|
Beszélgessünk bármiről (kulturált keretek közt)!
Szerző: Faerman Niqecanuwa Mikomi » 2012.09.06. 07:21
Caridwen írta:Hirig írta:Mira írta:Na, majd MET II-ben elláthatjátok a baját. 
Azon nem vagyunk már túl? 
Hát de, de talán mégsem...  Nah jó de...  Vagy nem??? Vagy de???? Vagy nem??????? Nah jó legyen...  Sőt lassan már a Danu gyermekei is bevégeztetik, most hogy rájöttem nekem kéne írni.  De most nem lógok sehová elv. 
Asszem értem ezt így most korán reggel kávé előtt XD Caridwen írta://Mea culpa, mea maxima culpa, de észre sem vettem, hogy én jövök.  //
Semmi baj, most már rám kell várni, még össze kukázom Tereus életét... 
Hirig Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak.
 Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
-

Faerman Niqecanuwa Mikomi
- Arisztokrata

-
- Karakterlap: [link]
- Adatlap: [link]
- További karakterek: Tereus
Lyendryana Daimon Drun Alva Lamya
Szerző: Lisim » 2012.09.06. 08:55
Caridwen írta:Nah jó legyen...  Sőt lassan már a Danu gyermekei is bevégeztetik, most hogy rájöttem nekem kéne írni.  De most nem lógok sehová elv. 
Írok, ha valaki elfogadja előtte az adatlapomat.  De vicces lesz egy 10%-os beilleszkedettséggel világot megmenteni. 
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
-

Lisim
- Csúfság

-
Szerző: Rabraquat » 2012.09.06. 12:25
Tessa drága, írlyá 
"Ki vagy? Á, hagyd, nem érdekes!" - Rabraquat
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
-

Rabraquat
- Arisztokrata

-
- További karakterek: Garien Seardur, Jessie Ellwood, Oldman
Szerző: Lisim » 2012.09.06. 14:17
Rabraquat írta:Tessa drága, írlyá 
Nem látok különbséget tegnaphoz képest, de azért írtam. 
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
-

Lisim
- Csúfság

-
Szerző: Lynarin Seeragic » 2012.09.06. 15:01
Hirig írta:Caridwen írta:Hirig írta:Mira írta:Na, majd MET II-ben elláthatjátok a baját. 
Azon nem vagyunk már túl? 
Hát de, de talán mégsem...  Nah jó de...  Vagy nem??? Vagy de???? Vagy nem??????? Nah jó legyen...  Sőt lassan már a Danu gyermekei is bevégeztetik, most hogy rájöttem nekem kéne írni.  De most nem lógok sehová elv. 
Asszem értem ezt így most korán reggel kávé előtt XD Caridwen írta://Mea culpa, mea maxima culpa, de észre sem vettem, hogy én jövök.  //
Semmi baj, most már rám kell várni, még össze kukázom Tereus életét... 
Az első kódolt nyelven alkotódott, olyan álmos-késő nyelven.  A másik meg oké, remélhetőleg neked nem fog addig tartani, mint nekem, szóval még mindig él a sorry.  Rabraquat írta:Tessa drága, írlyá 
Danu szerelmére, hogy ír mindenki úgy, hogy nem veszem észre??? Lisim írta:Caridwen írta:Nah jó legyen...  Sőt lassan már a Danu gyermekei is bevégeztetik, most hogy rájöttem nekem kéne írni.  De most nem lógok sehová elv. 
Írok, ha valaki elfogadja előtte az adatlapomat.  De vicces lesz egy 10%-os beilleszkedettséggel világot megmenteni. 
Elfogadtalak.  Amúgy hé, valahol mindenkinek el kell kezdenie. 
“Come on, say it again. I’m a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!” - Anne Rice, The Queen of the Damned
-

Lynarin Seeragic
- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő

-
- További karakterek: Raven, Tessa, Nymloth, Caridwen, Evangeline, Payne
Szerző: Lisim » 2012.09.06. 15:07
Lynarin Seeragic írta:Elfogadtalak.  Amúgy hé, valahol mindenkinek el kell kezdenie. 
Köszi-köszi-köszi!  És igen. Csak elég esetlen lesz, az biztos. 
-

Lisim
- Csúfság

-
Szerző: Caridwen » 2012.09.06. 15:32
Lisim írta:Lynarin Seeragic írta:Elfogadtalak.  Amúgy hé, valahol mindenkinek el kell kezdenie. 
Köszi-köszi-köszi!  És igen. Csak elég esetlen lesz, az biztos. 
Nagyon szívesen, már régebben kellett volna, csak mostanság valahogy semmit nem veszek észre. -.-' És jó úton haladsz, szóval csak így tovább. 
-

Caridwen
- Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderátora

-
Szerző: Lisim » 2012.09.06. 15:54
Caridwen írta:Nagyon szívesen, már régebben kellett volna, csak mostanság valahogy semmit nem veszek észre. -.-' És jó úton haladsz, szóval csak így tovább. 
Hát, eddig szerkesztés alatt felírat ott virított a tetején, tegnap fejeztem be, szóval nincs miért haragudnom, meg amúgy sem tenném.  Igen? Akkor nem öletem meg magam. 
-

