|
Beszélgessünk bármiről (kulturált keretek közt)!
Szerző: Eddy Shooter » 2013.06.19. 22:23
Caridwen írta:Eddy Shooter írta:Caridwen írta:Nah gyerekek lehet rettegni, végeztem, szóval amint kiörömködtem magam visszatérek. 
Gratulálok! Én is lassan ott tartok, hogy örülhetek 
Köszi, és neked is sikert meg gratula ami már megvan.  Hehe, lassan sokadszori feltámadás végbe megy ám. 
Ez már lassan újjá születés lesz 
-

Eddy Shooter
- Újonc

-
- Karakterlap: [link]
- Adatlap: [link]
Szerző: Drun » 2013.06.24. 18:16
A Türelem mint olyan, számomra ma teljesen hiánycikk! Elfogyott! Reggel 9kor közölte az egyik kolléganőm (Móni), hogy én leszek kvázi egyedül az ügyfélszolgálatos részen (ahova csak kínai ügyfelek jönnek, akik NEM tudnak magyarul és én sem tudok még olyan jól kínaiul, hogy egy igazi problémával szembesülve elmagyarázzam mi is a helyzet)... és mindezt úgy, hogy "miért elfelejtetted?!" ---> Nem szólt senki!!! Viszont szerencsém volt, mert csak 10 ügyvivel találkoztam, akikből fele tudott magyarul (kb itt ki is fújt az össze ügyvezető magyar nyelvtudása a közel 500cégnél) a másik 5nek meg telefonos segítséggel sikerült megoldani az óhaját...
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát. Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké."
"I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity."
"Flectere si nequeo superos, Acheront movebo."
"Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!"     NJK 
-

Drun
- Kalandmester

-
- További karakterek: Niqecanuwa
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Rabraquat » 2013.06.24. 20:34
Hiába Hirig, akinek olyan barátai vannak, mint mi, csakis ügyes lehet 
"Ki vagy? Á, hagyd, nem érdekes!" - Rabraquat
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
-

Rabraquat
- Arisztokrata

-
- További karakterek: Garien Seardur, Jessie Ellwood, Oldman
Szerző: Alyara Nirois » 2013.06.26. 09:00
Na, gyerekek, én is átúsztam az óceánokat, és felosztottam Magyarországot gazdasági régiókra, szóval nyár van nekem is, és csakis a Tietek vagyok! <3
-

Alyara Nirois
- Arany céhvezér, Mágikus diplomata

-
- További karakterek: Mira, Laila, Eoryann, Neferadynee
-
Szerző: Lynarin Seeragic » 2013.07.01. 18:39
Nah jó, nah jó...  Nem tudom ezt hová kéne, de bocsánat emberek, nem bírom ki, hogy ne lássátok ti is!  Megtaláltam a szerepjátékos pályafutásom egyik legbetegebb ötletét, pedig sok vicceset láttam már... Íme az avi és a színfoglaló után szabadon.... a partnerfoglaló! xD (Persze minden rosszindulat nélkül, csak muszáj, na!  ) http://lifeisaparty.hungarianforum.com/ ... foglalo#22
“Come on, say it again. I’m a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!” - Anne Rice, The Queen of the Damned
-

Lynarin Seeragic
- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő

-
- További karakterek: Raven, Tessa, Nymloth, Caridwen, Evangeline, Payne
Szerző: Rabraquat » 2013.07.02. 07:14
Ezt az oldalt már én is láttam. Remélem pestiek játsszák És, ha még nem vagytok túl fáradtak (Alyának külön szeretettel): Mi történik, ha egy francia színész és felesége szétmennek? Reno-válás xD
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
-

Rabraquat
- Arisztokrata

-
Szerző: Jóindulat » 2013.07.12. 03:24
ha a kezdetek átolvasása után még van kérdésed, szívesen segítek. Pmben küldd, ne terheljük a csevegőt ezzel 
A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Sub pondere crescit palma!
-

Jóindulat
- Mesélő - Általános moderátor

-
- További karakterek:
Arich Ry Fomor Fiona Freefall Yllion
-
Szerző: Jóindulat » 2013.07.12. 19:05
Éjjenéjjen, ismét lesz élet 
-

Jóindulat

-
- További karakterek:
-
Szerző: Addeus Axcylius » 2013.07.25. 12:05
Sziasztok! A képességek böngészgetése közben egy hibát véltem felfedezni. Pontosabban hiányosságot. Lehet én nem találom, de ebben az esetben nagyon jól elbújtak, de a rúnák nincsenek sehol. A rúnamágia részletezve van, de a rúnák, jelentésük, hatásuk már sehol sincs. Ha megvannak valahol, akkor elnézést, egy hozzájuk vezető linket így is kellene pótolni. Update: A sámán mágiánál is vannak, amik elbújtak. A sámániskolánál ugyanis említve vannak sámán varázslatok, azok leírása már nem található. Vagy megint nincs hozzá link a gyors eléréshez. Persze némelyik varázslatnak beszélőneve van, de ahány ház, annyi szokás.  Az értelmezés pedig később adhat okot félreértésekre rosszabb esetben vitákra.
-

