|
CsevegőRe: Csevegő+1 megint!
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőKöszikösziköszi!
*Rajong.* Cssss...
Re: CsevegőEgyébként nagyon szépek vagytok együtt!
Minek a rövidítése a HELP? --> Hozz Egy Liter Pálinkát! "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké." "I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity." "Flectere si nequeo superos, Acheront movebo." "Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: CsevegőGratulálok Jóindulat a szintlépésedhez!
Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
Re: CsevegőRab-pótló:
- Melyik a legsárgább madár? - ??? - Citromhéja! Hirig
Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy! Nem test vagyok, amelynek lelke van, hanem lélek, aminek van egy látható része, amit testnek hívnak. ![]() Átváltozás 4p; Szárnyaid nem többek szépen rajzolt tetoválásnál, mikor megnősz, csak hozzáértő mondja meg, hogy tündér vagy. Vérnektár 1p; Ha megharapsz valakit, a véréből meg tudod mondani, milyen fajú. Zöldbeszéd 1p; Ezzel a képességgel megérteted magadat az élő növényekkel, kérheted, hogy tegyenek, vagy ne tegyenek valamit (Gombák, virágok).
Re: Csevegő
Áááuuu... -.-" A nép nevében... ez szadizmus! ui.: Közben a plüssfarkasomnak folyamatosan reppennek a szavazatok.
Trollololl! "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Re: CsevegőHipp-hipp Hirig!
A plüssfarkaskánknak ment ma a harmadik pötyi is a szavazatra. Savas nyál, 2. szint: bőrre jutva könnyebb égési sebet okoz, szembe kerülve súlyos hatású, bár nem maradandó. Vasbőr, 4. szint: Tested, mint az acél, a szó szoros értelmében. Fém fegyver is csak megkarcolni képes, puszta kézzel vagy fogakkal, karmokkal pedig képtelenség téged megsebezni. Csontjaid is kemények, eltörni csak satuba szorítva lehet bármidet is. Elemi mágia, 3. szint + 1 támadásnál, mert levegő: kórházi segítség nélkül halálos lehet. Telekinézis, 1. szint: egy 1 kilós tárgyat tudsz lebegtetni vagy mozgatni.
Re: CsevegőOhh, hát akkor már nagyon sokatokért kell rajonganom.
Re: CsevegőÚjabb két szavazást szereztem neked
Hirig
Re: CsevegőMi az, fekete és fehér levelei vannak?
Néger postás. "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Re: CsevegőGénkezelt csalán.
Tök jól nézne ki. Biológia: 0p, Karate: 1p, Ébredő faj: 2p
Föld alapképesség: I/1p Port tudsz teremteni, felkavarni. Plusz egy szint a türelem képességre. Természet specializáció: II/0p. Megérteted magad az állatokkal, növényekkel. Veszélytelen, hétköznapi növényeket növesztesz, állatokat hívhatsz magadhoz. Türelem: III/3p+ Föld alapképesség Minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő egyáltalán nem mérgező a számodra.
Re: CsevegőLynike, ég a házad ideki
Jó, ha nagyon nem érsz rá, vagy beteg vagy, akkor nem gond, csak hátha nem láttad, hogy írtam... *reménykedik* "Ki vagy? Á, hagyd, nem érdekes!" - Rabraquat
Karizma 4p (max): A sidhek amúgy is lenyűgözik az embereket a világ felé mutatott bájukkal, de ez a képesség minél magasabb, a sidhe annál ügyesebben befolyásolja szavaival a halandókat. Már a természetfelettire is hathatsz. Elementaritás 3p: Minden elemhez tartoznak úgynevezett elementálok, amik Danu energiájának tudatra ébredt apróbb mágiagócai, a velük való bánás az Elementaritás képesség. Közepes elementálokat hívhatsz, ők információkkal szolgálhatnak neked, megfigyelhetnek, segítenek, engedelmeskednek, kihallgatnak másokat. Türelem 3p: A képesség birtokában képes vagy hosszabb-rövidebb ideig elviselni a vasat. Ennek a képességnek a hiányában akár a vér hordozta vastól is rosszul lehetsz, ha rád fröccsen, vagy nagy mennyiségben kiömlött valahol. Már minden következmény nélkül megérintheted a vasat, de erősen megfognod, tartogatnod nem tanácsos. A levegő már egyáltalán nem mérgező a számodra.
Nos nem érek rá, és kicsit még beteg is vagyok, de amúgy láttam, csak még mindig nem kelt teljesen életre az a szerencsétlen Múzsa, meg nem voltam itthon, de azért nem kell aggódni, kap mindenki reagot, vagy érzem kicsavarodik a tér és idő fonala.
Re: CsevegőNah aki még szeretne valamit tőlem, az most csipogjon, mert azt hiszem írtam mindenkinek, akinek régebbi tartozásom van. (Nekhen neked is írok majd holnap, de arra ma már nem volt erőm.)
Még mindig tündér vagy. Továbbra is köszönetáradat mindenkinek, aki szavazgat.
Re: CsevegőMég mindig aktívan kattintgatok ^^
"A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát.
Re: CsevegőRészemről is volt szavazás, sőt barátnőm is szavazott. Szóval megnyerjétek és várom a képeket!
- Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Re: CsevegőÁááá, Raven (illetve Ranaviel) megint zseniális posztot írtáááál.
![]()
Re: CsevegőPuszi mindenkinek!
Ejj, hát mernélek én letündérezni ó nagy plüssmester?
Tudok én másmilyent?
Helyes szívem helyes, érted a dörgést.
Megjegyezném, hogy mindketten kiakasztóan jók vagytok! Csak az egy hónaposra tervezett kaland megy nagyon lassan. Szoknom kell még a fórum-mesélést és hogy az NJK ne oldja meg helyettetek. Minden esetre, kész élmény a csipetcsapatnak mesélni, nálatok sose tudni, hogy mire hogyan reagáltok. - Imádkoztál ma már?
A bitófán is csak addig nehéz, amíg hozzá nem szokik az ember. M.A.G.U.S. utolsó szavak: "Oh, hogy Ranagol verné beléd azt a kosfejes kékerest! - Dagoneth, kráni száműzött, miután a harmadjára és utoljára érték utol a Birodalom fejvadászai." "Ember tervez, Darton perverz. - Lucius, Darton pap, midőn dwoon papok karóba készültek húzni majd máglyára vetni." Frags: Vera Rider
Köszönjük a dicséretet. Csak azért vagyok "kiakasztóan jó", mert egyrészt ki tudom élni szónoki vágyaimat a reagokban, másrészt minden hsz megírását iszonyatosan élvezem. És a lassúságra én csak azzal tudok válaszolni, hogy a Wordben egy oldalon leírt mesét én 6 hónapig meséltem a társaságnak (MET I. címszó alatt), szóval ne aggódj. ![]()