FƑsugĂĄrĂșt

Középréteg

Re: FƑsugĂĄrĂșt

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Drun » 2014.09.02. 17:06

*2900.09.01. szerda -- Moloal*

/MiutĂĄn vissza köszönsz neki, Ƒszies szĂ­nekben pompĂĄzĂł szĂĄrnyait megrebbenti, Ă©s mĂĄr szinte egy karnyĂșjtĂĄsnyira van az arcodtĂłl./
- Úgy Ă©rzed, hogy fĂĄradt vagy?
/Kérdezi félrebillentett fejjel./
- Nem. Nem ĂĄlmodsz. Ébren vagy. Hacsak nem vagy alvajĂĄrĂł Ă©s nem beszĂ©lsz ĂĄlmodban.
/Mosolyog råd kedvesen, de mégis félszegen./
- A FƑvĂĄrosban vagy, az Ă©n nevem meg Myllien.
/Kicsit hĂĄtrĂĄbb szĂĄll, majd Ășjra felĂ©d./
- Nem tƱnsz pånikolósnak. Teljesen csendes és nyugodt vagy.
/ÉrtetlenĂŒl nĂ©z rĂĄd./
- Ha gondolod megmutatom, hogy hol vagy, ha elƑveszed a Wiredetet. Nekem nincs, nem volt rĂĄ lehetƑsĂ©gem mĂ©g, hogy megvegyem az Ășj Qurder tĂ­pusĂșt.

*Ne felejtsd el a törtĂ©netek vĂ©gĂ©n a hozĂĄszolĂĄsod szĂĄmĂĄt oda Ă­rni, az aljĂĄra! Ezzel mindkettƑnk feladatĂĄt megkönnyĂ­ted. Így tudjuk nyomon követni a fejlƑdĂ©sed.*
"A tigris Ă©hen halna, ha ugrĂĄs elƑtt figyelmeztetnĂ© a prĂ©dĂĄt.
Mondod-Ă© a tigrisre, hogy becstelen?
A becsĂŒlet hatalom kĂ©rdĂ©se, nem az erkölcsökĂ©."

"I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity."

"Flectere si nequeo superos, Acheront movebo."

"Don't judge me! I was born to be awesome not perfect!"

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 1021
TartĂłzkodĂĄsi hely: A MĂ©lysƑtĂ©tben
TovĂĄbbi karakterek: Niqecanuwa
Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Moondance Logan Alexander » 2014.09.02. 17:52

*2900. szeptember. 1. szerda – Drun*

- Nem vagyok fĂĄradt, nem szoktam alva jĂĄrni Ă©s beszĂ©lni sem ĂĄlmomban. / Mondom Ă©s közben figyelem, ahogy hol közelebb, hol tĂĄvolabb szĂĄll tƑlem. / + Pont Ășgy nĂ©z ki, mint a mesĂ©kben a tĂŒndĂ©rek. Csak az lehet. + / Magam mellĂ© teszem, a fĂŒzetem majd Ășjra rĂĄ nĂ©zek. / - Nagyon szĂ©p neved van. Melyik fƑvĂĄrosban? Akkor mĂ©g mindig Londonban vagyok? / KĂ©rdezem tƑle. Mert ha igen akkor felesleges lenne pĂĄnikba esnem, de valahogy semmi sem ismerƑs. / - Mert ha ez London, akkor elĂ©g fura mert nem ismerƑs semmi. Nem tudom, merre indulhatnĂ©k. És elhiheted. ElĂ©ggĂ© pĂĄnikban vagyok
 Milyen Wir
 micsoda? És mi az a Qurdar vagy Qurder? Nem tudom mik azok. / Mondom Ă©s tĂ©nyleg nem Ă©rtem mirƑl beszĂ©l. Teljesen ismeretlen szĂĄmomra az, amirƑl beszĂ©l. MĂ©g elkĂ©pzelni sem tudom, mik lehetnek azok. / + Na, jĂł. A Wir akĂĄrmicsoda valami tĂ©rkĂ©p lehet, ha azon akarta megmutatni hol is vagyunk. Vagy valami telefon mĂĄrka? TĂ©nyleg a mobilomon van, GPS azon talĂĄn megtudja, mutatni. + / Kezdek a tĂĄskĂĄmban kutatni. Vagy is kezdenĂ©k, de az teljesen ĂŒres. A vĂĄzlatfĂŒzetemen kĂ­vĂŒl semmi nincs nĂĄlam. / - Azt hiszem, nagy bajban vagyok. Nincsenek meg az irataim sem. Ha igazoltatnak, a vĂ©gĂ©n mĂ©g a börtönben vĂ©gzem. Myllien segĂ­tened kell. Hol pĂłtolhatnĂĄm az irataimat? / KĂ©rdezem tƑle. Kezd tĂ©nyleg egyre kĂ©tsĂ©gbe ejtƑbb lenni a helyzet. És csak Ɛ segĂ­thet rajtam. Senki mĂĄst nem ismerek itt./

(4)
"A szeretet az egyetlen, ami tĂ©ren Ă©s idƑn ĂĄtĂ­vel." /Csillagok között/
''Semmihez sem kell nagyobb bĂĄtorsĂĄg, mint hogy nevetĂ©s mögĂ© rejtsĂŒk szomorĂșsĂĄgunkat.'' /Naruto/
"Vannak olyan emberek ezen a vilĂĄgon, akik elƑnyben rĂ©szesĂ­tik a magĂĄnyt. De nincs senki, aki sokĂĄig kibĂ­rnĂĄ." Fairy Tail/
"A stílus az egyetlen, ami ållandó az életben." /Red 2/
Moondance Logan Alexander
Tipikus XXI. szĂĄzadi
Tipikus XXI. szĂĄzadi

HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 21
TartĂłzkodĂĄsi hely: H'Sekirat
Karakterlap: [link]
Adatlap: [link]

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Drun » 2014.09.04. 16:10

/Letelepszik a padra, most a rajztĂĄblĂĄd van kettƑtök között./
- Szép. Mi ez?
/Kérdezi, majd zavart tekintettel néz rå./
- Egyetlen fƑvĂĄros van csak Ă©s az H'Sekirat. Mi az a London?
/SƱrƱ pislogĂĄsok között reppen fel Ășjra. FĂ©lrebillenti jĂĄtĂ©kbabĂĄnak tƱnƑ fejecskĂ©jĂ©t./
- Te hol éltél eddig kislåny?
/KörberepĂŒl, hogy jobban szemĂŒgyre vegyen, majd Ășjra leszĂĄll a padra, Ă©s onnan nĂ©z fel rĂĄ./
- HĂĄt a Wiredet, az Wiredet. A Qurder az meg annak a tĂ­pusnak a neve, amit nekĂŒnk tĂŒndĂ©reknek fejlesztettek ki.
/Elmutat egy irånyba, merre egy parkos részt låtsz csupån./
- Arra van a tanĂĄcshĂĄz, ott talĂĄn betudod szerezni az irataid ha elloptĂĄk.

"I have come to have the firm conviction that vanity is the basis of everything, and finally that what one calls conscience is only inner vanity."

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Moondance Logan Alexander » 2014.09.07. 19:59

*2900, szeptember. 1. Drun*

/Figyelem, ahogy leĂŒl mellĂ©m Ă©s a rajzomat figyeli./ - A vĂĄzlatfĂŒzetem. Ebbe rajzolok le dolgokat. És ha jĂłnak talĂĄlom Ă©s van, idƑm vĂĄszonra festem Ƒket. – mondom halkan. LĂĄtom a zavart tekintetĂ©t Ă©s Ă©n is ugyan olyan zavartnak Ă©rzem magam./ - MĂ©g is hol vagyok? Nem ismerem ezt a H’Sekirat nevƱ helyet. Én Londonban Ă©lek, de most mĂĄr nem tudom, hol vagyok. Vagy, hogy mikor. Semmi sem ismerƑs. / Mondom elkeseredve. / - SzĂłval tĂŒndĂ©rek mĂ©g is lĂ©teznek? Azt hittem csak a mesĂ©kben vannak. / Mondom, de ez sem javĂ­t a hangulatomon. / - EltudnĂĄl, kĂ­sĂ©rni? Azt hiszem, most jĂłl jönne egy kis lelki tĂĄmasz. / NĂ©zek rĂĄ szomorĂșan. Nagyon elveszettnek Ă©rzem magam Ă©s nem akarok egyedĂŒl maradni. Nagyon fĂ©lek, hogy vajon mibe is keveredhettem bele. Csak azt tudom, hogy mindent elölrƑl kell kezdenem. Újra talpra kell ĂĄllnom./

(5)
''Semmihez sem kell nagyobb bĂĄtorsĂĄg, mint hogy nevetĂ©s mögĂ© rejtsĂŒk szomorĂșsĂĄgunkat.'' /Naruto/
"Vannak olyan emberek ezen a vilĂĄgon, akik elƑnyben rĂ©szesĂ­tik a magĂĄnyt. De nincs senki, aki sokĂĄig kibĂ­rnĂĄ." Fairy Tail/
Tipikus XXI. szĂĄzadi
Tipikus XXI. szĂĄzadi

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Andrej Avram Nyikolaj » 2014.10.18. 00:08