Addeus Axcylius
- Tipikus XXI. századi

-
Szerző: Jóindulat » 2013.07.25. 16:55
Addeus Axcylius írta:Sziasztok! A képességek böngészgetése közben egy hibát véltem felfedezni. Pontosabban hiányosságot. Lehet én nem találom, de ebben az esetben nagyon jól elbújtak, de a rúnák nincsenek sehol. A rúnamágia részletezve van, de a rúnák, jelentésük, hatásuk már sehol sincs. Ha megvannak valahol, akkor elnézést, egy hozzájuk vezető linket így is kellene pótolni. Update: A sámán mágiánál is vannak, amik elbújtak. A sámániskolánál ugyanis említve vannak sámán varázslatok, azok leírása már nem található. Vagy megint nincs hozzá link a gyors eléréshez. Persze némelyik varázslatnak beszélőneve van, de ahány ház, annyi szokás.  Az értelmezés pedig később adhat okot félreértésekre rosszabb esetben vitákra.
A sámánok varázslatai a megfelelő képességnél (alakváltóknál, vérfarkasoknál) linkelve, illetőleg a mágiahasználók képességei között találhatóak. Az iskolák leírásait még nem igazán tudtuk ténylegesen befejezni, valahogy senki sem érzett hozzá elegendő energiát, hogy átforgassa az új rendszerbe. A jelenleg olvasható sámániskolák leírása (a szerkesztés folytatódik jelzés alatt az összes) még az előző oldalról másolt verzió. A képességeknél leírtak az aktuálisak. Mindenesetre igyekszem/igyekszünk pótolni a hiányosságot, ne éktelenkedjék ilyesmi a leírásoknál.  A rúnák pedig megvannak, a linket elvileg be is illesztettem.
-

Jóindulat

-
- További karakterek:
-
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Lisim » 2013.07.25. 20:45
Abban mondjuk része van annak is, hogy kevesebb hozzászólás van mostanság (az is az aktivitás pont számításának része). De igen, tessék kattintgatni. 
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
-

Lisim
- Csúfság

-
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Addeus Axcylius » 2013.09.03. 06:00
Két csodaszép tündérvirágszálaim... hát hová lettetek? Várok a posztra, mint a messiás és sehol senki.
-

Addeus Axcylius
- Tipikus XXI. századi

-
Szerző: Caridwen » 2013.09.04. 00:02
Addeus Axcylius írta:Két csodaszép tündérvirágszálaim... hát hová lettetek? Várok a posztra, mint a messiás és sehol senki.
Nos elméletileg Drun nénire várunk, mert innentől ha minden igaz ő venné át a kalandozókat.
-

Caridwen
- Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderátora

-
Szerző: Drun » 2013.09.04. 18:42
Caridwen írta:Addeus Axcylius írta:Két csodaszép tündérvirágszálaim... hát hová lettetek? Várok a posztra, mint a messiás és sehol senki.
Nos elméletileg Drun nénire várunk, mert innentől ha minden igaz ő venné át a kalandozókat.
Drun néninek sok a munkája (és gondolta, hogy a kőrt lezárandóan írja meg, hogy utána Add kezdhessem, ahogy eddig is volt a sorrend, ezért nem írt eddig, amikor mégis lett volna ideje). De igyekszem pótolni az elmaradást! 
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát. Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké."
"I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity."
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Addeus Axcylius » 2013.09.05. 08:56
Áldott legyen Drun néni, aki nekünk írott vala postot.  Ámen! ( imádjuk együtt és alapítsuk meg a Szeressük Druncit Egyházat xD ) A jutalomként kapott + 30 hsz-t hová kell bekönyvelni az adatlapon, minek számít? Hamarosan írok posztot.
-

Addeus Axcylius
- Tipikus XXI. századi

-
Szerző: Drun » 2013.09.05. 10:48
Addeus Axcylius írta:Áldott legyen Drun néni, aki nekünk írott vala postot.  Ámen! ( imádjuk együtt és alapítsuk meg a Szeressük Druncit Egyházat xD ) A jutalomként kapott + 30 hsz-t hová kell bekönyvelni az adatlapon, minek számít? Hamarosan írok posztot.
A + 30hszt a következő posthoz írhatod, és az Adatlap -- Egyebek-hez + 30 jutalom Hsz, a Szülinap miatt. És, még Te írd fel az Egyebekhez, a Bevillanások 0-át, szintén oda, mellé meg az Egyedi képességet, mint megjegyzést.
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Addeus Axcylius » 2013.09.09. 15:22
Írva vagyon ismét. Kicsit rövid lett, bocsi. Kaphatok majd valami bővebb kifejtést a Bevillanások 0-ra?  Valami magyarázatot mégis csak kellene fűznöm hozzá az adatlapra.
-

Addeus Axcylius
- Tipikus XXI. századi

-
-

Drun
- Kalandmester

-
Tereus Daimon Alva Lamya
-
Szerző: Rabraquat » 2013.09.10. 10:49
Na, mi má' ez a nagy kihalás e itten kérem? 
-

Rabraquat
- Arisztokrata

-
Vissza: Társalgó