:55
Nos részemről szavaznék akkor Christophra. Szerintem nagyon jól viszi a karaktert és a szép hosszú írásait öröm olvasni.
-
Caridwen
- Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderátora
-
-
Drun
- Kalandmester
-
- További karakterek: Niqecanuwa
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Jóindulat » 2014.01.01. 16:30
Az utóbbi időben kicsit kihalt ugyan a fórum, de a legutóbbi szavazás óta számomra Renata Rebel Wood játékstílusa lett a legkedvesebb.
Nem csak megy a mese után, de a mederben maradva bátran csavar is a történéseken, ráadásul teszi mindezt teljesen szolid és szórakoztató módon.
A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Sub pondere crescit palma!
-
Jóindulat
- Mesélő - Általános moderátor
-
- További karakterek:
Arich Ry Fomor Fiona Freefall Yllion
-
Szerző: Renata Rebel Wood » 2014.01.02. 14:33
Sziasztok! Először is köszönöm a jelölést, igencsak balzsamozza a lelkem. Én Reagen Weltz-nek adnám a szavazatom, a szépen megírt reagok és amiatt, hogy egy nem túl szociális karakterrel játszik hitelesen és szórakoztatóan igazi csapatjátékot. Odafigyel a többiekre és nemcsak a szavaikra, hanem a gesztusaikra is reagál. Élmény vele játszani. Remélem a zsizsegős évkezdés kitart és aktív marad a fórum. Mert játszani jó.
-
Renata Rebel Wood
- Kölyök
-
Szerző: Faerman Niqecanuwa Mikomi » 2014.01.06. 18:39
Azt hiszem a kis antiszoc haladó megérdemli a kis képecskét
Hirig Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak.
Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
-
Faerman Niqecanuwa Mikomi
- Arisztokrata
-
- További karakterek: Tereus
Lyendryana Daimon Drun Alva Lamya
Szerző: Reagen Weltz » 2014.01.08. 00:20
Mivel még mindig van egy-két nap a szavazás lezárásáig, én is szavazok. A szavazatomat Renata Rebel Wood kapja, bár megjegyezném hogy inkább az Aurinával való játéka tetszett. (a főkarakter reagjait csak mérsékelten követtem.) Ui.:
Különösen tetszettek még Kathleen bejegyzései, de ő december végén aktívkodott csupán.
- De vannak célok, amiért igenis érdemes meghalni. - Nem, nincsenek. Mert csak ez az egy életetek van, de bármelyik utcasarkon találhattok öt másik hasonló célt. - Atyaég, hogy tudsz te ilyen világnézettel élni? - Folyamatosan.
-
Reagen Weltz
- Kezdő
-
- További karakterek: Matt
Szerző: Legion » 2014.01.09. 20:17
Részemről Rebelre megy a szavazat
I am what I am. Someone has to be. Si vis pacem para bellum! Quod sumus, hoc ecitis
-
Legion
- Deviáns
-
- További karakterek: Fenrir,Murgen
Szerző: Kathleen Sirett » 2014.01.09. 20:31
Én is Rebelre szavazok - girlpower! - , bár Reagen játéka is nagyon tetszik, de majd legközelebb
Aki nem számol mások elmebajával, az elmebeteg. (Fodor Ákos)
-
Kathleen Sirett
- Zöldfülű
-
- További karakterek: Azeriel Sahaana Saendar
Szerző: Rabraquat » 2014.01.09. 20:42
Renata a választottam.
"Ki vagy? Á, hagyd, nem érdekes!" - Rabraquat
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
-
Rabraquat
- Arisztokrata
-
- További karakterek: Garien Seardur, Jessie Ellwood, Oldman
Szerző: Alyara Nirois » 2014.01.10. 21:03
A szavazást lezárom. Összesítek, és máris gratulálhatunk.
-
Alyara Nirois
- Arany céhvezér, Mágikus diplomata
-
- További karakterek: Mira, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
-
Drun
- Kalandmester
-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Reagen Weltz » 2014.01.13. 23:21
Drun írta:Alyara Nirois írta:Gratulálunk Renata Rebel Woodnak, 2013 december játékosának! (Képecske, meg oldalsávfrissítés hamarosan, de most nem vagyok olyan gépnél, ahol erre lehetőségem volna.)
Gratulálok!
Én is, sőt merem feltételezni, hogy a többiek is.
- De vannak célok, amiért igenis érdemes meghalni. - Nem, nincsenek. Mert csak ez az egy életetek van, de bármelyik utcasarkon találhattok öt másik hasonló célt. - Atyaég, hogy tudsz te ilyen világnézettel élni? - Folyamatosan.
-
Reagen Weltz
- Kezdő
-
- További karakterek: Matt
-
Drun
- Kalandmester
-