/ElƑször Ăłvatos lĂ©ptekkel haladok elƑre, majd mikor elĂ©ggĂ© megszoktam mĂĄr, hogy a sugĂĄrĂșt ĂĄtlĂĄtszĂł, Ă©s nem zuhanok le az alattam lĂ©vƑ szintre, valamelyest felgyorsĂ­tom lĂ©pteimet. A vilĂĄg ami fogad egĂ©szen lenyƱgözƑ, Ă©s tĂșlsĂĄgosan futurisztikus ahhoz, hogy bĂĄrmifĂ©le hasonlĂłsĂĄgot vĂ©ljek felfedezni abbĂłl az idƑbƑl ahonnan Ă©rkeztem. SƑt mi több össze sem lehet hasonlĂ­tani a kettƑt./
+Mintha szintekbƑl ĂĄllna a vĂĄros. A magasodĂł tornyok pedig elkĂ©pesztƑek.+ /nĂ©zek fel magasabbnĂĄl magasabb Ă©pĂŒletekre, amik bĂŒszkĂ©n Ă©s dĂ©lcegen nyĂșlnak az egekbe. Nem nĂ©zelƑdök feltƱnƑen, nem ĂĄllok meg bĂĄmĂ©szkodni, csak azt veszem szemĂŒgyre, amit a szemembe lĂłgĂł hajam takarĂĄsĂĄbĂłl lĂĄtok. Egy pillanatra azonban mĂ©gis megtorpanok./
+Ez meg mi!+ /pillantok jobbra, ahol is nagy sebessĂ©ggel Ă©rkezik valami, aminek kĂ©t kereke van, Ă©s a motorhoz hasonlĂ­t, de mĂ©gsem az. Majd mikor mellĂ©m Ă©r, mintha rakĂ©tĂĄk robbannĂĄnak be, a kerekek behĂșzĂłdnak a karosszĂ©ria alĂĄ, a motornak lĂĄtszĂł jĂĄrmƱ pedig felrepĂŒl a levegƑbe. Tekintetemmel követem a motort, Ă©s ekkor esik le igazĂĄn, hogy a jĂĄrmƱvek zöme nem a földön, hanem a levegƑben közlekedik./
+Mondjuk ez nem igazĂĄn lep meg. A mi idƑnkben sem voltunk messze tƑle.+ /gondolom, Ă©s ezen gondolatok egyre inkĂĄbb megerƑsĂ­tenek abban a tudatban, hogy ez a szĂ­n tiszta valĂłsĂĄg, ez a jövƑ, Ă©n pedig ide keveredtem, Ă©s itt is fogok Ă©lni amĂ­g meg nem halok. MĂĄr ha persze egyĂĄltalĂĄn meg fogok halni./
+Ha tĂ©nyleg vĂĄmpĂ­r lennĂ©k, akkor halhatatlan vagyok mint a legendĂĄk Ă©s mendemondĂĄk vĂĄmpĂ­r szereplƑi?+ /fĂ©rkƑzik belĂ©m a gondolat, ami egyĂĄltalĂĄn nem hagy nyugodni. TĂșlsĂĄgosan belemerĂŒlhettem a gondolkozĂĄsba, mivel a következƑ pillanatban azt Ă©rzem, hogy valakinek neki ĂŒtközik a jobb vĂĄllam. Picit hĂĄtrĂ©bb ugrok, szemembƑl kiseprem a hajamat, hogy lĂĄssam kibe futottam bele. Úgy gondoltam, az Ă©jszaka sötĂ©tjĂ©ben majd nem lĂĄtom ki is ĂĄllja el utamat, de a sötĂ©t ellenĂ©re meglepƑen jĂłl lĂĄtok, Ă©s majdnem tisztĂĄn tudom kivenni az alakot./
-Ó ne haragudjon elnĂ©zĂ©st kicsit elkalandoztam! /mondja egy vĂ©kony nƑi hang./
-Semmi baj. /vĂĄlaszolom/ -Mondja kĂ©rem nem tudja vĂ©letlenĂŒl, hogy hol talĂĄlom Necradit vĂĄrosĂĄt? /Ă©rdeklƑdöm, hĂĄtha tudnak nekem segĂ­teni./
-Soha sem hallottam mĂ©g rĂłla. /feleli a nƑ szĂ©ttĂĄrva karjait, arcĂĄrĂłl az Ă©rtetlensĂ©g sugĂĄrzik. Vagy tĂ©nyleg nem tudja, vagy nem akarja elĂĄrulni, szemei viszont azt sugalljĂĄk, hogy nem hazudik nekem./
-Mindegy azĂ©rt köszönöm. És mondja milyen dĂĄtumot Ă­runk?
-Hogy mi a dĂĄtum? /lepƑdik meg kicsit a kĂ©rdĂ©sen/ -TermĂ©szetesen 2900. augusztus 31. mi mĂĄs lenne? TovĂĄbbi szĂ©p estĂ©t! /emeli meg karjĂĄt, majd elfordĂ­tja fejĂ©t. Csak egy pillantĂĄst vetek utĂĄna, Ă©s ez Ă©pp elĂ©g is, hogy tekintetem a sima, csupasz nyakra tĂ©vedjen. Hirtelen hevesebben kezd el verni szĂ­vem, elkezd bennem fortyogni a vĂ©r, Ă©rzem, ahogy az adrenalin pumpĂĄlja testem, szemfogaim pedig elkezdenek mĂ©g inkĂĄbb megnyĂșlni szĂĄmban. A nƑ ekkor mĂĄr hĂĄtat fordĂ­t nekem, Ă©s el is ballag, Ă©n azonban mĂĄr nem mint nƑre nĂ©zek, hanem mint prĂ©dĂĄra, akinek pezsdĂ­tƑ ĂŒde friss vĂ©rĂ©t kell az utolsĂł cseppig kiszipojoznom./
+ElĂ©g elĂ©g elĂ©g!+ /ĂŒvöltöm magamnak gondolatban, majd kĂ©t kezemmel beterĂ­tem arcomat, Ă©s tĂ©rddel az Ăștra esek. ErƑsen zihĂĄlni kezdek, a homlokom gyöngyözni kezd, Ă©s Ă©rzem, amint testem kezd lecsillapodni./
+Most mĂĄr nincs kĂ©tsĂ©gem a felƑl, hogy mivĂ© is lettem.+ /fogadom el a valĂłsĂĄgot, majd gyorsan talpra ĂĄllok. SzerencsĂ©re az Ă©jszaka elĂ©g sötĂ©t ahhoz, hogy sok embernek vagy lĂ©nynek ne tƱnjön fel az imĂ©nti kis alakĂ­tĂĄsom./
+Keresnem kell valakit, aki felvilĂĄgosĂ­t a vĂĄmpĂ­rok Ă©letĂ©rƑl Ă©s lĂ©tĂ©rƑl ebben a vilĂĄgban, kĂŒlönben gyorsan bajba kerĂŒlhetek, fƑleg, ha nyilvĂĄnosan tombolni kezdek.+ /hatĂĄrozom el magamban, majd tovĂĄbb folytatom a sĂ©tĂĄt. Sejtem azt is, hogy bizonyĂĄra lĂ©teznek mĂĄs fajok is ebben a vilĂĄgban, amikrƑl szintĂ©n jĂł lenne egy kis ismeretet szereznem, de legfƑkĂ©ppen az Ă©rdekel, mikĂ©nt nĂ©znek itt majd rĂĄm mint vĂĄmpĂ­rra, Ă©s mennyire kell, hogy rĂ©sen legyek. Nem szeretnĂ©k valamelyik saroknĂĄl golyĂłt kapni a fejembe./

(2)
Vagyok aki vagyok. Mert kell egy ilyen is.
Andrej Avram Nyikolaj
Tipikus XXI. szĂĄzadi
Tipikus XXI. szĂĄzadi

HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 58
TartĂłzkodĂĄsi hely: Eger
TovĂĄbbi karakterek: John E. Johnson

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Mira » 2014.10.31. 18:16

*Andrej* [2900. augusztus 31., kedd; éjszakai óråk]

A vĂĄros, H'Sekirat, mĂ©g Ă©jszaka is gyönyörƱ Ă©s ragyogĂł. FĂ©nyes ĂŒvegtornyai az Ă©gbe nyĂșlnak, mĂ­g ezĂŒstös utai egyarĂĄnt levezetnek a mĂ©lysĂ©gbe. Az esti ĂłrĂĄk ellenĂ©re sincs sötĂ©t ebben a kĂŒlönös toronyrengetegben. A közvilĂĄgĂ­tĂĄs ezen a szinten kivĂĄlĂł, mĂ­g följebb is szinte nappali vilĂĄgossĂĄg van. PĂĄr lĂ©pcsƑsorral lejjebb azonban mĂĄr lĂ©nyegesen sötĂ©tebb van - Ă©s van egy olyan Ă©rzĂ©sed, hogy a közbiztonsĂĄg a fĂ©ny hiĂĄnyĂĄval egyĂŒtt egyre rosszabb, mĂ©g a harmincadik szĂĄzad ellenĂ©re is.

A vĂĄros utcĂĄin hideg van. Itt-ott mĂ©g megtelepedett a friss hĂł, ami nem sokkal Ă©rkezĂ©sed elƑtt eshetett, azonban mĂĄr az ismerƑs latyakot is felfedezheted a jĂĄrmƱforgalom alatt. LĂ©tedhez hozzĂĄtartozik, hogy csak tudod, hogy hideg van - Ă©rezni nem Ă©rzed.