Lisim
- Csúfság

-
Szerző: Lynarin Seeragic » 2012.09.06. 15:55
Lisim írta:Caridwen írta:Nagyon szívesen, már régebben kellett volna, csak mostanság valahogy semmit nem veszek észre. -.-' És jó úton haladsz, szóval csak így tovább. 
Hát, eddig szerkesztés alatt felírat ott virított a tetején, tegnap fejeztem be, szóval nincs miért haragudnom, meg amúgy sem tenném.  Igen? Akkor nem öletem meg magam. 
Nah akkor megnyugodtam.  Mellesleg ne bízd el magad! Azt nem mondtam mi felé haladsz jó úton. 
“Come on, say it again. I’m a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!” - Anne Rice, The Queen of the Damned
-

Lynarin Seeragic

-
Szerző: Laila Finisse » 2012.09.06. 16:18
Caridwen néni mintha megfeledkezett volna erről a gyöngyszemről, itten.  Csakhogy nehogy azt hidd, hogy nem lógsz senkinek se. 
Etium ille est fur, qui fidutiam hominum rapit.
-

Laila Finisse
- Ifjú vadász

-
- További karakterek: Alyara, Mira, Eoryann, Neferadynee
-
Szerző: Lisim » 2012.09.06. 16:36
Lynarin Seeragic írta:Mellesleg ne bízd el magad! Azt nem mondtam mi felé haladsz jó úton. 
Jajó. Úgyis ugyanígy játszok tovább. Max. még meg is makacsolja magát a gyermek. 
-

Lisim
- Csúfság

-
Szerző: Faerman Niqecanuwa Mikomi » 2012.09.06. 20:38
Jaj ne nyavalyogjatok, vegyétek úgy, hogy addig sem kell robotolnotok a melóban 
Hirig Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak.
 Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
-

- Arisztokrata

-
Szerző: Hegrax » 2012.09.06. 21:06
Na persze... fiatalság bolondság. Vagymi... Viszont abban eléggé biztos vagyok, hogy miután az itt megszólaló iskolás ifjak kilépnek a nagybetűs Életbe s teszemazt egy diplomával, vagy egy érettségivel, bekerülnek egy igen kiforrott társadalmi rétegbe - a összeszerelő-droidok körébe -, ahol mókás körülmények közepette ismerkednek majd meg a "te nem vagy ember", "téged nem azér fizetünk gondolkozz", meg a "ha nem teccik le lehet számolni, van a helyedre száz másik" mentalitással. Mingyán visszasírják azon időket, mikor azér rinyáltak, jaj de sok a tanulnivaló. Igaz az alap és felsőfokú oktatás nem arról szól, miképp működnek a dolgok élesben. S a tapasztalás igazán mókás dolog ám.  De... fiatalság bolondság. 
Mondják: a türelem erény. Hisz a kapkodás idegességet szül, az idegeskedés hibákat generál, a hibák porszemekké válnak, a porszemek pedig bemarják magukat a Rend fogaskerekei közé. S ha a Rend megfeneklik utat tör magának a Káosz!
-

Hegrax
- Tipikus XXI. századi

-
Szerző: Faerman Niqecanuwa Mikomi » 2012.09.06. 21:08
Hegrax írta:Na persze... fiatalság bolondság. Vagymi... Viszont abban eléggé biztos vagyok, hogy miután az itt megszólaló iskolás ifjak kilépnek a nagybetűs Életbe s teszemazt egy diplomával, vagy egy érettségivel, bekerülnek egy igen kiforrott társadalmi rétegbe - a összeszerelő-droidok körébe -, ahol mókás körülmények közepette ismerkednek majd meg a "te nem vagy ember", "téged nem azér fizetünk gondolkozz", meg a "ha nem teccik le lehet számolni, van a helyedre száz másik" mentalitással. Mingyán visszasírják azon időket, mikor azér rinyáltak, jaj de sok a tanulnivaló. Igaz az alap és felsőfokú oktatás nem arról szól, miképp működnek a dolgok élesben. S a tapasztalás igazán mókás dolog ám.  De... fiatalság bolondság. 
Ez pontosan így van! Eddy Shooter írta: Hát inkább robotolnék és keresném a pénzt, mint a sulikkal fecsérelném el az életem...
Ha valóban ezt akarod, akkor tedd meg a lépést. De biztos vagyok benne, hogy a fentebb említett dolgokkal fogsz szembekerülni és vissza fogod sírni a gondtalan sulis éveket! Szóval amíg teheted inkább tanulj!
-

- Arisztokrata

-
Szerző: Lisim » 2012.09.06. 21:14
Eddy Shooter írta:Átnéztem a régi oldalon a karakterlapokat... rá kellett jönnöm, hogy csak nekem kell(ene) bővíteni az előtörténetem. De ahogy elnézem a sulis beosztásom, soha nem fog elkészülni, legalábbis jövő nyárig tuti...
Nekem is bővítenem kellett. Kb. 260 szó volt csak. Heti 5 nap iskola vagy munka pedig itt szerintem mindenkinek van. Van aki heti 6-7 napot dolgozik, napi 8 vagy több órában. Ahhoz képest piszkosul sok szabadidőd van, ha belegondolsz.
-

