|
CsevegőRe: CsevegőHa már jönne egy horda vadász, a Tisztító tűz nem vehető igénybe? Én angyalként is jól ellenék ^^ (mer' akkor nem állok neki megírni a már félig-meddig kigondolt leendő angyal karakterem előtörijét
Aki nem számol
mások elmebajával, az elmebeteg. (Fodor Ákos) ![]()
Re: CsevegőSzerintem Vera se ellenkezne ha angyallá válhatna, de eddig nekem azt mondták ez csak vadászok tisztító tűz szertartása után lehetséges. Mármint az angyallá válás.
Sosem tudhatod, hány pofont ad az élet, de mindig fel kell állnod egy vereség után. Tudd, ami nem öl meg, az megerősít.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Csevegő
Amint megmutatod hol van ez leírva, azonnal figyelembe veszem mint alapszabály. Ám figyelmedbe ajánlok két dolgot: 1. A mesélőnek mindig igaza van. (Minden szerepjáték első szabálya) 2. Jessie egy 1. szintű JK, mint Rab mondotta volt, tucatkatona. (Nálam minden JK kiemelkedik a közember közül, még a tucatkatona JK is), úgyhogy jelen esetben legfeljebb az ominózus Bud Spencer & Terrence Hill jelenetet ajánlanám figyelmetekbe, amikor a térképen kihuny egy kis led: "- Lebukott egy ügynökünk Polimetronban. Kár érte." - Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Azt hiszem, a Vadászidény infofalán írtam, hogy mindenkinek számolgattam értékeket, ezeket mindig megtoldom a helyzeti módosítókkal így már csak a véletlen faktor hiányzik, amihez tökéletes a kocka, mert nem csak igen/nem döntést hozhat, hanem kvázi sikerszintet is meg tudok vele határozni. Riggs se véletlenül rúgta át Ry-t egy fél szobán.
Mármint hogy de szemét vagyok? Amúgy kérdezzétek meg Krizzt, hogy összesen hány karaktert öltem meg eddig és hányszor rángatom vissza a félholt karaktereket az életbe! Megjegyzem, én két halálra emlékszem... - Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Re: CsevegőLaki: Nekem úgy rémlik csak egy karakteremet ölted meg, és azt sem tartottam igazságosnak
Vera: Lakinak csak ritkán vannak ilyen szemétkedő pillanatai, egyébként tényleg jószívű mesélő. "A kellően fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától" - Arthur C. Clarke
Re: CsevegőJah, neked az Antoh papodat a démon-swarm és Atka Khálját a démon. De az milyen epic halál volt!
Amúgy nem volt hülye a karakter, csak nem azt a karaktert játszotta ki. 2 napja alakváltó, nincs semmi előképzettsége, és elvileg először vette fel azt az alakot. (és itt lehettem volna tényleg mocsok és eldeformálva élhetne tovább...) Szóval eléggé rossz "harcértékekkel" állt neki harcolni. De a többiek se fogják olyan lazán megúszni. Most szenvedtetős hangulatban vagyok. szerk.: Jah és egy teljes kalandozó csapatot egy uwel paplovag és egy darton paplovag segedelmével. - Imádkoztál ma már?
Re: CsevegőHölgyek, Leányok, Csajok (ki minek érzi magát), boldog Zo... izé, Nőnapot. Remélem, jól telt, el lettetek kényeztetve.
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőHallgat valaki Juventus rádiót?
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nem. Bartókot hallgattam múlthét hétfőig, de műsor-, és profilváltoztatás volt, most nem tetszik, szóval marad a jó öreg Klubrádió... ![]()
Csak mert ma hallottam egy számot, amit már régóta kerestem (nyilván nem tudom a szám címét és az előadóját sem), és ma negyed négykor játszották ott, de mire felmentem volna, hogy a neten meglessem mi az, addigra már másik számot lehetett hallani. És most még eldúdolni sem tudom telefonon keresztül XD "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Én a rádió egyet szeretem. Sosem tudhatod, hány pofont ad az élet, de mindig fel kell állnod egy vereség után. Tudd, ami nem öl meg, az megerősít.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőNem ez volt a kérdés. De ha már itt tartunk én meg a csokit!
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Re: CsevegőAzt mindenki szerintem.
Sosem tudhatod, hány pofont ad az élet, de mindig fel kell állnod egy vereség után. Tudd, ami nem öl meg, az megerősít.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőBocsi gyerekek az elmaradásaimért, de sok a meló. Viszont lenne egy nagy kérdésem: Nem él valaki Kaposvár közelében, vagy nem jár arra felé az elkövetkező 2 hónapban? Egy nagyon fontos dolgot kellene elhozni nekem Kaposmérőről.
- Imádkoztál ma már?
Re: CsevegőEz a Arckönyv .... besz@rás, hogy működik...
Bejelöltem a főnökségből azokat, akikkel jó kapcsolatban vagyok .. visszaigazol a főnök. Erre kapom sorba a további felkéréseket munkahelyről, hogy igazoljam vissza, hogy ismerem. Mert addig nem ismert egyik sem, mi? xD
Re: CsevegőNem tudhatták, hogy fent vagy.
A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Sub pondere crescit palma!
Helyette minket zaklatsz "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Re: CsevegőHa bárkit is zavar a jelenlétem, lehet bátran jelezni...
Jó majd szólok! "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Re: CsevegőAmelyik hölgy még nem kapta volna meg tőlem:
Mivel teleportálni még nem tudok, kibertérben locsolkodok. S nehogy még elhervadj keddre: érezd magad megöntözve! (Bár dél már elmúlt, ami jobb helyeken (felénk A jóság nem azonos a jóhiszemű ártatlansággal.
Re: CsevegőBakker Jóindulat, nem tudom mit ittál, de 20 perce röhögök!
- Imádkoztál ma már?
Re: CsevegőSemmit, nem tehetem: szolgálatban vagyok.
Re: CsevegőA vadászidényes hozzászólásodon. Ami bullshitet lenyomtál, még mindig röhögök.
I am what I am. Someone has to be.
Si vis pacem para bellum! Quod sumus, hoc ecitis ![]()
Re: CsevegőEzt most akkor asszem pozitív elbírálásnak (ha nem lenne félreérthető, bóknak nevezném) veszem.
Re: CsevegőHmm, tegnap volt egy éve, hogy Alya feltelepítette azt a fórumot.
Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.