Eluralkodik rajtad a kĂ©tsĂ©gbeesĂ©s. Mint valami csendes ĂĄrnyĂ©k, Ășgy kĂșszik vĂ©gig a testeden, s belemarkol a szĂ­vedbe. MĂ©g nem tudsz uralkodni rajta, s mire Ă©szreveszed magad, a nemrĂ©g megszĂłlĂ­tott hölgy mögött vagy lemaradva egy pĂĄr mĂ©terrel. Ösztönöd Ă©rzi, megsĂșgta: hazudott neked Necradittal kapcsolatban. DĂŒhös vagy emiatt. A nƑ egy lĂ©pcsƑn siet lefelĂ©, szemlĂĄtomĂĄst fĂĄzik. ÖsszehĂșzza magĂĄn hĂłszĂ­n prĂ©mkabĂĄtjĂĄt.

A benned rejlƑ Fenevad Ă©rdeklƑdve szemlĂ©li, amint a gazdag prĂ©da a lentibb, szegĂ©nyebb szintek felĂ© igyekszik. Vajon mi dolga lehet odalent?

Mira
Kalandmester - Polimetron és Vhinudrat moderåtora

HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 580
TartĂłzkodĂĄsi hely: A LebegƑ-hegysĂ©g sziklĂĄi között
TovĂĄbbi karakterek: Alyara, Laila, Eoryann, Neferadynee

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Drun » 2014.11.04. 17:16

/Myllien egyre jobban fĂŒrkĂ©szi arcod, Ă©s egĂ©sz tested. Meghallgatja, hogy mit mondasz neki, de közben nem szĂłlal meg. pedig lĂĄtod rajta, hogy igencsak kiakarĂłdzik belƑle valami bukni.
Mår-mår azt hinnéd, hogy nem is fog megszólalni, hogy most tett némasågi fogadalmat, amikor végre vålaszol./

- LĂ©tezĂŒnk. Mindig is lĂ©teztĂŒnk.
/Közelebb lépked hozzåd a padon./
- Azt kell, hogy mondjam, nem te vagy az elsƑ ennyire eltĂ©vedt. De egyenlƑre nem tudom, hogy azĂ©rt mert te is MĂșltlakĂł vagy-e. Vagy azĂ©rt mert nagyon beverted a fejed Ă©s össze van e zavarodva a kicsiny buksid.
/Megveregeti aprĂł vĂĄllait, Ă©s Ășjra felreppen, arcod elĂ©./
- Lehet, hogy kicsit ez a váll, de már sokan sírtak rajta. Családunk jelmondata is ez: "Kicsi váll, de nagy szív - nyugodtan sírj a vállamon.”
/Megvonja a szóban említett testrészeit./
- Ha nem is lelki tĂĄmaszod, de idegenvezetƑd lehetek egy kis ideig. Most Ășgysincs semmi dolgom.

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Daelanu » 2015.01.09. 00:15

[2900. szeptember 1.]
/A boltbĂłl kilĂ©pve egy pillanatra elĂĄmulok az igazi nagyvĂĄroson, ahovĂĄ kerĂŒltem. Az Ă©pĂŒletek legalĂĄbb hat mĂ©ter magasan tornyosulnak felĂ©m, rengeteg ember jĂĄr az utcĂĄkon, Ă©rdekes kinĂ©zetƱ jĂĄrmƱvek zĂșgnak el mellettem, rĂĄadĂĄsul a levegƑben./
+Ha ez tĂ©nyleg a jövƑ, akkor mĂ©gis jĂłl alakulnak a dolgok az Ă©n idƑmben.+/Az idillt csak az a tĂ©ny rontja el, hogy fogalmam sincs semmirƑl; hol vagyok, mi törtĂ©nt velem, Ă©s hogy jutok haza, ha egyĂĄltalĂĄn. Jobb ötlet hĂ­jĂĄn talĂĄlomra elindulok egy irĂĄnyba.
Rövidesen egy csinos kis tĂ©rre Ă©rek. LeĂŒlök egy padra, Ă©s prĂłbĂĄlok ötletelni, hogy birkĂłzzak meg a helyzettel, de nem jutok sokra. Mintha az ember meglepetĂ©s vakĂĄciĂłra menne, de az odaĂșton kĂ­vĂŒl mindent magĂĄnak kell intĂ©znie. AkĂĄrhogy is, Ășgy tƱnik, itt egyelƑre magamra vagyok utalva.
Hogy kicsit megnyugodjak, elkezdem szemlĂ©lni a vilĂĄgot. Az elsƑ, amit megfigyelek, az Ă©pĂŒletek. MĂĄr idefelĂ© jövet is csak kapkodtam a fejem, de most alkalmam van jobban megnĂ©zni Ƒket. JĂłval magasabbak, mint a budapesti lakĂĄsok nagy rĂ©sze, mĂ©gsem takarjĂĄk el a napot, a kis tĂ©r szinte teljes egĂ©szĂ©t termĂ©szetes fĂ©ny vilĂĄgĂ­tja be. Ekkor veszem Ă©szre, hogy a hƑmĂ©rsĂ©klet nem igazĂĄn passzol a nyĂĄr vĂ©gĂ©hez, ahova elvileg kerĂŒltem. Tipikusan olyan idƑ van, mintha mĂĄr tavasz lenne, de mĂ©g Ă©rezni lehetne a telet is. A napnak hĂĄla kellemes meleg van, de idƑnkĂ©nt igen hideg fuvallatok Ă©rkeznek, Ă­gy nem Ă©rzem tĂșl szerencsĂ©snek, hogy nyitott terĂŒleten vagyok, de egy idegen vĂĄrosban nem igazĂĄn merek hĂ­vatlanul behĂșzĂłdni valahovĂĄ, annyira hideg azĂ©rt nincs. Tekintetem az emberekre tĂ©ved. Valamikor a nap közepĂ©n jĂĄrhat, ezĂ©rt Ă©rthetƑ a nagy forgalom. A zsĂșfoltsĂĄgot nem szeretem, de ha van elĂ©g hely a tömegnek, szeretek elmerĂŒlni benne. Ám itt minĂ©l tovĂĄbb figyelem a jĂĄrĂłkelƑket, annĂĄl inkĂĄbb elfog valami furcsa Ă©rzĂ©s velĂŒk kapcsolatban. Igaz, hogy mindenki emberinek nĂ©z ki, Ă­gy jobban megfigyelve mĂ©gis csak Ăłvatosan hĂ­vnĂĄm Ƒket embereknek. Vannak, akiknek mintha ragyogĂł aurĂĄjuk lenne, mĂ­g mĂĄsokat elnĂ©zve valami megmagyarĂĄzhatatlan bestialitĂĄst Ă©rzek./+Vajon Ƒk is ezt gondoljĂĄk rĂłlam? ElvĂ©gre Ă©n vagyok itt az idegen...+

(2)
Daelanu
Tipikus XXI. szĂĄzadi
Tipikus XXI. szĂĄzadi

HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 39

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Mira » 2015.01.09. 17:55

*Daelanu* [2900. szeptember 1.]

H'Sekirat vĂĄrosa valĂłban lenyƱgözƑ. ÉgbetörƑ, ragyogĂł Ă©pĂŒletek, lebegƑ gyorsforgalmi utak, fĂ©nyes ĂŒveghidak Ă©s lĂ©pcsƑsorok labirintusa. A kis park, ahol ĂŒldögĂ©lsz, szintĂ©n olyan nyĂŒzsgƑ, mint a vĂĄros eddig megismert rĂ©szei. Gondos tervezĂ©ssel megrajzolt kialakĂ­tĂĄsĂĄnak köszönhetƑen valĂłban idillikus környezetet nyĂșjt a kopasz fĂĄk Ă©s bokrok ellenĂ©re is. Egy-kĂ©t helyen mĂ©g megmaradt a hĂł is, mintha az idƑjĂĄrĂĄs csak a napokban kezdett volna megvĂĄltozni. A nap ugyan melegen sĂŒt, lenge vĂĄszonruhĂĄdban mĂ©gis egyre inkĂĄbb fĂĄzol, a padon ĂŒldögĂ©lve.

Mikor Ă©pp indulnĂĄl, egy alakot vĂ©lsz felfedezni abbĂłl az irĂĄnybĂłl, amerrƑl jöttĂ©l. SzemlĂĄtomĂĄst siet, mĂ©g az itteni nĂ©pekhez kĂ©pest is. AztĂĄn hirtelen megtorpan, elkezd forgolĂłdni, szemĂŒgyre veszi a parkban pihenƑket. Tekintete megakad rajtad, elmosolyodik. Megindul felĂ©d.

A fiatal nƑ hĂșszas Ă©vei elejĂ©n jĂĄrhat. Kecses mozgĂĄsĂș, normĂĄl termetƱ, ĂĄtlagos magassĂĄgĂș. MĂ©lybarna, kĂłcos hajĂĄba itt-ott mĂ©zszĂ­n szĂĄlak vegyĂŒlnek, hegyes fĂŒle ki-kivillan tincsei alĂłl, ahogy mozog. KĂŒlönös ruhĂĄt visel: kĂŒlönfĂ©le zöldeket, amik ide-oda tekeregnek körĂŒlötte, egĂ©szen le a földig, Ă­gy alkotva egĂ©szt. VĂĄllait virĂĄgzĂł ĂĄgak dĂ­szĂ­tik, hajĂĄban ugyanabbĂłl font koszorĂș van. Arca bĂĄjos, szeme pedig elkĂ©pesztƑen kĂ©k, mintha az Ă©g nĂ©zne vissza rĂĄd. Az egĂ©sz jelensĂ©grƑl az a benyomĂĄsod, mintha az erdƑbƑl szabadult volna kĂ©t pillanattal ezelƑtt - mĂ©gis tökĂ©letesen beleillik H'Sekirat ĂŒveges fĂ©messĂ©gĂ©be is.

