|
Szerző: Alyara Nirois » 2012.09.28. 19:30
Nos, kedves Játékosok!
Az október pillanatokon belül itt van, és ennek alkalmából új játékost kell választanunk, akit kibiggyesztünk oldalra.
Minden felhasználó jelölhet egy karaktert erre a neves posztra, akiről úgy gondolja, hogy szellemes volt, lelkes, ügyes, vagy csak egyszerűen lehengerlő. Természetesen saját karakterre nem ér szavazni.
Tehát az a kérésünk, hogy október 5-ig írjátok ki ezen topicba, hogy kit és miért tartotok érdemesnek erre a posztra előző havi munkásságát tekintetbe véve - persze, csak ha van kedvetek.
Aki a legtöbb szavazatot kapja 5-én éjfélig, másnap kikerül bal oldalra. ^^
Még valami: kérjük, a másik szubjektív véleményét tartsátok tiszteletben, ne legyen hajbakapás miatta.
További jó játékot, Alyara
-
Alyara Nirois
- Arany céhvezér, Mágikus diplomata
-
- Karakterlap: [link]
- Adatlap: [link]
- További karakterek: Mira, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
Szerző: Laki » 2012.09.28. 20:08
Én ezúton jelölném Hegraxot, ugyanis ha jól tudom kezdő itt nálunk, ám kiválóan ír.
- Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember.
M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai."
"Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni."
Frags: Vera Rider
-
Laki
- Kalandmester
-
- További karakterek: Fenrir, Legion, Himura Kaoru, Murgen
Szerző: Vera Rider » 2012.09.29. 11:00
Én pedig Riggs O'Conelt jelölném. Ő is kezdő, és szintén jókat írt. Nekem nagyon tetszett a megérkezős és a fősugár útra induló reagja.
Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
-
Vera Rider
- Fiatal
-
- Speciális: Halott karakter
Szerző: Mira » 2012.10.02. 17:37
Én is Hegraxot jelölném. Volt szerencsém mesélni neki, és bevallom őszínén, kisebbségi komplexusom volt mellette, annyira zseniálisan játszik.
-
Mira
- Kalandmester - Polimetron és Vhinudrat moderátora
-
- További karakterek: Alyara, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
Szerző: Faerman Niqecanuwa Mikomi » 2012.10.02. 18:44
Akkor legyen Hexi
Hirig Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak.
Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
-
Faerman Niqecanuwa Mikomi
- Arisztokrata
-
- További karakterek: Tereus
Lyendryana Daimon Drun Alva Lamya
Szerző: Vera Rider » 2012.10.02. 19:52
Többség győzött. Elfogadom.
Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
-
Vera Rider
- Fiatal
-
- Speciális: Halott karakter
Szerző: Rabraquat » 2012.10.05. 07:35
Hegrax a szavazatom, de nem a többség miatt, hanem , mert elolvastam
"Ki vagy? Á, hagyd, nem érdekes!" - Rabraquat
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
-
Rabraquat
- Arisztokrata
-
- További karakterek: Garien Seardur, Jessie Ellwood, Oldman
Szerző: Alyara Nirois » 2012.10.07. 08:06
A szavazást ezennel lezárom, gratulálunk Hegraxnak.
-
Alyara Nirois
- Arany céhvezér, Mágikus diplomata
-
- További karakterek: Mira, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
Vissza: Szavazások