Küldeném Rabnak sok szeretettel.
|
Csevegő
Re: Csevegő"Lim és Lom sétál az erdőben. Váratlanul egy fa mögül eléjük veti magát egy vérszomjas oroszlán és egy hatalmasat ordít. Félelmükben azt sem tudva hová legyenek, Lim jobbra szalad, Lom balra. Lom eléri az erdő szélét, ám még mindig sokkos állapotban van, s alig-alig tudva mit is csinál, elkezd í betűket ásni. Lim eközben eléri az erdő szélét, és rádöbben hogy elveszítette Lomot, így hát elkezd kutatni utána. Találkozik egy vadőrrel, megkérdező tőle:
- Vadőr úr, kérem, nem látta a Lomot? Tudja együtt voltunk de megijesztett egy oroszlán és... A vadőr pár percig bámul Limre, majd megvonja a vállát és így felel: - Társadalombiztosítás."
Re: CsevegőMindkettőt ismerem xD Meglepő, igaz?
"Ki vagy? Á, hagyd, nem érdekes!" - Rabraquat
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
Re: Csevegő
Van egyébként egy Rabpótló topik is... Én NEM, nem meglepő! "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Aham... és ő most, hogy jön ide? "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőElőször én sem értettem. Aztán beleolvastam a cikkbe és leesett a tantusz.
Szent Bertalanról szól akit elevenen megnyúztak. Innen a bőrtelen. Kicsit morbid, de árnylatnyit tényleg Rababácsis. A Társadalombiztosítás rokona a Leng-és-Csilla-pít-ás. Biológia: 0p, Karate: 1p, Ébredő faj: 2p
Föld alapképesség: I/1p Port tudsz teremteni, felkavarni. Plusz egy szint a türelem képességre. Természet specializáció: II/0p. Megérteted magad az állatokkal, növényekkel. Veszélytelen, hétköznapi növényeket növesztesz, állatokat hívhatsz magadhoz. Türelem: III/3p+ Föld alapképesség Minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő egyáltalán nem mérgező a számodra.
Re: CsevegőIgen, ezért adtam linket is, különben tényleg nem lehetne megérteni.
" Ma gavte la nata."
Re: CsevegőA legelső ilyen szóvicc, amire emlékszem, az a Hahotában volt.
Mi ül ki az arcodra, amikor elkapnak a határon ellenőrzéskor? Vám-pír "Ki vagy? Á, hagyd, nem érdekes!" - Rabraquat
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
Aha, hát... Látom magam előtt a pillanatot, amikor Matt ráakad Lindára/Kathre, és könnyed hangnem közli vele, kicsoda-micsoda és hogy a londoni rendőrségtől jött a múltból, egyébként. Hősnőnk a "londoni re" elhangzása után már hozzávágja a pasihoz az összes kezében lévő dolgot (csatasikoly keretében), majd visítva elmenekül Aki nem számol
mások elmebajával, az elmebeteg. (Fodor Ákos) ![]()
Elképzeltem... Jól indul a napom! MET III. - A medál / NJK karakterek
Azért felmerült bennem a lehetőség, hogy úgy kezdjem a beszélgetést, hogy: Jó napot! Jonathan felügyelő vagyok a Scotland Yardtól. Miért lenne ostobaság? Nem akarom elkapni. Legfeljebb megijed egy kicsit. (Vagy szívinfarktust kap.) " Ma gavte la nata."
Re: CsevegőÉs mi van, ha éppen Jessievel lófrálsz Kath?
Re: CsevegőAkkor bebújok mögé, és a formás fenekének rejtekében maradok
Aki nem számol
Re: CsevegőMost már nem a goblinoknak van a legrondább színűk! XD
Ez most mindent visz... "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Re: CsevegőMégis mivel érdemeltük ezt ki? Mi rosszat tettünk, amiért így megcsúfoltok minket?
" Ma gavte la nata."
Re: CsevegőNos szerintem a goblin továbbra is tízezerszer rondább színű.
Re: CsevegőKözkívánatra kevésbé rikító, #66CC00-os árnyalat.
Egyébként meg nagyon mérges vagyok rátok, meg magamra is, amiért ilyen hülyeség miatt ennyire fel tudom magam húzni. ![]()
Én szeretlek! <3 Alva, Victorique de Blois Gosick
teremtményeinek ennyi jutott. Szeretteit csak az temeti, kinek sorsául ez adatott. ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőHú gyerekek, sose gondoltam volna, hogy ennyire időigényes dolog egy rendes munka (vagy lehet a 2 órás ingázás, edzések, bajnokságra készülés stb ami sok?)
Minden esetre sajnos kicsit el vagyok havazva. Mea Culpa. Úgyhogy nézzétek el nekem, ha csak heti 1x írok (vagy annyit sem) és ha két hétig nem reagálnék valakinek, az szóljon rám, mert biztos elfeledkeztem arról hogy írni kéne. - Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Re: CsevegőVárom a kis zsebmotorosodtól a reagot.
Rejtsd el ragyogásod...
És ezt vajon a tündérek is tudják? "– Lehetett esetleg egy ártatlan járókelő, uram. [...]
– Hát akkor még inkább nyakon kellett volna csípjük, már csak értékes ritkasága miatt is."
Hogy értitek hogy nincsenek valódi tündérek? Aki nem számol