- Legközelebb vĂĄrj meg, jĂł? - mosolyog rĂĄd a lĂĄny, miutĂĄn csĂ­pƑre teszi a kezĂ©t. Megfigyelheted gondozott körmeit, Ă©s hosszĂș, ĂĄgszerƱ ujjait. Keze ettƑl fĂŒggetlenĂŒl szintĂ©n olyan kecses, mint maga a nƑ. - Amikor Ă©szrevettĂŒk, hogy megĂ©rkeztĂ©l, mĂĄris elhagytad Annantina boltjĂĄt! Mit gondolsz, mennyit kellett futkorĂĄsznom a vĂĄrosban, mire utolĂ©rtelek?

Mira

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Daelanu » 2015.01.10. 01:17

*Mira* [2900. szeptember 1.]

/Kezdek fĂĄzni, rĂĄadĂĄsul Ă©szreveszem, hogy a hĂł nĂ©hol mĂ©g csak most kezdett el olvadni./+Lehet, hogy itt megfordulnak az Ă©vszakok? Vagy mĂ©gis megtörtĂ©nt ez a klĂ­mavĂĄltozĂĄs?+/EzenkĂ­vĂŒl az ĂŒcsörgĂ©s sem old meg semmit. VĂĄlaszokra lenne szĂŒksĂ©gem, de nem tĂĄmadhatom le csak Ășgy a jĂĄrĂłkelƑket a kĂ©rdĂ©seimmel. A vĂ©gĂ©n mĂ©g komoly bajba kerĂŒlnĂ©k, de a minimum, hogy hĂŒlyĂ©nek nĂ©znek, ha elmondom, hogy kerĂŒltem ide. Úgy Ă©rzem, mĂ©gis az lenne a legjobb megoldĂĄs, ha visszamennĂ©k a boltba. HĂĄtha legalĂĄbb arra rĂĄjövök, visszajuthatok-e valahogy.

Amikor azonban felĂĄllok, Ă©s elindulok visszafelĂ©, Ă©szreveszem, hogy valaki elĂ©g ĂŒtemesen közeledik, szinte mĂĄr fut. Egy lĂĄny az, körĂŒlbelĂŒl egyidƑs lehet velem. Úgy tƱnik, keres valakit, majd mikor meglĂĄt engem, elindul felĂ©m, Ă­gy Ă©n is közelebb furakodok hozzĂĄ. Mikor közelebb Ă©r, rögtön meglĂĄtom, milyen csinos is. Érdekes szĂ­nƱ haja, kĂŒlönös ruhĂĄja, a növĂ©nynek lĂĄtszĂł dĂ­szei, Ă©s persze a szemei... EgĂ©szen olyan, mintha egy meseregĂ©nybƑl ferĂŒlt volna elƑ, mint az ErdƑ Szelleme. KĂŒlönös kĂ©pet fest ebben az igen modern vĂĄrosban, mĂ©gsem Ă©rzem Ășgy, hogy kilĂłg a sorbĂłl. Mosolyogva szĂłlĂ­t meg, de a hangjĂĄn Ă©rzem a neheztelĂ©st, amikor szĂĄmon kĂ©ri az elkĂłborlĂĄst. VĂĄrjunk csak, Ƒ ott keresett engem? Tudta, hogy meg fogok jelenni? AkĂĄrhogy is, Ășgy tƱnik, tudja, mi folyik itt, Ășgyhogy, bĂĄr nem tudom, mit akar tƑlem, mĂ©gis jobb lesz, ha mellette maradok./
-Ne haragudj, de a sajĂĄt megĂ©rkezĂ©semre se szĂĄmĂ­tottam, szĂłval fogadĂłbizottsĂĄgra mĂĄr gondolni se mertem. Csak nemrĂ©g Ă©rkeztem, semmit nem tudok errƑl a helyrƑl. Azon kĂ­vĂŒl kicsit fĂĄj a fejem, Ă©s elĂ©g hideg is van, ami kĂŒlön meglep./Hangom higgadt marad, de a vĂ©gĂ©re mĂĄr kicsit remeg a zavarodottsĂĄgtĂłl./-De ezek szerint te tudsz olyt, amit Ă©n nem, Ă©s vĂ©gĂŒlis megtalĂĄltĂĄl, szĂłval...-/keresztezem elƑtte a karjaimat/-...megkĂ©rhetlek, hogy segĂ­ts?

(3)
Daelanu
Tipikus XXI. szĂĄzadi
Tipikus XXI. szĂĄzadi

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Mira » 2015.01.15. 15:03

*Daelanu* [2900. szeptember 1., szerda]

- Tudom, tudom, hogy semmit sem tudsz, ezĂ©rt vagyok itt - tĂŒrelmetlenkedik a lĂĄny. - Én vagyok a fogadĂłbizottsĂĄg. A nevem Elinor - nyĂșjtja felĂ©d a kezĂ©t. Szinte forrĂł a keze, Ă­gy mĂĄr Ă©rted, hogy könnyed ruhĂĄjĂĄban miĂ©rt nem fĂĄzik a tĂ©li körĂŒlmĂ©nyek között.

- Hogy Ă©rted, hogy meglepett a hideg? A huszonegyedik szĂĄzadban mĂ©g volt hideg, nem? Vagy a globĂĄlis felmelegedĂ©s addigra mĂĄr lezajlott? - Egy pillanatra elrĂ©ved, ujjait az arcĂĄhoz Ă©rinti. - Mindig is rossz voltam földtörtĂ©netbƑl. Na mindegy - vonja meg a vĂĄllĂĄt.

- Gyere, elvezetlek a TanĂĄcshĂĄzĂĄhoz - mutat a legmagasabb Ă©s legfĂ©nyesebb toronyra -, ahol kapsz meleg ruhĂĄt, talĂĄlkozhatsz az Angyallal, aki beregisztrĂĄl a rendszerbe, et cetera. SzĂłlj, ha van valami kĂ©rdĂ©sed. Gyakornok vagyok, Ă©s be kell valljam: Te vagy az elsƑ munkĂĄm, szĂłval lehet, hogy bĂ©na leszek. - GurgulĂĄzĂł, kissĂ© vadĂĄllatias kacajt hallat. - AzĂ©rt elveszni nem fogunk.

Mira

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Daelanu » 2015.01.16. 23:27

*Mira* [2900. szeptember 1.]

-ÖrĂŒlök, Elinor. Az enyĂ©m DĂĄ...elanu-/vĂĄlasztom inkĂĄbb a tĂŒkör ĂĄltal dobott nevet, elfogadva a lĂĄny kĂ©znyĂșjtĂĄsĂĄt. Ezek szerint mĂ©gis tudtak az Ă©rkezĂ©semrƑl, feleslegesen kĂłboroltam el./- MĂ©g egyszer bocs, hogy meglĂłgtam, de biztos mĂĄs is Ă­gy tenne az Ă©n helyemben./Kicsit felnevetek, amikor rĂĄkĂ©rdez a hidegre./-Persze, van hideg, csak ahonnan Ă©n jöttem, a szeptember a nyĂĄr vĂ©ge, nem a tĂ©lĂ©. És ilyenkorelĂ©g nagy hƑsĂ©g szokott lenni./Azon kicsit elmerengek, hogy a XXI. szĂĄzadot emlĂ­ti/-Akkor ezek szerint ez tĂ©nyleg az Ă©n vilĂĄgom jövƑje?/ElnĂ©zek az irĂĄnyba, amerre ezutĂĄn mutat. Eddig is csak kapkodtam a fejem az Ă©pĂŒleteket lesve, de ez a torony tĂ©nyleg kitƱnik mind közĂŒl./+Akkor biztos ez az itteni vezetƑsĂ©g központja. Úgy tƱnik, a helyi vezetƑk szeretik Ă©reztetni a hatalmukat+-JĂł, ha szĂŒksĂ©ges, akkor menjĂŒnk. /Sosem rajongtam az adminisztrĂĄciĂłs feladatokĂ©rt. Mindig ott derĂŒl ki, hogy szĂŒksĂ©g lenne mĂ©g valamire, amit helyben mĂĄr nem lehet elintĂ©zni. De Ășgy lĂĄtszik, ez kötelezƑ. RemĂ©lem, minden helyi lakos ĂĄtesett rejta, mert ha csak a boltbĂłl Ă©rkezettekkel csinĂĄljĂĄk (mivel figyelik a helyet, gyanĂ­tom, hogy nem Ă©n voltam az elsƑ), akkor ezt enyhĂ©n diszkriminatĂ­vnak Ă©rzem. A lĂĄny felajĂĄnlĂĄsa felkelti az Ă©rdeklƑdĂ©sem./-TermĂ©szetesen vannak kĂ©rdĂ©seim. ÖrĂŒlnĂ©k, ha röviden összefoglalnĂĄd, mit kell tudni errƑl a vilĂĄgrĂłl. Pontosan hol van ez a H'Sekirat? És ha Ă©rtesz hozzĂĄ, elmagyarĂĄzhatnĂĄd, mit is jelent alakvĂĄltĂłnak lenni.

