Tereus írta:Caridwen írta:Azok voltak a köreim. Mármint hogy most írok mindenkinek.
Szuper
Uhhh, nah ez jó avi. *-*
|
CsevegőRe: Csevegő
Uhhh, nah ez jó avi. *-* ![]()
Re: Csevegő
Akkor marad Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
? Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Nem tudom.
Az nem sok. Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőLátom elvagytok
Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
Re: CsevegőMint a befőtt. Tökre örülök, hogy végre megnyílt ez a fórum.
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőNem rossz. Viszont a cset javításra/ cserére szorul(na)...
Egyébként minden más jó!
Sajnos nem nagyon van normális chat modul phpbb motorhoz. (De igazad van amúgy.) Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
A gond az vele, hogy elcsúszkál, de annyira nem vészes... ha nem chatel az ember. ![]()
Re: CsevegőNyeh, írtam DGY-be, de nem igazán tudok így most hozzátennia dologhoz. Azért növekedjen a hsz számom, meg ha már oda lettem írva a fejlécbe.
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőSzerintem majd egy sorrendet össze kéne rakni, főleg hogy lassan Rabékkal is találkozunk
I am what I am. Someone has to be.
Si vis pacem para bellum! Quod sumus, hoc ecitis ![]()
Ott a sorrend a mesélői hsz fejlécében... Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőJé tényleg! Hogy én milyen bamba vagyok.
És Te gyüssz. Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőÉn hülyültem meg, vagy tényleg kétszer vagyok bejelentkezve?
Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: CsevegőTényleg kétszeresen mutat.
Re: CsevegőMegpróbáltam kijelentkezni, de akkor meg azt mutatta, hogy még mindig kint vagyok. XD
Élvezz ki minden egyes napot, mert nem térnek vissza a kedvedért, csakhogy megváltoztathasd őket.
Re: CsevegőNa már jó
Re: CsevegőHát, most már jó, de amúgy két munkameneted volt nyitva. Nem jelentkeztél be, zártad be a böngészőt, nyitottad újra, és léptél be újra?
Re: CsevegőDe csak akkor is fennt voltam 1x. De már helyre állt.
Nah, akkor emiatt mutatott duplán. Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőEz is bonyi volt. Amúgy várlak Mira.
Az nem szentírás, de irányadó lehet, így valóban meg kellene beszélni ki-ki után jön. Illetve nektek, mert én szokásomhoz híven utoljára fogok. Hirig