Lisim
- Csúfság

-
Szerző: Eddy Shooter » 2012.09.06. 21:21
Hirig írta:Hegrax írta:Na persze... fiatalság bolondság. Vagymi... Viszont abban eléggé biztos vagyok, hogy miután az itt megszólaló iskolás ifjak kilépnek a nagybetűs Életbe s teszemazt egy diplomával, vagy egy érettségivel, bekerülnek egy igen kiforrott társadalmi rétegbe - a összeszerelő-droidok körébe -, ahol mókás körülmények közepette ismerkednek majd meg a "te nem vagy ember", "téged nem azér fizetünk gondolkozz", meg a "ha nem teccik le lehet számolni, van a helyedre száz másik" mentalitással. Mingyán visszasírják azon időket, mikor azér rinyáltak, jaj de sok a tanulnivaló. Igaz az alap és felsőfokú oktatás nem arról szól, miképp működnek a dolgok élesben. S a tapasztalás igazán mókás dolog ám.  De... fiatalság bolondság. 
Ez pontosan így van! Eddy Shooter írta: Hát inkább robotolnék és keresném a pénzt, mint a sulikkal fecsérelném el az életem...
Ha valóban ezt akarod, akkor tedd meg a lépést. De biztos vagyok benne, hogy a fentebb említett dolgokkal fogsz szembekerülni és vissza fogod sírni a gondtalan sulis éveket! Szóval amíg teheted inkább tanulj! Valószínű, hogy amíg nem vagyok benne, másképp vélekedem. De a sulikkal se jobb a helyzet, főleg nekem... Mert nem olyan világot élünk, hogy amit szeret valaki azt még véletlenül se tanulhatja. Egyébként meg tanuljon olyat, amihez 1 nem ért, 2 a háta közepére kívánja, 3 tömeg termelésbe tanítják...
-

Eddy Shooter
- Újonc

-
Szerző: Hegrax » 2012.09.06. 21:24
Lisim írta:Heti 5 nap iskola vagy munka pedig itt szerintem mindenkinek van. Van aki heti 6-7 napot dolgozik, napi 8 vagy több órában. Ahhoz képest piszkosul sok szabadidőd van, ha belegondolsz.
Az utolsó mondatot kéretik a elmédből többszörösen kitörölni és a hozzászólamlást módosítani. Mielőtt valami buzgólkodó fickó eme elgondolást továbbítja a "ég" felé s bevezetik a napi húsz órás munkát. (Csínnyán a szókkal azért, mer ölni lehet velük  )
Mondják: a türelem erény. Hisz a kapkodás idegességet szül, az idegeskedés hibákat generál, a hibák porszemekké válnak, a porszemek pedig bemarják magukat a Rend fogaskerekei közé. S ha a Rend megfeneklik utat tör magának a Káosz!
-

Hegrax
- Tipikus XXI. századi

-
Szerző: Eddy Shooter » 2012.09.06. 21:25
Lisim írta:Eddy Shooter írta:Átnéztem a régi oldalon a karakterlapokat... rá kellett jönnöm, hogy csak nekem kell(ene) bővíteni az előtörténetem. De ahogy elnézem a sulis beosztásom, soha nem fog elkészülni, legalábbis jövő nyárig tuti...
Nekem is bővítenem kellett. Kb. 260 szó volt csak. Heti 5 nap iskola vagy munka pedig itt szerintem mindenkinek van. Van aki heti 6-7 napot dolgozik, napi 8 vagy több órában. Ahhoz képest piszkosul sok szabadidőd van, ha belegondolsz. Lehet, hogy így van, még.
-

Eddy Shooter
- Újonc

-
Szerző: Lynarin Seeragic » 2012.09.06. 22:34
Laila Finisse írta:Caridwen néni mintha megfeledkezett volna erről a gyöngyszemről, itten.  Csakhogy nehogy azt hidd, hogy nem lógsz senkinek se. 
Hát ez nem igaz, hivatalosan is vaknak bélyegezhettek... vagy csak a Cavintont felejtettem el bevenni pár napja? A suliról meg annyit. Se dolgozni, se suliba nem járni nem jó, és az embernek mindig az a szívás, amit éppen csinál, tehát fogadjuk el, hogy szívunk és próbáljuk a legjobbat kihozni belőle! Ennyi és kész. 
-

Lynarin Seeragic

-
Szerző: Lisim » 2012.09.06. 22:37
Én élő ellenpéldaként felhozom magam, miszerint kifejezetten szeretem azt amit tanulok, és sokszor élvezek bemenni órákra. Tény, hogy külön állatfajt képezek, de azért csak beszámítható vagyok a statisztikába, nem? 
-

Lisim
- Csúfság

-
Vissza: Társalgó