(4)
Daelanu
Tipikus XXI. szĂĄzadi
Tipikus XXI. szĂĄzadi

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Mira » 2015.01.22. 17:24

*Daelanu* [2900. szeptember 1., szerda]

- Daelanu... Érdekes nĂ©v. Majdnem olyan, mint a Danu - mondja a lĂĄny elmerengve. - Gondolom, csak valami vĂ©letlen.

- Ami azt illeti, nagyon rĂ©g volt mĂĄr ilyen, hogy nem talĂĄltuk a mĂșltlakĂłkat. Tudod, ĂĄltalĂĄban gyorsan kiĂ©rĂŒnk. Mindegy. RemĂ©lem, tanulnak vĂ©gre ebbƑl. MĂĄr rĂ©ges-rĂ©g kitelepĂ­thettek volna egy egysĂ©get vagy egy fogadóållomĂĄst a bolt mellĂ©. Egy fĂ©l Ă©ve ezĂ©rt könyörög a fƑnököm.

Amikor az idƑjĂĄrĂĄsrĂłl beszĂ©lsz, csak meglegyinti a kezĂ©t:

- A mai idƑkben mĂĄr sosem lehet tudni, de ha ez megnyugtat, a tĂ©l mĂĄr nem tart sokĂĄig. Ami azt illeti, mĂĄr sokkal melegebb van, mint reggel volt. EstĂ©re beköszönt a forrĂłsĂĄg. És igen, ez itt a Föld. LegalĂĄbbis ami maradt belƑle.

BelĂ©d karol, Ă©s elkezd vezetni a vĂĄroson keresztĂŒl. LĂ©pcsƑk Ă©s felĂŒljĂĄrĂłk keresztezik utatok.

- HĂĄt, ami azt illeti, az alakvĂĄltĂłsĂĄgrĂłl nem tudok sok mindent mondani. Persze, van bennĂŒnk közös, de Ti pĂ©ldĂĄul nem vagytok a holdhoz kötve, Ă©s az elmĂ©tek is mindig emberkĂ©nt gondolkodik. NĂ©zd, Ă©n csak azt tudom javasolni, hogy majd menj el Polimetronba - az AlakvĂĄltĂłk vĂĄrosĂĄba -, vagy pedig a TanĂĄcshĂĄzĂĄn keress fel egy vĂĄltĂłt.

- Negapan kapcsĂĄn viszont azt hiszem, egĂ©sz tĂĄjĂ©kozott vagyok - mosolyodik el kissĂ© hetykĂ©n. - De azt hiszem, errƑl csak kĂ©sƑbb fogunk tudni beszĂ©lgetni. MegĂ©rkeztĂŒnk.

ElƑttetek tornyosul a TanĂĄcshĂĄza fĂ©nyes Ă©pĂŒlete.

*Bocsi, teljesen belezavarodtam a dåtumba, és nem realizåltam, hogy elsején van a våltås. Remélem, nem haragszol. :)*

Mira

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Moondance Logan Alexander » 2015.01.27. 08:17

*2900.09.01. szerda -- Drun*

/Csak nĂ©zem a kis lĂ©nyt Ă©s mĂ©g mindig nehezen hiszem el hogy nem ĂĄlmodom. Majd hirtelen megszĂłlalt amitƑl kicsit össze is rezzentem. Nem szĂĄmĂ­tottam rĂĄ, hogy egyĂĄltalĂĄn mĂ©g beszĂ©lni akar./
- MĂșltlakĂł? Az meg mit jelent?
/ KĂ©rdezem tƑle mert nem tudom mire cĂ©loz. BĂĄr lehet benne valami hogy bevertem a fejemet mert elĂ©ggĂ© fĂĄj de most az sem tud Ă©rdekelni. /
- Köszönöm, de Ă©n mĂĄr nagyon rĂ©g nem sĂ­rtam. És nem most akarom elkezdeni. Most jĂł lenne megtudni hol is vagyok, Ă©s ha mĂĄr ide kerĂŒltem be is kĂ©ne illeszkednem.
/Mondom egy halvĂĄny mosollyal majd felkelek a padrĂłl./
-Millyen akkor segítenél kérlek?
/KĂ©rdezem tƑle, ahogy leguggolok a pad elƑtt hogy vele szemben legyen az arcom./
+TalĂĄn mĂ©g jĂłl is jön ez a vĂĄltozĂĄs. Lehet ez kell nekem hogy Ășjra kezdjem az Ă©letem. MĂ©g ha nem is tudom mi vĂĄr rĂĄm Ă©s nem lehetek
Jeffrey mellett, hogy vigyĂĄzzon rĂĄm. Akkor is talpra fogok ĂĄllni ahogy tanĂ­totta Ă©s elölrƑl kezdek mindent. Ez az Ă©n Ășj esĂ©lyem.

6
Tipikus XXI. szĂĄzadi
Tipikus XXI. szĂĄzadi

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Drun » 2015.02.21. 13:43

*Moloal -- 2900.09.01. szerda.*

/A kis tĂŒndĂ©r gyermeki mosollyal az arcĂĄn ingatja meg a FejĂĄt./
- Te tényleg össze zavarodtål!
/Mondja neked./
- Vajon mit jelenthet, hogy MĂșltlakĂł? Gondolkozz egy kicsit...
/Arra, hogy régóta nem sírtål, csak még jobban mosolyog. Valahol fura ez a reakció szåmodra, mert a szemeiben nem a gyermeki és törékeny baba fényt låtod csillanni./
- Legyen, segĂ­tek. Te a MĂșltbĂłl Ă©rkeztĂ©l ide, legalĂĄbb is ezt feltĂ©telezem, mert itt mindenki ismeri a FƑbĂĄrost, H'Sekiratot! Azokat nevezzĂŒk Ă­gy, akik a Ti idƑtökbƑl jötteket a Mi idƑnkbe.
/Myllien közben körberepĂŒl tĂ©ged, majd elindul egy irĂĄnyba, a parkon keresztĂŒl./
- A Tanåcshåzban majd elmondjåk neked ezt kicsit jobban. De ha bårmi konkrét kérdésed van, tedd fel nyugodtan.
/Megvonja kicsiny vĂĄllait./
- Legfeljebb ha nem tudok rå vålaszolni, akkor majd megkérdezem a többieket.

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Caridwen » 2015.04.04. 12:57

*ElƑzmĂ©ny - 2900. augusztus 30. - Reagen*

/VillĂĄmgyorsan haladtok, lĂĄtod a sidhe nƑ tartĂĄsĂĄn az idegessĂ©get, illetve a feszĂŒlt vĂĄrakozĂĄs talĂĄn jobb szĂł, lĂĄtszik hogy felkĂ©szĂŒlt a harcra, de valahogy mintha vĂĄrnĂĄ is. Az emberek utat nyitnak nektek amerre elrobogtok, mintha MachĂĄnak lenne valami lĂĄthatatlan aurĂĄja, ami eltaszĂ­tja az embereket. TalĂĄn van is, hiszen a bƑre holdfehĂ©ren izzik, a haja pedig fekete lĂĄnggal Ă©g.
Éppen egy mellĂ©kutcĂĄn suhantok ĂĄt lerövidĂ­tve az utat, amikor a ködbƑl egy szƑke fĂ©rfi lĂ©p elĂ©tek, mire Macha megtorpan, olyan sebesen, hogy te nekirohansz a hirtelen sebessĂ©g vĂĄltozĂĄstĂłl, de mintha egy kƑfalba ĂŒtköztĂ©l volna, nem egy kecses babaszerƱ nƑbe, Ășgy pattansz le rĂłla Ă©s huppansz a földre. Mire kacagĂĄst hallasz hĂĄtulrĂłl Ă©s ha oda pillantasz egy pirosas Ă©s egy narancsvörös hajĂș fickĂł ĂĄllja el az utat, amerrƑl jöttetek./
- TĂĄvozzatok az utambĂłl Godal Ă©s akkor nem esik bĂĄntĂłdĂĄsotok! /mondta Macha magabiztos hidegsĂ©ggel a szƑkĂ©nek. Erre a mellettetek lĂ©vƑ hĂĄz falĂĄn ĂĄcsorgĂł lilahajĂș fickĂł vĂĄlaszolt neki, aki lĂĄthatĂłan magasrĂłl tett a gravitĂĄciĂłra Ă©s lazĂĄn zsebre tett kĂ©zzel vĂĄlaszolt Ășgy ĂĄcsorogva a falon, mintha az termĂ©szetes lenne./
- Nem Macha, te fogod ĂĄtadni nekĂŒnk a fiĂșt Ă©s akkor megkĂ­mĂ©lĂŒnk figyelmen kĂ­vĂŒl hagyva a mĂșltbeli bƱneidet. /mondta. Hangja lĂĄgy volt, de szintĂ©n lilĂĄs szemeibƑl gyƱlölet Ă©s harag sĂŒtött a nƑ felĂ©, akinek ha lehet mĂ©g kemĂ©nyebb lett az arca./
- Soha. /sziszegte Ă©s a hangja most Ășgy vĂĄgott, mint a tokjĂĄbĂłl elƑsuhanĂł pengĂ©je. Ekkor a fĂ©rfiak egyszerre kezdtek mormolni Ă©s Ă©szre vettĂ©l egy fekete hajĂșt is a lilahajĂșval szemben. Minden olyan gyorsan törtĂ©nt, hogy pislogni is alig volt idƑd közben. Macha mozdult a szƑke fĂ©rfi felĂ© suhintott a kardjĂĄval, azonban a szavaik nyomĂĄn szĂŒrkĂ©s-ezĂŒstös fĂ©nyfonalak jelentek meg a levegƑben Ă©s felfogtĂĄk a kardcsapĂĄst, mintha fĂ©nylƑ pajzs lett volna a hĂĄlĂł. Macha dĂŒhösen röppent egyik helyrƑl a mĂĄsikra mint egy veszett vĂ©reb Ășgy kĂŒzdött az egyre szƱkĂŒlƑ hĂĄlĂł ellen. Rajtad is ĂĄtsuhant a fĂ©nyzuhatag, de kellemes meleg bizsergĂ©sen kĂ­vĂŒl mĂĄst nem Ă©reztĂ©l ahogy elvonult feletted. VĂ©gĂŒl egĂ©szen összeszƱkĂŒlt, gĂșzsba kötve a valamilyen szĂĄmodra furcsa Ă©s Ă©rthetetlen nyelven szitkozĂłdĂł nƑt. Az ezĂŒst hĂĄlĂł szorĂ­tĂĄsĂĄban egĂ©szen gyermekinek Ă©s ĂĄrtatlannak tƱnt, ha az ember nem Ă©rezte volna a belƑle ĂĄradĂł gyilkos haragot.
Ekkor a narancsvörös hajĂș fickĂł odalĂ©pett hozzĂĄd Ă©s a kezĂ©t nyĂșjtotta, hogy felsegĂ­tsen./
- Üdv fiĂș, Ă©n Cobber vagyok a testvĂ©reimmel a SzĂŒrke KompĂĄniĂĄhoz tartozunk. Ha jĂłl sejtem mĂ©g nem hallottĂĄl rĂłlunk, de Ășgy sejtem mĂĄsrĂłl se nagyon, ha ilyen kĂ­sĂ©rƑvel vergƑdtĂ©l eddig a vilĂĄgban. /biccentett az ezĂŒsthĂĄlĂłban vergƑdƑ Macha felĂ©, aztĂĄn folytatta./
- SzeretnĂ©nk ha velĂŒnk jönnĂ©l, mert sok dolgot kĂ©ne megvitatnunk Ă©s örĂŒlnĂ©nk, ha magadtĂłl jönnĂ©l, mi ugyanis barĂĄtok vagyunk, nem ellensĂ©gek. MiutĂĄn elmondtuk amit kellett a te döntĂ©sed hogy maradsz-e vagy tĂĄvozol, rendben fiĂș? /biccentette kissĂ© oldalra a fejĂ©t, borostyĂĄnszĂ­n szemĂ©t rĂĄd fĂŒggesztve. A többiek is közelebb jöttek szĂ©p lassan. VĂ©gĂŒl a szƑke, akit Godalnak nevezett Macha elĂ©d lĂ©pett, alacsonyabb volt nĂĄlad, karcsĂș elegĂĄns mĂĄr-mĂĄr lĂĄnyos vonĂĄsokkal, de ettƑl fĂŒggetlenĂŒl hatalom sugĂĄrzott vĂ©rszĂ­n szemeibƑl./
- VelĂŒnk tartasz? /nyĂșjtotta felĂ©d a kezĂ©t kĂ©rdƑn./

Kép
Kép
Caridwen
Kalandmester - Necradit és Anolgelis moderåtora

HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 816
TartĂłzkodĂĄsi hely: Abyss

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Reagen Weltz » 2015.04.06. 22:43

*Caridwen*

/Akarattalan rongycsomĂłkĂ©nt loholok Macha utĂĄn. Most, hogy pszichopata bĂ©biszitterem körĂŒl szinte forr a levegƑ valami termĂ©szetellenes erƑ harĂĄsĂĄra, a tömeg riadtan szĂ©trebben elƑttĂŒnk. Demindezek ellenĂ©re, egyre erƑsödik bennem az elƑérzet, hogy lĂĄngolĂł hajzuhatag ide vagy oda, az ĂŒldözƑink mindinkĂĄbb közelebb kerĂŒlnek hozzĂĄnk.
A kezem mĂĄr teljesen elgĂ©mberedett, amikor befordulunk egy sikĂĄtorba. A rossz elƑérzetem egyre csak erƑsödik a magas falak Ă©s ajĂĄrĂłkelƑk hiĂĄnya lĂĄttĂĄn. És... mĂĄr megint igazam, volt de mielƑtt annyit mondhatnĂ©k, hogy "Naugye.", olyan erƑvel csapĂłdik az arcom Macha lapockĂĄjĂĄhoz, hogy majd' leharapom a nyelvem. AztĂĄn lepattanok a nƑrƑl a porba, Ă©s ĂŒlve maradok./

- Nem lehetett vona egy kicsit finomabban lefĂ©kezni?/ kĂ©rdezem MachĂĄtĂłl, rĂ©szben csak azĂ©rt, hogy megnĂ©zzem megvan e mĂ©g a nyelvem. Úgy tƱnik, megmarad, de a szĂĄjamban egyre ersƑdƑ fĂ©mes Ă­zt Ă©rezve arra következtetek, hogy valamit mĂ©gis sikerĂŒlt elharapnom.
Macha egypillantĂĄsra sem mĂ©ltat, a figyelmĂ©t leköti, az a csapat srĂĄc, aki körbevett minket. A tĂ©ny hogy a tĂĄrsasĂĄg kĂ©tötöde a falon ĂĄll, mint pĂłkember, vagy mittudomĂ©nki, mĂĄr meg sem lep. Nem hiszem, hogy valaha meglepƑdhetnĂ©k mĂĄr bĂĄrmin is./ + Ha a következƑ pillanatban besĂ©tĂĄlna a sarkon egy kiszabott bĂĄlna, egy rohadt kalappal a fejĂ©n, Ă©s megkĂ©rdeznĂ©, hogy merre lehet a környĂ©ken olcsĂłn felejteni, valĂłszĂ­nĂŒleg meghĂ­vnĂĄm egy italra.+ /Na nem mintha tetszene, ami körĂŒlöttem folyik, tĂĄvolrĂłl sem. EgyszerƱen letettem rĂłla, hogy valaha is megĂ©rtsem ezt az elszabott vilĂĄgot. Feladtam.

Az egyikĂŒk vĂĄlt egy pĂĄr barĂĄtsĂĄgos szĂłt MachĂĄval, ami alapjĂĄn arra következtetek, hogy rĂ©gi ismerƑsök./ +Amolyan ĂĄtrĂĄgnĂĄm-a-nyaki-verƑered-ha-hetetnĂ©m tipusĂș ismerƑsök.+
-MegkĂ©rdezhetem, hogy mitƑl vagyok ennyire durvĂĄra fontos, hogy egymĂĄsnak estek itt miattam? De tĂ©nyleg, mi a jĂł francnak kell engem folyton zargatni? De ha mĂ©g olyan fontos is lennĂ©k, miĂ©rt nem tudtok normĂĄlisan viseledni? HĂ­vjanak meg egy körre, ahelyett hogy ide-oda rĂĄngatnak. /kiabĂĄlom a tĂĄrsasĂĄgnak, de persze magasrĂłl teszek rĂĄm. InkĂĄbb nekiesnek egymĂĄsnak, ami nagyjĂĄbĂłl Ășgy nĂ©z ki, hogy Macha Ă©sveszejtƑ sebessĂ©ggel hadonĂĄszik a kardjĂĄval, az öt mĂĄsik,meg lassan de biztosan bekerĂ­ti valami fĂ©nyes fehĂ©r varĂĄzshĂĄlĂłval. A vĂ©gĂ©n olyan erƑsen befonja mĂĄr a hĂĄlĂł, hogy egy pillanatra meg is sajnĂĄlom, ahogy kĂ©tsĂ©gbeestten kĂŒszködik mĂĄgia szorĂ­tĂĄsĂĄban.

Az egyik srĂĄc odalĂ©p hozzĂĄm, Ă©n meg figyelmen kĂ­vĂŒl hagyva a nekem nyĂșjtott kezet, feltĂĄpĂĄszkodom. VĂ©gigfuttatom a tekintetem a tĂĄrsasĂĄgon, vĂ©gĂŒl az egyre gyengĂ©bben vergƑdƑ MachĂĄra./
-Öten egy ellen? /szĂłlalok meg egĂ©sz halkan/ -Minden elismerĂ©sem. /A vöröshajĂș gyorsan bemutatkozik, Ă©s arra kĂ©r.../ +Így legyen ötösöm a lottĂłn!+ /... tartsak velĂŒk. A gond csak az,hogy nekem mĂĄr rĂ©g elegem van mindenkinek a tĂĄrsasĂĄgĂĄbĂłl, Ă©s a srĂĄc burkolt fenyegetĂ©se pedig nem segĂ­tett sokat./
-És gondolom, ha nem jövök magamtĂłl, akkor nem lesztek ennyire batĂĄtsĂĄgosak, de attĂłl mĂ©g visztek igaz? /nĂ©zek vissza rĂĄjuk Ășgy, hogy Ă©rtsĂ©k, nem vagyok teljesen hĂŒlye. Értem a helyzetet, az csinĂĄlnak velem amit akarnak, cserĂ©be csak annyitkĂ©rek mĂĄr, hogy ne viselkedjenek Ășgy velem mint egy naiv csitrivel./

(85)
- De vannak célok, amiért igenis érdemes meghalni.
- Nem, nincsenek. Mert csak ez az egy életetek van, de bårmelyik utcasarkon talålhattok öt måsik hasonló célt.
- Atyaég, hogy tudsz te ilyen vilågnézettel élni?
- Folyamatosan.
Reagen Weltz
KezdƑ
KezdƑ

HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 128
TartĂłzkodĂĄsi hely: Budapest, fĂ©lvidĂ©k. Írni a szobĂĄmbĂłl szoktam
TovĂĄbbi karakterek: Matt

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Moondance Logan Alexander » 2015.04.09. 11:49

* Drun--2900.09.01. szerda.*

/TĂ©nyleg Ășgy Ă©reztem hogy igaza van, mert nem igazĂĄn tudtam tisztĂĄn gondolkodni. Mondjuk nem is csoda törtĂ©ntek utĂĄn. Figyelmesen vĂ©gig hallgatom amit mond Ă©s meglepƑdök rajta. Soha nem hittem volna hogy ilyesmi megtörtĂ©nhet velem. FĂ©lelmetesnek Ă©s Ă©rdekesnek talĂĄltam egyszerre. És Ășgy Ă©reztem egy Ășj esĂ©lyt kaptam, hogy mindent Ășjrakezdhessek. /
- Huh. Tudod azt hittem ilyen csak a mesékben van./Mondtam elgondolkodva./
- EltudnĂĄl vinni a TanĂĄcshĂĄzĂĄhoz?/ kĂ©rdeztem tƑle kĂ­vĂĄncsian mert tudtam hogy egyedĂŒl biztos eltĂ©vednĂ©k. /

7
Tipikus XXI. szĂĄzadi
Tipikus XXI. szĂĄzadi

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Caridwen » 2015.04.09. 18:00

* 2900. augusztus 30. - Reagen*

/A szƑke vĂĄlaszol a kĂ©rdĂ©seidre, amikor mĂĄr leszereltĂ©k MachĂĄt. ElsƑkĂ©nt egy hosszĂș kuncogĂĄst eresztett meg, majd folyamatos farkasvigyorral vĂĄlaszolt neked./
- FĂ©lre Ă©rtesz minket. Nem valami isteni prĂłfĂ©cia kiszemeltje vagy, ne aggĂłdj, csupĂĄn... /egy pillanatra elgondolkozik, aztĂĄn mĂ©g szĂ©lesebb mosollyal folytatja./ Hogy is mondjam, a mi kis törvĂ©nyen kĂ­vĂŒli bandĂĄnknak a profiljĂĄhoz hozzĂĄtartozik, hogy bajbajutott hölgyeket mentsĂŒnk meg a szörnyektƑl. És amint talĂĄlkoztunk a gonosszal, kötelessĂ©gĂŒnk volt leszerelni.
- AztĂĄn sajnos egy csinos kisasszonyka helyett, aki könnyes szemekkel hĂĄlĂĄlkodna nekĂŒnk egy morcos fickĂłt kaptunk. Nem tĂșl jĂł ĂŒzlet, ezt be kell lĂĄtnod. /vĂĄgott bele szintĂ©n mosolyogva a rĂ©pavörös hajĂș Copper. Majd Godal visszavette a beszĂ©lgetĂ©s menetĂ©t./
- Azonban a dolgok ilyentĂ©n alakulĂĄsĂĄban volt egy kellemes meglepetĂ©se is. A mi kis tĂĄrsasĂĄgunk mĂĄgiĂĄjĂĄnak van egy kĂŒlönös tulajdonsĂĄga, ugyanis Ƒ vĂĄlasztja ki, kik lehetnek a tagjai. Amikor vĂ©gigsöpört rajtad, tĂ©ged is Ășgy ismert fel, mint minket. Ez meglepett, Ă©s ezĂ©rt is szerettĂŒk volna, hogy velĂŒnk gyere, hogy errƑl mesĂ©lhessĂŒnk neked a tĂĄbortĂŒzĂŒnk Ă©s nĂ©hĂĄny ĂŒveg jĂł erƑs kradgor tĂĄrsasĂĄgĂĄban. Azonban fĂ©lreĂ©rtettĂ©l, Ă©n aztĂĄn nem foglak kĂ©nyszerĂ­teni semmire. Ha inkĂĄbb itt maradnĂĄl, a vĂ©lemĂ©nyem szerint nagyon dĂŒhös bĂ©rgyilkosunkkal, akinek jĂł szokĂĄsa nyĂ­lt szĂ­nen kasztrĂĄlni embereket, akkor csak rajta, a döntĂ©s a tied. Ha nem Ă©rdekel hogy megtudd hol lehetne helyed Ă©s ennĂ©l jobb tĂĄrsasĂĄgba igyĂĄl Ă©s pihenj, akkor senki nem fog kĂ©nyszerĂ­teni.
- Több ital marad akkor nekĂŒnk. /vont vĂĄllat a sötĂ©tvörös hajĂș fĂ©rfi, de közben barĂĄtsĂĄgosan mosolygott rĂĄd. És valahogy Ă©rezted hogy igazat mondanak, tĂ©nyleg nem tƱntek ellensĂ©gesnek, inkĂĄbb valami zsivĂĄnybandĂĄkat összetartĂł bajtĂĄrsiassĂĄg lengte be a levegƑt, ami az igazat megvallva nem volt kellemetlen, sƑt bĂĄrmennyire is prĂłbĂĄltad a hibĂĄt keresni bennĂŒk, egĂ©szen szimpatikusnak Ă©rezted Ƒket. Azonban ezutĂĄn elcsendesedtek Ă©s nyugodtan vĂĄrtak a te döntĂ©sedre./
Kép
Caridwen

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Drun » 2015.04.10. 17:26

*Moloal -- 2900.09.01. szerda.*

/Myllien egy kicsit eltƱnƑdve figyel tĂ©ged, ahogy repĂŒl nemsokkal elƑtted, majd egy halk sĂłhaj kĂ­sĂ©retĂ©ben, kicsit megereszkedik a vĂĄlla./
- Tudod, mĂ©g szemĂ©lyesen nem talĂĄlkoztam olyannal mint te, de mĂĄr sokan beszĂ©lnek rĂłlatok, ami körĂŒnkben is. FƑleg azok utĂĄn, hogy az egyikƑtök, igen jelentƑs tagja lett a mifajtĂĄknak.
/ElƑre tekint, kisi ideig csendben is marad, mintha nem is akarna megszĂłlalni többet, majd mĂ©gis folytatja, csevegƑs hangon./
- BĂĄr mĂ©g vele sem talĂĄlkoztam, illetve lĂĄtni mĂĄr lĂĄttam, de nem beszĂ©ltem vele, de azt mondjĂĄk a rokonaim, hogy mĂĄr egy Ă©ve itt Ă©l közöttĂŒnk. Ö tavaly jött ĂĄt a bolton.
/A park amin ĂĄthaladtok nagyon szĂ©pe, rendezett. NĂ©ha lĂĄtsz egy kĂ©t pĂĄrt elhaladni nem messze tƑletek. Van, hogy kisebb csoportot lĂĄtsz ĂŒlni a fĂŒvön. Ami meglephet tĂ©ged, hogy nem csak embereket lĂĄtsz közöttĂŒk.
LĂĄtsz olyan kis aprĂł lĂ©nyeket, tĂŒndĂ©reket, mint Myllien is. LĂĄtsz viszont kĂ©t, nagyon vonzĂł fĂ©rfit, akiknek hatalmas fehĂ©r tollas szĂĄrnyaik vannak, tĂĄrsasĂĄgukban egy fiatal -talĂĄn, ha 15Ă©ves- lĂĄny lehet./

- Hamarosan megĂ©rkezĂŒnk a Hivatalhoz.
/Mondja neked Ășt közben Myllien. Érzed biztatni akar, csak mĂ©r nem tudja, hogyan./

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Moondance Logan Alexander » 2015.04.10. 23:47

*2900.Szeptember.1 Drun*

- De hogy-hogy ennyi mĂșltlakĂł jön ĂĄt azon a bolton, mint Ă©n? És miĂ©rt nem tesznek ellene valamit? /KĂ©rdezgetem Myllient, de nem vagyok biztos benne hogy tud vĂĄlaszt adni. Ahogy ĂĄthaladunk a parkon, elĂ©g sok emberrel, talĂĄlkozunk, Ă©s olyanokkal is mint Myllien. CsodĂĄsnak tartom hogy mindenki ilyen jĂłl megfĂ©r egymĂĄs mellett mint Ƒk. Ahogy haladunk, kĂ©t fĂ©rfit megpillantok egy fiatal lĂĄny tĂĄrsasĂĄgĂĄban. Nem is az fog meg bennĂŒk hogy milyen jĂłkĂ©pƱek hanem a hatalmas hĂłfehĂ©r szĂĄrnyaik. Tudom illetlensĂ©g mĂĄsokat megbĂĄmulni, de nem bĂ­rom levenni rĂłluk a szemem, aminek meg is lesz a maga bĂŒntetĂ©se mert mire Ă©szbe kapok neki megyek egy fa törzsĂ©nek, Ă©s jĂłl megfejelem azt. Hogy zavaromat leplezzem Ă©s minĂ©l hamarabb eltƱnjek a szemĂŒk elƑl, felpattanok, Ă©s fejemet fogva a tĂŒndĂ©r utĂĄn loholok, mert elĂ©g kĂ­nos szĂĄmomra a helyzet. Nem akarom mĂ©g inkĂĄbb kinevettetni magam. /- Az jĂł lesz./ Mondom, Ă©s homlokomat dörzsölöm ami bitang mĂłd sajog az ĂŒtközĂ©s hatĂĄsĂĄra./+Ilyen az Ă©n formĂĄm. JĂłformĂĄn mĂ©g meg sem Ă©rkeztem de mĂĄr nevetsĂ©gessĂ© teszem magam.+/Morgok Ăștközben./

8
Tipikus XXI. szĂĄzadi
Tipikus XXI. szĂĄzadi

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Reagen Weltz » 2015.04.12. 23:15

*Caridwen*

-Jajj, nagyon kedves, hogy megmentettetek. /köszönöm meg gĂșnyosan a vörös hajĂșnak./ -Legközelebb szĂłljatok elƑbb, majd sikĂ­tozok, ha attĂłl jobban Ă©rzitek magatokat. / Viszont bĂĄrmennyire is prĂłbĂĄlom tagadni, tĂ©nyleg jĂłl jött, hogy kimentettek Macha mellƑl. MercuriustĂłl kezdve az egĂ©sz tĂĄrsasĂĄggal kapcsolatban rossz Ă©rzĂ©seim voltak. Ezek a srĂĄcok meg valami önjelölt Robin Hoodok, ha jĂłl vettem ki a szavaikbƑl. MĂ©g az is lehet hogy tĂ©nyleg csak meg akartak menteni. Ɛk lennĂ©nek az elsƑk azĂłta a frĂĄnya bolt Ăłta. /

+ Mi az a krador? IgazĂĄbĂłl mindegy, ihatĂł. És jĂŒhetne egy Ășjabb adag lĂ©lekerƑsĂ­tƑ.+ -TĂ©nyleg van tĂĄbortĂŒzetek? Itt, a vĂĄros közepĂ©n?/ kĂ©rdezem hitetlenkedve. A jelek szerint mĂ©gsem vagyok mindenre felkĂ©szĂŒlve. SĂłhajtok egy nagyot./
-TulajdonkĂ©ppen mehetek veletek. Jobb dolgom nincs, viszont egy kis meleg meg egy ital jĂłl esne.... De arra ne szĂĄmĂ­tsatok, hogy nagyon el leszek ĂĄjulva a mĂĄgiĂĄtoktĂłl. MĂĄr Ă­gy is Ă©pp eleget kaptam belƑle. /eszembe jut a karommal törtĂ©nt incidens a lĂ©pcsƑnĂ©l, most is beleborzongok. Ha elindulnak, megyek velĂŒk. MachĂĄra mĂ©g rĂĄpillantok egyet, Ă©s remĂ©lem,hogy akkor lĂĄtom utoljĂĄra. Egy viszontlĂĄtĂĄs nemmenne zökkenƑmentesen, az hĂ©tszentsĂ©g./
-SzĂłval SzĂŒrke KompĂĄnia, mi? TĂ©nyleg nem hallottam rĂłlatok, de ha hallottam is volna, akkor is sokkal... /itt vĂ©gigpillantok a tĂĄrsasĂĄg Ă©lĂ©lnkszĂ­nĂŒ frizurĂĄin/ ...-szĂŒrkĂ©bbnek kĂ©pzeltem volna.

(86)
- De vannak célok, amiért igenis érdemes meghalni.
- Nem, nincsenek. Mert csak ez az egy életetek van, de bårmelyik utcasarkon talålhattok öt måsik hasonló célt.
- Atyaég, hogy tudsz te ilyen vilågnézettel élni?
- Folyamatosan.
Reagen Weltz
KezdƑ
KezdƑ

HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 128
TartĂłzkodĂĄsi hely: Budapest, fĂ©lvidĂ©k. Írni a szobĂĄmbĂłl szoktam
TovĂĄbbi karakterek: Matt

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Drun » 2015.04.15. 16:34

*Moloal folytatĂĄs itt.*

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon
Alva
Lamya

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Caridwen » 2015.12.16. 15:19

* 2900. augusztus 30. - Reagen*

/A vöröshajĂș mĂ©ly öblös hangon felnevet majd vigyorogva nĂ©z rĂĄd./
- Aztån vigyåzz az ilyen kijelentésekkel, mert legközelebb szavadon foglak. Mellesleg Rubor vagyok. /biccent feléd még mindig vigyorogva.
A tĂĄbortĂŒzes kĂ©rdĂ©sedre mindannyian elmosolyodnak Rubor megint nevetni kezd. Godal veszi vissza a magyarĂĄzat fonalĂĄt./
- Håt éppenséggel lehetne de kissé kevésbé baråtsågos ez a hely. Meg azzal a kis csomaggal a sarokban a torkomon akadna az ital. /biccent a fényhålóba burkolt Macha felé./
- Remek, remek, ezt örömmel hallom. Akkor induljunk is. Meg mivel akkor Ășgy nĂ©z ki nem egyĂ©rtelmƱ bĂĄrmikor amikor mĂĄr nincs kedved maradni szĂłlj Ă©s visszahozunk ide, vagy ahova szeretnĂ©d. /teszi mĂ©g hozzĂĄ nagyon komolyan Godal, aztĂĄn a fekete hajĂș csöndes fickĂłra nĂ©z, akinek a szemei egĂ©szen halvĂĄnyak, sĂĄpadt szĂŒrkesĂ©gĂŒkbƑl vĂ©gtelen hideg ĂĄrad. /
- Induljunk Drakar. És a soha viszont nem lĂĄtĂĄsra kislĂĄny. /biccent Macha felĂ©./
- Azt pedig elhiheted fiĂș, hogy a nevĂŒnket nem a hajszĂ­nĂŒnk alapjĂĄn vĂĄlasztottuk. /kacsint mĂ©g rĂĄd Rubor, aztĂĄn megĂ©rzed a bĂșgĂĄst. Olyan mintha a tenger morajlana fel köröttetek. A fekete hajĂș fickĂł az Ă©g felĂ© tĂĄrja karjait amibƑl ezĂŒstszĂŒrke fĂ©nykarikĂĄk robbannak elƑ, majd fölĂ©tek repĂŒlnek Ă©s olyan gyorsan kezdenek keringeni a tĂĄrsasĂĄg körĂŒl, hogy szĂ©p lassan elmosĂłdik a sikĂĄtor fala, csak az ezĂŒstös ragyogĂĄs marad bĂĄrmerre nĂ©zel, egyszerre lenyƱgözƑ, rĂ©misztƑ Ă©s valahogy megnyugtatĂł ahogy magĂĄval ragad a fĂ©ny. A zĂșgĂĄs egyre erƑsebb, szinte mĂĄr belerepedne az ember dobhĂĄrtyĂĄja, aztĂĄn egyszer csak az egyik pillanatrĂłl a mĂĄsikra megszƱnik a fĂ©ny eloszlik Ă©s egy erdei tisztĂĄson ĂĄlltok./
- Nah ez mĂĄr jobban megfelel a tĂĄbortĂŒzezĂ©shez? Ne maradj le nagyon mert könnyƱ eltĂ©vedni. /mosolyog rĂĄd Rubor majd mint elindulnak egy vĂ©kony csapĂĄson az Ă©gig Ă©rƑ fĂĄk fĂŒggönye alatt./

Kép

*A kövit még ide írd, aztån folytatås itt.*
Kép
Caridwen

HozzĂĄszĂłlĂĄsSzerzƑ: Drun » 2015.12.26. 16:56

* Watarama -- 2900.10.14. - csĂŒtörtök *

/Szkeptikus jĂłkedved Ă©s persze lendĂŒleted kivezet tĂ©ged egy ĂĄttetszƑ Ăștra. BĂĄr a jĂĄrdĂĄn alig lĂĄtsz jĂĄrĂłkelƑt azok is inkĂĄbb egykedvƱen sĂ©tĂĄlnak. TalĂĄn kordbeli, vagy kicsivel idƑsebbek lehetnek. Átlagosnak tƱnĂ©nek, legalĂĄbbis a kor hĂ©tköznapjainak ĂĄtlagĂĄnak. SzĂĄmodra mĂ©gis megragadja egy pillanatra a tekinted, ahogy tƑled nem is olyan messze kirakatokat bĂĄmulĂł pĂĄros, mivel gallĂ©rjuk Ă©lĂ©nĂ©l halvĂĄny zölddel vilĂĄgĂ­t, de amĂșgy a többi szövet egyszerƱ natĂșr szĂ­nƱ felsƑvel, farmerra hajazĂł nadrĂĄggal, tĂ©rdig Ă©rƑ, fekete alapon, neon-kĂ©ken vilĂĄgĂ­tĂł bakancsot viselnek.

A hĂĄtad mögĂŒl aprĂł tappancsok hangjĂĄt hallod felĂ©d közeledni sebesen, melyet egy ballĂ©pĂ©s Ă©s csĂșszĂĄs hangja zĂĄr le, vĂ©gĂŒl a becsukĂłdĂł ajtĂłnak huppan vissza a csöpp hĂĄtsĂł./

- TönyĂŒff...
/Hallatszik még låbaidtól nem messze.

A kirakatot bambulĂł pĂĄros, rĂĄd tekint, majd miutĂĄn tetƑtƑl-talpig tĂŒzetesen vĂ©gigmĂ©rnek, kis grimasszal el is tekintenek rĂłlad. ErƑs a gyanĂșd, hogy nem nyerte el a tetszĂ©sĂŒket, a megjelenĂ©sed./

*Drun-hime,-sama,-sensei legfeljebb :P mindazonåltal nem a hímek egyedéhez tartozom 8-) *

KépKépKépKépKép

Kép NJK Kép
Drun
Kalandmester
Kalandmester

Tereus
Daimon